Ayrildik ya ne yapcm sizce simdi?

Merhaba arkadaslar oncelikle cok guzl giden iliskim vardi beni cok seviyodu ben eminim buna birlikteligimiz oldu cinsel anlamda beni birakmadi birgun bir yerde kalmaya karar verdik ailesi bizi yakaladi ve benim namusumdan suphe edip istemrdiler oglanda kacalim dedi bende kabul edip vazgectim korktum ailem icin bu 2 3 kere oldu korkumdan kabul edemedim daha sonra biz yolda tartisirken beni birskip gitti bendr aglayarak eve giderken ortak arkadasi beni gordu ve oglani aradi nerdedin diye brnide alip yanina goturdu o sirada oda akrabasiylaymis bende bagirdim cagirdim beni bozdugunu soyledim kabullenck mecbur drdim ve ailesi konumun ustunu kapattirdi ben oglana ulasmaya calistim engellemis her yerden sirf kacmaktan korktum diye guveni sarsilmis ben simdi napmaliyim ayni is yerindeyiz bana bakmiyo bile normalde bana canini veririrdi bi anda boyle oldu ortak arakadasimizla konustum dun bence seviyo ama korkuyo guvenmiyo falan dedi sonra onada seni sordu diyince oda kapat konusunu engelle kotu bsy deme falan demis sizce donermi zamana birakmalimiyim

Ayrildik ya ne yapcm sizce simdi?