Merhabalar,
Sorunun benimle ilgisi yok KS ahalisi. Benim sevgilim böyle deseydi anlayış gösterirdim. Gel aslanım canını sıkma hallederiz😅

Merhabalar,
Sorunun benimle ilgisi yok KS ahalisi. Benim sevgilim böyle deseydi anlayış gösterirdim. Gel aslanım canını sıkma hallederiz😅

Açıkçası, bu durumda benim de işime gelir derim ama içten içe şunu da bilirim: Ekonomik krizin hemen biteceği yok, bu süreç uzun ve belirsiz. Yani evliliği sürekli ertelemek anlamına gelebilir.
Bir yandan, birlikte olmak için en iyi koşulları beklemek mantıklı ama öte yandan, hayat devam ediyor, ne zaman her şey tam mükemmel olur, onu kimse bilmiyor. Bence önemli olan, zor zamanlarda bile destek olabilmek. Eğer gerçekten sevgi varsa, krizler de aşılır. Bu bakış açısıyla evlilikten korkmam, ekonomik durumu da göz önünde bulundururum ama birlikte güçlü olduğumuzu bilmek bana yeter. 😊
Seninle evlenmek istiyen yok zaten dünyada tek sen kalsan niye evlenmem sevgili olduk diye popişin kalkmasın derdim keşke desede şunu söylesem ona çünkü içimde tutmayı sevmiyorum onunda sorması lazım.
Onun yerine ben sordum işte😅 dök içini rahatla
Yokkk rahatlamadım gelsin yüzüne dicem cdhvfghd ondan mı gocuncam ben
İçinde kalmasın söyle bakalım.😅
Öhömmm yeni kavga çıkarmıştım ortalık durulsun dicem vfhbcbvf
Sürekli kavga çıkarma kız adama yazık😅
Ama olay ciddi 1 tane kızı takip etmiş kızda onu takip etmiş allaa alla kesin aldatıyor dgvdgcdgf güldüğüme bakma sinirliyim aslında
Açıklaması vardır belki dur hele bi sakin. Daha önce vukuatı varsa bilemem tabii.
Yok vukuatı yakalamadım yakalasam ayrılırım durmam ki.
İşte o yüzden dinle bakalım açıklaması ne? Mantıklı bulmazsan ona göre tavrını al, derim.
Seviyor ise ekonomiyi dert etmez evlenir
Evlenmeyeceğimizi anlamış olurdum
Cevap
7Cevap
Bekleriz
Başının etini yerdim onun. Ekonomik krizi mi bekleyeceğiz yok artık daha neler, derhâl evlenelim derdim 😏
"Enayi mi sandın beni? Beni kullanabileceğini sanıyorsun? Hadi yürü, başka kapıya." derim.
Daha güzel seçenek sunardım. Düğüne gerek yok direkt nikahı kıyalım yeter. Çünkü bu kriz bitmez
Anlayışlı olduğu için bir kez daha aşık olurdum.
Bekleriz yani ne olacak
Beni bulursan evlenirsin Ayn derim 😂
Senin ben kafana derim
Ne evlenmesi hahahaha derim
Evlen
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?