Evlendiğimiz zaman kapanacaksın çalışmayacaksın diyen sevgili. Çözüm ayrılmak mı?

Ben 25 yaşındayım sevgilimle 2 3 senelik bir birlikteliğimiz vardı. İlk başlarda böyle düşüncelerini bilmiyordum sonradan evlilik konuşmaya başlayınca kapanacaksın çalışmayacaksın demeye başladi. Ben avukatım işime aşik biriyim. Bu dedikleri de etik değil çok iyi biliyorum. Kendisi doğulu ve ailesi aşiri gerikafalı ayrılmayı düşünüyorum. Kendisine bu konuyu açınca istediğin olsun vs diyor. Sonra yeniden başlıyor çözüm ayrılmak mı cidden?
Güncellemeler
+1 yıl
Bana kötü yorum yapanlar da okumayacaksın seni paraya boğacam diyen ya da tanımadığı insana or*ospu muamelesi yapan zavallı insanlar. Cidden sözlerinizin ne hükmü var bir düşünün lütfen. Sosyal medya olduğu için herkes havlıyor ama gerçekler asla öyle değildir 🤍
Güncellemeler
+1 yıl
Türkiyedeki insanların kafa yapılarını hergün görüyordum ama burası daha da bir cahil dolu. Doğulu batılı karadeniz'li demek benim için aynı şeylerdir. Bir insan bütün coğrafi bölgelerde doğabilir ve gayet normal ama evet yorum yapanların hepsi sevgilimle aynı karakter ve zihniyette Çok kötüsün arkadaşlar. Sabaha kadar kavga ederim sorun yok ama anlayamayan boş beyine ne anlatacaksın ve ne hükmü olacak?
Evlendiğimiz zaman kapanacaksın çalışmayacaksın diyen sevgili. Çözüm ayrılmak mı?