Kişilik & Karakter Evlendiniz ve eşiniz kapanmanizi istedi. Kapanır misiniz? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Ucunda boşanmak dahi olsa kapanmam Güzel bir dille anlatır ikna ederse kapanirim İnadına açılırım Zaten kapalıyım Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Evlendiniz ve eşiniz kapanmanizi istedi. Kapanır misiniz? Cevapla Evlilik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,2b cevap paylaştı. Ben eşimden istemem.. kendisi özgürdür istediği gibi olabilir 0 0 Yorumla
Yagrop Takip Et Xper 6 Yaş: 39 , eic 100% +1 yıl Bunu evlenmeden önce onunla konuşur ona göre karar veririz. Kapanmayı zoraki şart koşmazdım. Eğer böyle bir isteiğim varsa kapalı birini tercih ederim. Yine kapanmasını istersem fikmirimi ve isteiğimi söyler tercihi ona bırakırım. 0 0 Yorumla
_BombacıMülayim_ Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl kapanırım o da kapansın herkes kapansın negüzel işte 0 0 Yorumla
Salihydnxyz Takip Et Master Yaş: 24 , eic 83% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,4b cevap paylaştı. Eşim kapanmami isterse kapanırım 0 0 Yorumla
ÜlküYaden Takip Et Xper 4 Yaş: 30 +1 yıl Hayır 0 3 Yorumla demircan89 +1 yıl Kapanmkda guzel birsey Yorumla ÜlküYaden +1 yıl Kapan öyleyse Yorumla demircan89 +1 yıl 🤣🤣 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Ben eşimden istemem.. kendisi özgürdür istediği gibi olabilir
Bunu evlenmeden önce onunla konuşur ona göre karar veririz. Kapanmayı zoraki şart koşmazdım. Eğer böyle bir isteiğim varsa kapalı birini tercih ederim. Yine kapanmasını istersem fikmirimi ve isteiğimi söyler tercihi ona bırakırım.
kapanırım o da kapansın herkes kapansın negüzel işte
Hayır ona ne hadsiz mi ne
Kapanırim eşim ne derse o
Vallahi istesin eve kapanırım
Eşim kapanmami isterse kapanırım
yok istemem
Soyunurum
Asla
Hayır
Kapanmkda guzel birsey
Kapan öyleyse
🤣🤣