Eşim beni erkekle aldatıyor ne yapmalıyım?

Merhabalar ismim Zuhal 32 yaşındayım 6 yıllık evliyim 4 yaşında ikiz çocuğum var birde yolda bir tane daha var geçen ay eşimin beni erkekle aldattığını öğrendim ve bunu 5 yıldır yapıyormuş özet geçecek olursam geçen ay ailemin yanına gitmiştim döndüğümde gece saatleriydi uyandırmak için eve sessiz girdim üst kattan sesler geldiğini fark ettim sesin geldiği odaya gittiğimde eşimi bir erkekle birlikte çırılçıplak ve namahrem gördüm hemen fark edilmeden kısa bir video çektim bir kaç tanede fotoğraf çektim sessizce geri gittim çocuklar aşağı kattaydı çocukları kaptığım gibi evden çıktık ailemin yanına gittim durumu anlattım hemen boşanma gerektiğini söylediler 1 hafta sonra boşanma davası açtım ancak şu an 4 aylık hamileyim hamile olduğumu bende yeni öğrendim o da öğrenmiş şimdide barışmak istiyor benimle sizce ne yapmalıyım lütfen bana fikir verin çünkü kafam çok karışık

Güncellemeler
1 yıl
Daha açık olacaksam eşim gay çıktı ve bunu 5 senedir yapıyormuş
Güncellemeler
1 yıl
2 gün önce kapıma dayandı barışmak istiyormuş affetmez için yalvardı o adamla hala birlikteymiş yani hala gaymiş birde dünyada görülmemiş bir yüsszüzlük hangi yüzle daha gelip benden affetmez bekliyor ya onu affedeceğime ölürüm daha iyi çocuklarla görüşmesine izin verdim gözetimim altında küçük çocuklar bile anlamış onun ne mal olduğunu öcü adam diyip durdular yanlış anlamayın olanlardan yanlarında bile konuşmadım
Eşim beni erkekle aldatıyor ne yapmalıyım?