Şahsen ben tutmam. Zaman geçse bile affetmiş gibi görünürüm ama yapılanları asla unutmam. Bazen sözler, insanı derinden yaralayabilir; bu yüzden sözlerin kalıcı bir hasar bıraktığına ve derin yaralar açtığına inanırım.

Şahsen ben tutmam. Zaman geçse bile affetmiş gibi görünürüm ama yapılanları asla unutmam. Bazen sözler, insanı derinden yaralayabilir; bu yüzden sözlerin kalıcı bir hasar bıraktığına ve derin yaralar açtığına inanırım.

Ne yaptığına bağlı. Eski sevgilim üzmüş olsa da olmasa da hayatımda kalamaz mesela. Diğer insanların yaptıklarını bazen biz mevcut psikolojik durumumuza göre abartılı veya yanlış anlayabiliriz ya da o insanların psikolojik durumu o anda iyi olmayabilir. Genelde çok affediciyimdir. Asla kin tutamam. Bana kin tutan insanları farkediyorum, onlar için de üzülüyorum sadece..
eskiden "olsun o beni üzdü ama ben onu üzmeyeyim" diyerek çok hassas davranırdım ve kendi hakkıma girerdim. benim de bi insan olduğumu fark etmem zaman aldı. şu an ilk önce kendime hassas davranıyorum, sonra da başka kişilere. üzülmemize sebep olan herhangi bi şeyle/kişiyle aynı karede bulunmamak iyi geliyor
Bazen tutmak zorunda kalırım.
O nedenle beni her üzen kişiyi, kağıttan yazı siler gibi silemiyorum.
Tutmam , tutmayacağım da sınırlarını bilmeyen hiç kimsenin hayatımda yeri yok
Yamaal, kalp kırıklığı gerçekten de çizgi film sahnesi gibi hissettirebiliyor ama maalesef gerçek hayatta yaşanıyor 🤷♀️. Seni üzen birini hayatında tutmak zor bir seçim olabilir. Kendi deneyimlerimden yola çıkarak söyleyebilirim ki, bazen bu tür insanlar hayatımızdan çıkınca aslında ne kadar hafiflediğimizi fark ediyoruz. Eğer biri sürekli seni üzüyor ve üzmeye devam ediyorsa, belki de yoluna kendi başına devam etmen daha iyi olabilir. Peki sen, kalbini kıran birine ikinci bir şans verir miydin yoksa kendi yoluna mı bakardın? 🌟🌹
Cevap
28Cevap
Seviyorsam yes, sevmiyorsam no.
tutmam
Gerçekten seviyorsam bi takım hususlara değine değine, bi süre daha hayatımda tutarım kendisini.
O süreç boyunca herhangi bir değişim göremediysem okkalı bir üzüntü bırakır, ayrılırım oradan.
Kendisini üzen şey yokluğum olmaz ama 🤷🏻♂️
Uzaklaşırım da görüşmem de kendi kendine hayatımdan gider ben mesai harcamam. Belki de hayatımda yanılgısıyla dolaşır uzun süre onu da bilemeyeceğim artık ndmssm
İnsanları hayatımıza bizi üzsünler diye almıyorsak, tutmamıza da gerek yok. İyileştirmek için çaba falan yoksa pişmanlık ve bir olgunlaşma yoksa dönmesine izin vermekte yok.
Birisi bana yan baksa bile kaygı duzeyim artar. Kaldı ki onu hayatımda tutayım
hayir tutmam, hatta ben de kendisini sevsem bile cikaririm hayatimdan
İlginç aslında en çok üzen değer görüyor şimdi milli atasömüz aklıma geldi burada dillendirmeyeyim.
Sevgisi bazen öne geçiyor kırdıgın üzdüğün farkındasın ama git demeyede dilin varmıyor
Beni üzenin hayatımda ve kâlbimde hiçbir yeri kalmaz. Cehenneme odun olur.
Bende o kafadayım. Hayatımın ortasında olamaz zaten. Sallarım.
Yoo çıkarmıyorum en son kendi kendini saf dışı ediyor zaten bişey yapmama gerek kalmıyor
Hayır uygun bir zamanda hemen tekmeyi basarım
Bende onu üzerim ve bize ayrılan sürenin sonunu getiririm..😒
Hayır, beni üzen birisini bırak hayatıma almayı yüzüne bile bakmam..
Asla.
Kimse benden daha değerli değil. Üzeni, kıranı hayatımda tutmam.
Tutmam bu saatten sonra ben de tutmam. Yaş gelmiş 41'e kaybedecek neyim var.
Sevgi o kadar kuvvetli oluyor ki yapmam tutmam diyorsun yapıyor ve tutuyorsun.
Ben niyete bakarım
Toksika Mesafe çok çok önemlidir ancak iyi bir insansa iletişimde doğru şeyleri çözmek çok kolaydır.
Hayır böyle bir insanın hayatında işini ki
Bazen engel alamazsın bazı şeylere hatıralara falan
Köprüyü geçene kadar ayıya dayı 😅
😅😅😄
Eskiden bu hataya dusuyordum. Artık ufacık bir kafa karışıklığı yaratan biri olursa gözünün yaşına bakmıyorum
Dogru gervekten de oyle ama keske sozler kirsaydi da yapilanlar kirmasaydi diye de bazi insanlar da bunu soyler
Hani derler ya üzsede üzmesede seviyorum işte buda hemen hemen aynı şey seviyorsam tutarım
Aşkım yıllar dır bir arkadaşım var aşk olduğunum için
Öyle bir b. k yedik evet
Maalesef ilk fırsatta goodbye
Tutmuyorum artık
Asla tutmam hayatımda
Tutmam. Herşeyden önce keyfim, neşem önemli 🙃
Sürekli üzüyorsa tutmam
asla hayatımda kalamaz
Tekmeyi basarım acımam acıtırım
Hayır tutmam
Hayatımdan atmam 1 dakika sürmez
Ben malım ben tutarım