Bana göre kötü. Sonuçta hayatımda bir kere olacak ve bu günü en güzel şekilde kutlamak isterim. Sade nikah yaptıktan sonra düğün yapanları görünce insanın içinde ukde kalıyor.
Düğün gereksiz masraf sen ender kadınlardansın çoğu bir kez geliyoz bir kez evleniyorum diyerek çok saçma şeyler istiyor. Maddi olarak imkan varsa tabii en iyisi olsun yapılsın ancak borca girerek neden yapılır anlamamm
Aynen dediğinden. Bomboş işler ama bunu yalmadsn öğreniyoruz çoğumuz yazık laralars cunki misal benim. babam düğün olmasın deseydin küfür ederdi bana. Erkekler çok kızıyor düğün yapılmasına ama bir taraftan babalarda dugunsuz kızı isterse nikahı olsun göndermiyor koca evine. Bende öyle olmuştu nikahim. bardi bir sene baba evinde durudum babama göre evli değildim.. düğün şarttı. Oldu ve gönderdi. Toplum algisinda düğünü olmayan kıza kadın gözüyle bakıyorlar şimdi ise ucuza gitti diyorlar.
Neden saçma olsun millet iki saat dönücek iki göbek atıcak sen senelerce o borcu ödeyecek sin üstüne yetmiycek yaptığın hiç bişeyi beğenmeyip arkandan konuşacaklar düğün yapacağınıza gidin o parayla gezin derim
Neden kötü olsun ki bence düğün kadar gereksiz bir etkinlik yok oynayanların hunharca eğlendiği oturanların eziyet çektiği sadece elalem için yapılan saçma sapan israf organızasyonu keşke ortadan kaldıracak bir gücüm olsaydı hiç olmazsa gençleri bu gereksiz külfetten kurtarırdım dualarını alırdım en güzeli sade bir nikah ve istenirse ardından aileyle ve sevdiklerinin eşlik edeceği bir yemek oda istenirse Allah herkese bu gibi durumlarda makul anlayışlı insanlarla karşılaştırsın amin
Dostlarım başlangıçta bütün kızlar böyle diyoruz işin içine girince değişiyor bunu kabul edelim Kİ sen istemesen ailen baskı yapıyor olsun diye o yüzden herkes bir gün düğün yapar