Olur. Olmaması için sebep yok. Hatta olması şart şu devirde. dar ve orta gelirli insanların hatta yüksek gelir kazananların bile millete 2 saat göbek attıracak diye yüzbinler harcamasına gerek yok.
Evleniyor muyuz yoksa borç mu alıyoruz? Bütün birikmişimi neden gidip de 2 saat eğlence için havaya atayım?
Gelirim iyi ama ben buna rağmen bile düğün yapmam. Aile ve arkadaşlar arasında küçük bir eğlence yapılır güzelce de eğlenilir.
Düğün yapmamıştım direkt nikahla evlenmiştim. Bir kerelik şey için tonlarca para harcayıp borca girmeye ne gerek var.. Evlendin de neden evlendin köpek gibi çalışıp borç ödemek için. Ayrıca millet düğüne gelip tüm gece senin dedikodunu yapıyor orada kusursuz bir düğün bile olsa illa eleştirecek bir şey buluyorlar, insanları eğlendirmek için o kadar para harcamaktan daha saçması yok.
Evet kesinlikle kabul ederim ki bende sadece nikah yapmak istiyorum o kadar masrafa hiç gerek yok bir kere olacak diye ömrümüzün sonuna kadar neredeyse borç ödemeye sıkıntıya düşmeye hiç gerek yok