Aşk İlişkileri Hiç düğün yapmadan evlilik olur mu? Demir666 Takip Et Guru Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Ben sade nikah isterim gösteriş istemem düğüne harcayacağım parayla eşimle gezerim ama annem diyor ki o davul çalacak zurna ötecek ben yapamadım sana yapcam diyor ilerde ki eşim de kabul eder mi düğünü sade nikah yapmayı acaba? Hiç düğün yapmadan evlilik olur mu? Cevapla Evlilik Soruları Para Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Manquer Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 +1 yıl Olur olur hem de miss gibi olurEşimle ortak yolu buluruz. O istiyorsa itiraz etmem 1 1 Yorumla Demir666 +1 yıl Afferim öyle olcak saten Yorumla
AtanamayanKurabiye Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 97% +1 yıl Neden olmasın 1 1 Yorumla Demir666 +1 yıl Kafama göre biri çıktı 😊😊 Yorumla
esmaa38833993 Takip Et Xper 1 Yaş: 21 +1 yıl olur bu arada düğüne vereceğiniz masrafı kendinize harcarsiniZ 1 1 Yorumla Demir666 +1 yıl Bende öyle düşünüyorum Yorumla
İyiinsanlarhalavar Takip Et Master Yaş: 29 , eic 77% +1 yıl Kaldı mı böyle erkekler yaa 2 6 Yorumla Demir666 +1 yıl Ben işte Yorumla İyiinsanlarhalavar +1 yıl Tebrikler Yorumla Demir666 +1 yıl Bakalım nasıp kimi nerde nasıl bulcaz Yorumla İyiinsanlarhalavar +1 yıl Kim bilir ne halde garibim 😂😂 Yorumla Demir666 +1 yıl Allah yardımcısı olsun şimdiden işi zor Yorumla Demir666 +1 yıl 😊😊😊 Yorumla
Cod2009 Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. Tabiki de olur hem de çok güzel olur düğün Gereksiz masraf 0 0 Yorumla
En İyi Cevaplar