Devlet memuruyum. Ailemden uzakta yaşıyorum ve herkes evlilik üzerine konuşuyor. Zaman zaman kız arkadaşlarım oluyor. Ama konu evliliğe gelince bahaneler üretip ayrılıyorum. Korkum evlilikten değil. Evlenmeyi istiyorum ama düğün istemiyorum. Çünkü akrabalarımdan tiksiniyorum. Amca ve dayı tayfasını görmeye tahammülüm yok. Annem de diyor ki Hangi kız düğünsüz evlenir , hadi kız sever kabul eder ama ailesi düğünsüz kabul etmez.
Ben de diyorum ki zaten düğün sevmiyorum , kaldı ki bir gecelik düğüne harcayacağım parayı eşimle Türkiye turuna harcayıp düğün yapmayayım. Kim haklı sizce?
Ben de diyorum ki zaten düğün sevmiyorum , kaldı ki bir gecelik düğüne harcayacağım parayı eşimle Türkiye turuna harcayıp düğün yapmayayım. Kim haklı sizce?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
sade bir nikah kıyılabilir düğün yapmamak için evlenmemek saçma bence
İşte kadınlar kabul etmiyor onlar kabul etse aileleri karşı çıkıyor
yapmak isteyende var istemeyende ban gorede gereksiz sade bir nikah yeterli
Ya sade bir nikah nişan. Aile arasında. Sonra o bir günlük düğüne harcayacağın parayla gez toz eğlen. Zaten düğünlerde damatlar sirk maymunu gibi yerinde oturuyor millet de gelip resim çekiniyor. bi numarası da yok
Düğün yapmak kadar yapmamakta istememekte normal kardeşim, istemeyen birini bulcan
İşte kızlar da kabul etmiyor. Yok bir kere evleniyorum yok baba evinden gelinlikle çıkarım cart curt
Saçma geliyor bana bilemiyorum.
İşte atıyorum sana saçma gelir falan ama iş ciddiye binince ailen olmaz öyle Şirince işler tersine dönüyor
Ailemde saygı duyuyo
Anlaştık o zaman. Ne zaman istemeye gelelim :)))
😂 bulursun merak etme
Abi hadi ordan görüp de yok desen anlarım ama görmeden de ikile denmez ki :D
Estağfurullah öyle değil de ben yanaşmıyorm pek
Niye Jon Snow gibi kendini gece nöbetçilerine mi adadın? Belki tanısan iyi ki diyeceksin 😀
Alkol kumar var mı? İşin nedir tam olarak ek olarak düğün yapmayacaksın tur yapayım diyorsun yani kenarda düğün yapacak para mı biriktirdin?
Alkol var kumar yok. Sağlık memuruyum
İstemeyen kız çok şu an sen takılma bunlara
Neye takılayım kardeş yaş geldi 30 a :))
Hımm 24-25 yaşlarda olanlar istemiyor çevremde ben dahil de o yüzden dedim.
Sen de istemiyorsan bir soğuk kahve içelim istersen
Evleneceğim ben bu sene. İstemiyorum ama karşı taraf istiyor benimde 😕
Yanlış seçim olduğu gayet aşikar. Gel sen bana var hem düğün de yok. Tertemiz be hızlı
😂 işler ilerledi bizim
Nasııı yani
5 senelik sevgilim ya 😂 ayrılamam
Sevdiğin için mi ayrılmazsın yoksa alışkanlık mı oldu
Seviyorum ama illaki alışkanlık da olmuştur. Kendimi başka biriyle evli kadın olarak düşünemiyorum.
Arayı bozmak gibi olmasın ama biz de hep bu kafayla devam ettik ve yolun sonunda yalnız kaldık
Orasını Allah bilir. Dediğim gibi evlilik yoluna girdik. Ev hazır, bazı eşyalar hazır, ben çeyizlere başladım. Aileler bu ay tanışacak vs. Nişan sürecinde ayrılan da var. Bakalım. Benimki uzak mesafe birde 10 saat var aramızda. Şimdiye kadar geldiysek büyük sorun olmadığı sürece gideriz gibi bakalım
Varda kız kardeşin onu da bana ayarla da çifte düğün yapalım
Yok maalesef 😄. Allah hakkında hayırlısını versin.
Zaten Allah’ın da işi gücü yok benim için hayırlısını nasip edecek 😀
İnanmıyorsan yapacak bir şey yok 🤷🏻♀️😊
Tok satıcı 😀