3YILLIK SEVGİLİMİN NİŞANLI OLDUĞUNU ÖĞRENDİM?

Güzel bir ilişkimiz vardı karşı tarafın ailesi muhafazakardı ama bizimkiler fazla rahat olduğu için her zaman içimde olmayabiliriz ihtimali vardı evet bende hafızım ama ailem solcu ters köşe yanı ben rahat bir ailede büyümeme rağmen dine yönelimin benim tercihim ama o farklı ailesi inanılmaz derecede muhafazakar olduğu için tarikatcı falan bizim ailede nefret eder tarikattan falan neyse biz insg tanıştık 3 yıl çok güzel bir ilişkimiz oldu harama girmeyelim diye herkesten gizli imam nıkahı kıydık.
1 yıl boyunca nikahlıydık yaz tatili girdi ve ailecek memlekete gittik sonra bir anda beni aradı ve talağı vardı yani nikahı sonlandırdı.
İstanbul’a dondukten sonra ani olduğunu ve bi daha asla böyle bir şey yapmicağını söyledi neyse ben ikna olmadım aradan 4 ay geçti ben tüm bu ısrarlara rağmen bir kaç kez görüştüm evimin önüne geldi tatlı yapıp yedik sonra baktımki eskisi gibi olabiliriz diye düşündüm o hafta içi Florya sahile gidelim dedik yürüyerek gidelim dedik sohbet ede ede hersey gayet güzeldi. Sahilde dizimde uzanırken telefona baktım almanca sonsuzum diye kaydetmiş (sonradan baktım ismin anlamına ) mesaj dikkatimi çekti * yüzüm şiş ama*şüphelenmedim ama gene numarayı almak istedim eve ayrılıcagım sırada gizli iş yapmak istemediğim için numarayı ara dedim hayır dedi halamın kızı dedi.
Eve dondüm kızı aradım kim olduğunu söylemedim x aradım nasıl böyle bir şey yaparsın falan dedi bir dünya özür diledim sonra kız bana mesaj attı nişanlım diye bende o sıra ipler koptu.
şu an pişman olduğunu söylüyor kabul edersem
nişanı atacağını söylüyor dün gece kapımdaydı siz olsanız napardınız acil
3YILLIK SEVGİLİMİN NİŞANLI OLDUĞUNU ÖĞRENDİM?