İlişkilerin her biri parlayacak diye bir şey yok ama siz parlak bir ilişki olmayacağını anladığınızda bu ilişkiye devam eder misiniz? Hangi koşulda devam edersiniz?

İlişkilerin her biri parlayacak diye bir şey yok ama siz parlak bir ilişki olmayacağını anladığınızda bu ilişkiye devam eder misiniz? Hangi koşulda devam edersiniz?

Bazen beklentin olmaz sadece onunla birlikte zaman geçirmiş olmayı anılar biriktirmeyi istersin. Çok uyumlu değilsindir çok dengin değildir ama seversin ve birlikte olmaktan keyif alırsın. Bu kadar.
hayır gelecek görmediğim iliskiye başlamam eninde sonunda bitecekse niye başlayayım zamanına enerjisine yazık ruhununda kalbindeki tahribatı saymıyorum bile
Etmem ben. Rahatıma düşkünüm uğraşmam düzensiz ilişkilere peh
Highlighterımı alır yola devam ederim gfhff
Geleceği parlak olmayan bir ilişkiye devam etmek konusu gerçekten düşündürücü olabiliyor. Örneğin, bazen çok eğlenceli ve tutkulu bir dönem yaşıyorsundur, o an için birlikte olmak size keyif veriyordur. Bunu göz önünde bulundurarak anın tadını çıkarmak isteyebilirsin. Ayrıca, ilişkideki sorunların geçici olduğunu düşünüyorsan ve her iki taraf da çaba göstermeye istekliyse, bu da devam etmek için bir sebep olabilir. Ancak şunu unutmamak gerek: Uzun vadede seni mutlu etmeyecek bir ilişkiye yatırım yapmak, kendine haksızlık olabilir 🙈. Peki, senin bu konudaki deneyimlerin nasıl, hiç böyle bir ilişki yaşadın mı?
Cevap
8Cevap
Hayır ben etmezdim tabi ki de
Hayır etmem gadası
Başlamışsam devam ediyorum. 😂😂Yani beni sevmesini seviyorsam ayrılıyorum da seversem gittiği yere kadar devam ediyorum.
Parlamasa da olur yanii
Anlamadım 🧐
Seversem gittiği yere kadar devam ediyorum dedin ya
Dedim de parlamayı anlamadım.
Parlak olmayan ilişkidesin ve seversen gittiği yere kadar devam ediyorsun yani bu durumda geleceği parlamasa da olur yanii :D
Ha o mânâda. 😅😅Aman ne parlak ne parlak !
Hıhımım :D
Hayır geleceği parlak görmediğim için ilişkimi bitirdim ben
🙏🥰😊
Çok çok seviyorsam bırakamam ama zamanla o ilişkiye güvenim inancım kalmadıysa bırakırım
Zeki erkek ne yapar eder geleceğini parlatır.
Kesinlikle.
Yanacağını bile bile ateşe gitmek gibi işte napalım yanarız alt tarafı nolcak /
Risk aldığım olmuştur.. Sonra ne olmuştur, olmamıştır tabii ki..
Olasılıkları imkanları ve imkansızlıkları değerlendirir ona göre yolumu çizerim ben.
Yok etmem sonu ypk
Parlak ne oluyor evlilik mi
Geleceği yoksa bitmeli
Gelecek her zaman vardır. Nasıl olacağı önemli olan
:)
Devam etmem zararın neresinden dönersen kârdır.
Merci yakışıklı ❤️
Bu soruda neden balık tutan çift var
Belli bişeyse boş yere ne gerek var
Devam etmem
Etmem, sonu yoksa zaman kaybıdır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?