Ayrılalım dedim zaten ama benden yinede vaz geçmiyor.
Farklı şehirlerde yaşıyoruz. Ayda birkaç kere ancak görüşebiliyoruz.
İlişkinin geleceği yoksa nereye yürüyecek onu anlamadım ben. Yürüttün diyelim. 30 yaşına geldiğinde seni bırakıp başkasıyla nişanlanırsa ne yapıcaksın? Sen kıyamıyorsun ona ama o?
Bundan sonra devam edecekseniz bile benim sana önerim bir daha birlikte olmayacağını söyle evlenmeden önce.
Ben de benzer şekilde düşünüyorum. İleride beni bırakıp başkasına giderse ben kalıcam öyle. Ayrılmaya yanaşmaması da saçma değil mi? Mademki istemiyorsun git başkasıyla takıl.
Evlenmeden tekrar beraber olmama şartı da güzelmiş :)
E evlilik sorumluluğunu almadan mutlu oluyorsa adam istemez tabii ayrılmayı.
Bu arada 25 bir erkeğin evlenmesi için erken biraz. Bu yüzden sıkıntı yapıyor olabilir. Ama evlenmeden ilişkiyi sürdürdüğün sürece düşüncesi değişmeyecek bunu söyleyeyim. Sen evliliğe zorlarsan daha da kötü.
evlilik ile sonlanmayacak tüm ilişkiler zaman kaybı olduğu gibi sonra ki ciddi aday konusunda da şüpheler ön yargılar kuşkular yaratmaktan başka bir işe yaramaz.
insan bir kere sevmeli, sevgisi ihanete uğrayacaksa bense nefsani arzular için birlikte olunmamalı.
yürümez sakın o hatayı yapma bende yaptım zamanında ama kopuo bir yerden sonra. zorla baktın olmuyor ayrıl. ilerde daha çok üzülürsün. ve ayrılırken böyle yaptığın için bitiyor bu ilişki dersin. oturup düşünür belki 4 yılı o zmn...
Zaten ben de aynen bu şekilde dedim. Şimdi ayrılmamak için peşimde pervane oluyor. Bir yandan da kıyamıyorum sana haksızlık etmek oyalamak istemiyorum ama seni çok seviyorum diyor.
e o zmn amacı neymiş. oyalamak istemiomuş ama seviyomuşmuş çarpacan ağzının üstüne sinir oldum akşam akşam bune ya xss kanma kız sakın bak tavrını koy kendi bilir yoksa daha çok üzülürsün sölemedi deme
4 yıl iyi sürmüş fakat geleceğinizi görmüyorsa tek taraflı olur bu ilişki.
sana bağlı herşey, ben şahsen tahammül edemezdim ne gereği var ozaman konuşmanın?
giderdim çekemezdim resmen gönül eğlendirmek olurdu bu
Cevap
11Cevap
Canım benim sen elindeki hazırsın şu an ilişki olarak ihtiyaç olarak. Ayda bir kaç kez görüşme var ise senden başkaları vardır bilmediğin evlilik düşünmüyorsa da boşluğa düşeceğindendir çok sürmez unutur. Sen kendi hayatını şekillendirmeYe başla kendine uyan yakışan birisini bul çevrenden..
ilişkinin sonu sen 30 yaşına gelceksin oda 30 yasına gelcek ve senden genc birini bulup sana tekmeyi basıcak cunku cazip gelmiceksin sende 30 yasında koca aramaya başlarsın
Biliyorum. Benim de endişem bu. O yüzden madem ki öyle ayrılalım dedim ama beni bırakmıyor da. Konuşmayalım, yazma, arama diyorum ama umrunda değil.
bırakmıyosa sen bırak seni zorlicak değilya sen sonunun böyle olcagını bile bile ateşe gidiyosun
Cok zor yurur fakat gikirleri zamanla degisir gibi. Yasi kac
25 canım
Peki neden evlilik düşünmüyor? maddi sebepler falan mı var aile yapınız mı uymuyor
Hayır hiç birisi yok. Daha evlilik için hazır değilmiş. Yakın zamanda yani önümüzdeki 4-5 yıl içinde hiç bir şekilde evlenmeyi düşünmüyormuş.
25 yaşında ama şuanda evlenelim demiyorum bende. Ileride de evlenmeyi düşünmüyormuş
Evet
Cinsellikle ilgili isterse daha yakınında sık sık görüşebileceği birini bulabilirken benimle ayda yılda 1 görüşmeyi neden kabul etsin ki. Sırf elinde var diye ayda 1 kereye mi tutunacak? İstese başkasını bulamayacak birisi de değil bu arada.
Teşekkürler:)
Sen onda sevgiden öte , bir alışkanlık yaratmışsın , gerçekten seven birisi bırak 4 seneyi 1-2 sene içerisinde evlilik düşünür , kendini daha fazla kullandırma derim , sonra üzülen sen olursun.
Erkek hazir oldugu zaman zaten teklif eder. Demei adam hazir degil...
Evlenme teklif etsin demiyorum ama gelecek görmüyorum demesi ona rağmen ayrılmayı da istememesi sorun :/
Bıraktım gitmiyor ki :)
Bence ayril. Ama onun ayrilmak istememesine bakmadan, umursamadan ayril. Cevap falanda verme. Sensizlik koyarsa ve seni kaybetmeyi goze alamiyorsa dedigine gelecektir zaten. Eger yine degisiklik olmazsa kendi kaybeder
bir insan sevdiği gerçekten sevdiği ve istediği bir insanla nasıl gelecek düşünmez? mantıklı gelmiyor açıkçası. o kişiden kendini sakın derim.
Bırak o ilişkiyi. Misyonu bitmiş o işin. Yeni ufuklara yelken aç, başkalarına şans ver
Ne yaptın sonuö olarak inanaki senin durumundayım ve çokda seviyoeum 4 yılımızı çöpe atmak istemiyorum
İlişkiye giriyormusunuz?
Evet ama farklı şehirlerde olduğumuz için çok sık buluşamıyoruz.
Bu iş yaş gibi ya
Seni kullanmasina izin verme bence
Vur Geç taktigi derdinde eleman demekki
İstikbal Yoksa. Şut Ve Gol.
Biz buna halk dilinde dost hayati diyoruz
Adam değilmiş
yürümezse 2 ye al vurdur :)
Yürümeez
uzak dur
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar