AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
90Cevap
beni sevdiğinden ve benm on sevdiğimden eminsem onunla her türlü mutlu bir hayat yaşanır
Evet olabilir.
Evet evlenirdim ve mucizenin peşinden tüm gücümle koşardım. İmkansız yoktur. Kader kısmet vardır.
Kader kismet evet
Evlenirdim ben. Olmadı bir sürü çocuk var esirgeme kurumlarında, ana baba oluruz onlara.
Evet esirgeme yurdu olabilirdi belki
Ben hiç düşünmeden evet derdim ailemede söylemezdim
bn evlenirdim, zaten pek çocuk sahibi olmak isteyen biri değilimdir, farketmez :)
Evlenirken oyle bir test yapmadilar bize ilk olarak. Hem kisir olsa nolur ki. Karsilikli istenirse evlat edinilebilir. Istenmezse cok sartta degil
Evkenirim tabi ki dünyanın sonu değil bu evlat ediniriz illa çocuk istiyorsak yani mutlaka üzülürüz ama ondan vazgeçilecek bir sebep olamaz
Sevdigim kisiyi kendi istemsiz bir durumu yuzumden birakmak olacak is degil
Peki
çocuk yapmak için mi evleniyoruz evlendiğimiz de mi çocuğumuz oluyo?
Hayır, evet.
sorunun cevabı çok açık o zaman
Bilemicem ya Allah vermesin öyle birşey ne yapardım bilmiyorum nötrüm ama bir yanım sevgim ağır basardı diyor
Biraz zor karar, ailede baski yapabilir
Ailemden yana hic bir sıkıntım olmaz hatta onlar evlenmemi bile isteyebilir bizim ailede baskı yoktur :d
Peki o zaman :)
Evet, evlenirdim. Evlatlik alir kendi cocugum gibi sevebilirdim. Illa ki kendi cocugum olacak diye birsey yok. Ama olsa iyi olur tabi uzulurdum biraz.
Evlatlik aldigin cocugu kendi evladinmis gibi sevemessin agzininiz anca laf eder bos konusmayin
Büyük bir hayal kırıklıgi olur tabi. evlatlikta düsünülebilinir
@mücadelecii valla beyfendi acik acik sevgilimle konustuk bazi durumlari. Ben istiyor gibiyim istemiyor gibiyim bir cocuk dogurmayi ve evet dogursam da dogurmasam da cocuk alacagiz. Annemle babamin bile bir ara vardi boyle bir dusuncesi. Valla bana ters gelmiyor. Cevremde de var boyle bir tanidigim ustelik o kadar kibirli bir kadindi ki cocugu aldiktan sonra melek gibi oldu, annesi dogum sirasinda ölmüş bunlara nasip oldu iste. Hem buyuk sevap hem de nasil uzerine titredigini bir gorseniz..
Tm elbette iyi bise ona lafim yok ama birde gercek annelik babalik duygusu var onuda dusunmek gerek
Evet ama ben kararsızim o konuda. Ustelik Allah korusun ama cocuk sahibi olmaya engel varsa rahatlikla evlat edinebilirim. Lafta var icraatte yok diye bir durum benim icin söz konusu değil önünüze gelene catiyorsunuz
Ne alakasi var onune gelene catiyorsunuz
Güzel düşünceler...
Evlenirim. Sonuçta o benim sevdiğim her zaman yanında olurum kimsenin ne dediğinide umursamam ben ona sevdiğim diyorsam herşeyiyle kabul ediyorum demektir. Çok çocuk bakmak istiyorsak ta öksüz o kadar çocuk var illa kan can olması gerekmez
Eşim dediğin insan cocuk dogurabılsın/dogurtturabılsın dıyemı evlenıyoruz olmuyorsa olmuyor abı :D
Çok zor bir karar olsa gerek. Belli bir şarta göre baglardim. Spermlerimi bir tasiyici anne bularak cocugumuz olmasini kabul ederse olur. Yoksa çocuk olmadan bir nesil devam etmeden olmaz
Peki
Seviyorsam o adamı diğer herşeyin canı cehenneme, evet evlenirim
Evet, neden olmasın sevdiğimle evlenmezsem eğer bunun tek sebebi onun beni sevmiyor olmasıdır..
nasipte çocuk olmayacaksa eğer ondan ayrılsam başkasıyla evlensem onunlada olmaz nasıpte varsa onla evlensem de olur o yuzden çok takmam rabbım her şerden bir hayır verırmış.
Ewlenirdim.. yinede herşeyi allh bilir mucizelere inanrm.
evlenip hayatımı adayacak kadar sevmişim. bu yüzden mi vazgeçicem?
Evlenirdim çok cocuk ıstıyosamda yetimhanede bırsuru cocuk var gidip evlat edınırım.
Olabilir bu yuzden sevgi ask bitmez ki. O zamn evlat ediniriz. Tek sorun bu olsun.
Evlenrm o yanmda ilsn ona bebek gbi bakarm cnku ck sevyrm
Seviyorsam neden olmasın cok çocugumuzun olmasini istersekte evlatlik aliriz sıkıntı yok
tabiki çocuğum olsun çok isterim ama olmuyorsa ve seviyorsam kabullenirim
evlenirken kısırlık testi mi yapılıyor
ilk defa duydum
Cevabı veren, soruyu sorgulamasan daha iyi olurdu
evlenmem
Tşkler
Ben zaten çocuk düşünmüyorum. Asıl karşımdaki çocuk isterse ayrılırım.
Bazi kizlarda çocuk dünyaya getirmemek istememesini anlayamadim. Fikrine saygiliyim tabi.
Çocuk dünyaya getirmek sorumluluk ister. Ve insanların 10 da 9 u bunun bilincinde değil. Tavşan gibi doğurup bırakıyorlar deyim yerindeyse.
Orasi öyle ama senin kendine güvenin varsa bir kanindan çocuk olsun derdim ben
En güzeli @kızhesabı böyle biriyle evlenmek istiyorum yok diye korkuyordum sizleri gördükçe umutlanıyorum çocuk istemiyorum
Soy devamı hayvani bir dürtüdür.
evlenmenin cocuk icin yapildiini dsnmyrm. ne fark eder cocugumz olmasa. hayat devam edyr. o yizden hayir asla sorun etmm.
Peki.
Oze bakacak olursak insan neden evlenir rahat bir birliktelik ve cocuk oyle degil mi ama seviyorsam bilemiyorum zor oldu buu
Bencede çok zor
Evlenirdim tabi millet lafıyla hareket edilirse evlenilmez malum bizim toplum herşeye karışır negatif bakarr.
Aile istemez galiba
Sanrım erkek ailese istemez gibime geliyor yani bayan kısırsa eğer soy bhanesi falann
Kesinlikle bu var işte
Tabiki evet evlenirim. Evlenmeyen zaten sevmiyordur. Ailem asla benim mutsuzlugumu istemez zaten
Tabiki de evlenilir çocuk bir sebep değil ki bir sonuç :) Meseleye bu yönden bakmak gerek...
Evlenirim. İnsanları eksiklikleriyle değil olduğuyla severim. Özellikle karım olacak kişiyse.
Erkeklerin hiçbiri doğruyu söylememiş
Bayanların hepsi sence soylemismi , bence erkeklerden bazilari doğru söylememiş kesinlikle haklisin
Genel olarak kadınlar fedakâr varlıklardır. Çoğunluğu doğru söylemiştir.
- vermişler + vererek telafi ettim.
Bazen bir erkekte fedakar olabiliyor. belli olmaz
Evlenirim
Zaten evlat edinmek istiyorum daha kolay olur
beni evat edinebililrisin
Hmnm yok artik @romeo39
bende sevgiye muhtacım
Anladimm @romeo39
evetttttttttttt
Tüp bebek diye bişi var 20 yıl çocuğu olmayanın bile çocuğu oluyor bu çağda. kısırlık artık çok mühim değil.. Ben evlenirdim tabii.
ben evlenirdim. Çocugu olmuyosa bu onun sucu degıl.
Haklisin
Tabiki evlenirdim çocuk istesek te evlatlık alırdık
Biraz fedakarlık diyorsun
Evet eğer birbirimizi seviyorsak onu sorun etmezdim
Güzel
Evlenirdim. Benim için sorun değil.
İleride bir çocuk alabilirdik
Olabilir
Evlenirdim tabi çocuk yapmak için ikinci bir kadını alirdim :)
Bu düşünceyi kizlar duymasin -:-
Duymuşlar zaten eksileri basmışlar baksana :)
Aynen :)
anlamadilar pek ne yani sevdiğim kişiyi birakayimmi her erkek baba olmak ister cevap verecek cesaretleride yok :)
Olan oldu :) rekora kosuyorsun
EE dostum doğru söz diyeni 9 köyde kovarlar ben kovulmadim ama eksi aldım olsun canları sağolsun kıskanç kızların :))
Sevdiğim o erkek karşıma çıksın umrumda bile olmaz kimse ve hiç bir şey. Belki sonradan sıkıntı çıkabilir ama evlatlık edinirdik. O kadar kimsesiz çocuk var onların günahı ne 😋
hiçmi olmuyomuş azcık bilemi :)) çocuksuz olmaz sonra biticeğine başlamadan bitsin.
ilk başlarda sorun olmaz gibi gelebilir ama sonradan işler değişecektir her kavgada her kötü günde esinin yüzüne vurulacaktir mutlaka o yüzden sağlıklı bir evlilik olmaz. bence kısır olan kısır biriyle evlenmeli
Erkekler evlenir lakin kadınların bir çoğu evlenemez
Bir insanla sevdiği için evlenmeli herkes, tek amaç çocuk yapmak olmamalı..
Evet severdim de evlenirdim de asıksam karsimdakini her haliyle kabullenirim.
Biraz cevaplara baktım da olumsuz bakanlar çoğunlukta kadın... Ben zaten yarı yolda bırakan insanı sevmem. Bu yüzden çocuk sorun değil...
evlenirdim hem nikahta keramet var derler Allahın işi belli olmaz yani engel olarak görmezdim bu durumu.
dusunurdum biraz ama sonunda evlenirdim evlenilecek insan oysa baskası yoksa senin icin. ama sonrada bas kakıncı yapma.
aslında cevap cümlenin içinde.. sevdiğiniz kişi diyorsun..
Evet diyorum. Ama aile baskisi neslinin devam ettirmesi. Bu dünyaya arkandan dua edecek bir çocuk birakamamanı demedim. Onu siz anlayin dedim. Olabilirmi
Yıkılırdım sanırım. Anne olmak çok önemli çünkü benim için. Ama yine de evlenirdim.
Yıkıldıgin halde evlenebilirsen bunun adi fedakarlik. Yapabilirsen ne alâ
Gerçekten seven insan evlenir bence. Sonuçta evlatlık da edinilebilir.
Aile engel oluyorsa zor
Bir yerden sonra aileni de karşına alabilmen gerekir.
Zor karar zor
Evlenecek kadar sevdiğim birini bulduysam kaybetmemeye bakarım
Fedakarlık yapardin
yarı yolda bırakmak kitabımızda yazmaz
Wuuuuu helal en güzel cevap bence :)
<3 adam
Eğer gerçekte de yapabilirsen ne ala dostum
Benimde eşim eskiden erkekti (trans kadın) yani çocuk yapamaz ben genede sevdim evlendik şimdi ayrıyız şu an 3. evliligim ve eşim hamile :)
Hayirli olsun :)
Tabikide evlenirdim bunun için terketsem çocuk için evlenmiş olurdum
Tabiki de evlenirdim bu bir neden değil, olmamalı da :)
Evlenmedenmi çocuk yapma girişimleri olacak ben anlamadım
bu millet cok atiyor yok beni sevsinmis te bilmem ne asli yok inanmayin herseyi dort dortluk isterler
evlenirdim okadar yetim cocuk var yurtlarda illla alır oz gibi büyütürdük her sey cock degl sevsin yeter
tabiiki evlenirim.. çocuk evlat ediniriz birlikte bakarız bizim çocuğumuz olur amaa evlenmeye karar vericek kadar sevdiğim insana amaan bu olmasın başkası olur diyemem ben desem kalbim demez
evlenirim ama çocuk sahibi de olurum. yani banka falan işte...