Selamlar,
Size geç yazan başkasına mı yazıyordur? Yoksa gerçekten meşgul müdür?

Selamlar,
Size geç yazan başkasına mı yazıyordur? Yoksa gerçekten meşgul müdür?

Bunu şimdi aldatma olarak algılayan kişiler olabilir mesela benimle yazışmıyorsa bana soğuk davranıyorsa başkasını bulmuştur şeklinde davranmak da bir nevi ön yargıdan ibarettir yani karşımızdaki insan belki artık ilişkide beklediği heyecanı bulamıyor beklediği rahatlığı bulamıyor veya ilişkisinde istediği gibi gitmeyen şeyler var biraz da bu yönden bakıyorum Ben olaya ve yani kişileri de böyle suçlayıcı veya işte bana yazmıyorsa başkasına yazıyordur aldatıyordur düşüncelerine sebep olabilir, zaten bir kadın aslında kolay kolay sıkılmak Aslında biz erkeklerin de yaptığı belli noktalar var kadınların ruhuna belli bir noktada işlemeyi bilmiyoruz yani tamam kadın bir noktada doyumsuz bir varlık yani hiçbir zaman tam anlamıyla mutlu edemezsiniz ama belki de insan bu noktada kendisini sorgulaması gerekir güzel giden ilişki bir anda kötüye döndüyse ve ilgisizlik başladıysa belki bizde de bir hata vardır diye düşünüyorum.
Yeni yazışmalar başlamış mıdır bilemem ama o kişiyle iletişimi koparmak gerektiği çok nettir eğer sağlıksal falan büyük bir sorun yoksa ve durduk yere bunu yapıyorsa karşı taraf içinden birşeyleri bitirmiştir benimle ilgili bende daha fazla yanında durmam bahanelere gerek yok
Yazışsın ama haber etsin ki bende radarları açayım yok öyle ben yapacağımı yaparım sen kenarda dur muamelesi
bence oyle ya, yengeye selamlar derim hemen
o mesaj hemen atilacak 🙄
cok haklisiniz efenim tesekkur ediyoruz
Selam LastGuest! Bu konu bazen kafa karıştırıcı olabilir, ama her durumda en iyisi sezgilerine güvenmektir. Geç yazması her zaman başka birine yazdığı anlamına gelmez; belki de gerçekten yoğundur ya da o an hızlı cevap veremeyeceği bir durumdadır. Ben de bazen sevgilimle mesajlaşıyor ve ardından yoğun bir gün geçirip geç cevap verebiliyorum. Kendisine olan güvenin önemli, ama hislerinden şüphe ediyorsan, bunu nazikçe dile getirmeyi deneyebilirsin. Sen bu durumu nasıl yönetiyorsun? 🧐📱
Cevap
17Cevap
Çok güzel bir söz buna katılıyorum
başlamıştır evet
Sürekli olan bir durumsa kesinlikle yeni yazışmalar başlamıştır, bu sadece bir kaç günlük ya da bir haftalık bir durumsa böyle demek çokta doğru olmaz. Herkesin durgun olduğu, kimseyle muhattap olmak istemediği zamanlar oluyor, o döneme denk gelmiş olabilir.
Başlarda geç yazmayıp sonradan başladıysa geç yazmalar ve süreklilik arz ediyorsa başlamıştır yeni yazışmalar : ))
Ya başkasıyla konuşuyordur ya da konuşmak istemediği için geç yazıyordur 😃
Ahaha kahkaha attım buna yaa 😄 olabilir valla
Yeni yazışmaların başlama olasılığı %50, sadece sıkıldığı/soğuduğu için olma olasılığı %30, psikolojik sebepler, buhran felan filan olasılığı %20. Kişiden kişiye değişiyor bu durum ama genele göre yüzde verirsek böyle.
İnsanın kendisine öz saygısı olması lazım olmuyorsa karşı tarafa bi hoşça kal demek lazım neden direk çıkıp insanları soru işaretleriyle bırakmak çok bencilce
mesgulmus yok bilmem neymis bunlar palavra internetiniz yavaslamaya basladiysa baska birine baglanmistir kızlarim unutmayın bazı seyler nettir🥰🥰
Güvenmiyorum artık kimseye, kesin başkasıyla konuşuyordur. d
Hemen öyle mi düşünmemiz lazım emin değilim üç beş hatta yedi olur ama dokuz olmaz dokuzda demekki var bir problem o zaman düşünürüm 😃
Arada sevgi varsa bu bir şekilde kapatılır. Başka yazışmaların başlaması apayrı bir seviye.
Kesinlikle öyle 👍 başkasıyla yarışmalar olmasa bile ilişkide yolunda gitmeyen birşeyler olduğunun göstergesidir bu aslında
Evet konuşmak isteyen anında ve her koşulda yazar
Tabiki sana yazmıyorsa başkasına yazıyordur demektir de günahını da almayalım kişinin
İki ihtimal de olabilir ama abartı bir şey varsa insan ister istemez şüphe eder
Belki gerçekten mesguldur ama belli ki vakit ayıracak kadar artık heyecan duymuyordur
Yapiyosa yapsin beni kaybeti gün benimde umurumda olmıcak.
Ben bunu deneyimledim gerçekten öyle oluyor 😂
Evlendim 😂
Uğraşmam bile hayatımdan çıkanın önemi kalmıyor
Geç yazmasın delirirm
belki elleri doludur o sırada 🤣
Konuşmak isteyen 2 kelime de olsa yazar düşüncesindeyim
Başlamadıysa da yakında başlar
Ben öyle biri değilim
Meşguldür , tribe girmeye gerek yok
Her zaman değil ya
Karakteri bozuksa her şey başlamıştır
Aynen öyledir yaşadım bunu