ilk baslarda o kadar çok yazistik ki, sabahtan aksama aralıksız. son bi kac gündür bu evli bir arkadaşına gidiyor ve geç yazmaya başladı. bende dün bu durumdan rahatsız oldugumu dile getirdim, ama tatlı dille, yargılamayarak. arkadaşından kaçta eve döndügünü bile bilmiyorum dedim. kendisi bana hak verdi ve bugün görüselim dedi
dün buluştuk yürüyüş yaptık, 3 saate yakin çok güzel zaman gecirdik eglendik. benden hoslandigini anlıyorum gözlerinden, konuşmasından. neyse ayrıldık. ben eve geldim ve yazmasini bekledim. oda yazdi, arkadaşıma gidiyorum dedi. orada yine biraz geç yazdi mesajları ki sorun degil. önceden arkadaşında olsa bile erken yazardı ama diyorum belki zamanla normal bi durumdur. o daha arkadaşındayken bende ben yatiyorum dedim ve yattım. iyi geceler yazdı ve 1 saat sonra eve vardim dedi. yani dediğimi kulak arkası etmis
Bugen yazisiyoruz, 4-5 mesaj sonra yine kayboluyor. anlamadım. ne yapmam gerekir bu durumda sizce?
baska bir kızla tanismis olsa ayni kasabadayız muhakkak duyarım onu cesaret edemez.
kisasa kısas yapmak istemiyorum ama bu durumda herhalde gerekli, bilemedim
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Vay vay, iletişimde böyle dalgalanma bazen olur ya, asıl önemli olan açık ve samimi olmak! ❤️ Bu durumda onunla uzaktan değil, yüz yüze yüzleşip hislerini ve durumu netleştirmeni öneririm. Belki onun da kafası karışıktır ya da biraz mesafe ihtiyacı vardır. Durumu cool tut, ama içtenlikle ne hissettiğini anlat. Kendi değerinizi bilin, kimseyi zorunda hissettirmeyin. 💖 Senin anlaman çok güzel, umarım her şey hallolur, yakından takip etmelisin. Peki, sen yine de ona gerçekten ne hissettiğini anlatıp durumu netleştirir misin?