Bir taraf hep geç cevap verirken diğer taraf anında geri dönünce kendini sal*k gibi hissetmiyor mu ya🙄

Bir taraf hep geç cevap verirken diğer taraf anında geri dönünce kendini sal*k gibi hissetmiyor mu ya🙄

Sürekli geç cevap veriyorsa ona göre bir tavır içerisinde olurum neden böyle yaptığımı anlar. Anlamayıp devam ederse bir daha yazmasına hiç gerek kalmaz iletişimi keserim. Bilerek isteyerek kimseye geç cevap vermem buna da dikkat ederim
1-2 kere görmezden gelinebilir bu geç cevap verme olayı. 3. kere geç cevap verirse konuşmayı kesmek istediğini söyleyip ve hayatından çıkarmak en mantıklısı
Cevap
25Cevap
Geçerli bir sebebi olmadığı müddetçe geç cevap veren kişilerle konuşmayı sevmem ve konuşmaktan kaçınırım
En doğrusu
Ben öyle taktik yapmam bir kişi geç yazdıysa ve sürekli tekrarladıysa önce nedenini sorarım onu bekletmem. baktım bilerek ya da umursamıyorsa iletişimi keserim kökten.
Bilerek yapılıyorsa sıkıntılı durumdur. Ama diğer türlü işi vardır görünce yazıyordur gayet normaldir bu 😃
Hep yaparım evet canım gibi hiss ederim ama napayım ben kötülüge kötükle karşılık pek veremem, geç cevap veren insanada bana birdaha yazmamasını söylerim ya da engellerim uğraşmamak için öyle insanlar dolu maaleseff
Pislikler shdjd
Aa sal ak sözünü direkt yazmışım 😂😂
Sonra site hemen düzeltti ama ben anladım djdkd
Hahshha olsunn 🙏😅
Ben hiç öyle düşünmüyorum ya anında cevap veriyorum🥺 ne yani ben şimdi sa*lk mıyım ☹️ yok yok işi var yahu 🙄 yoksa oda bekletmek istemez 😬
Hep böyle iyi düşünceden kaybediyoruz biliyorsun sjsjdı
İşi varsa tamam ama bilerek geç yazana, veya bana yazmayana ben yazmam.
Eğer işi gücü yoksa bilerek geç yazıyorsa ve bu rutin olarak süreklilik arz ediyorsa, hiç cevap yazmamak gerekir...
Doğru diyorsun
Her zaman
Geç cevap verene hiç cevap verilmez kızım bir türlü öğretemedim. Yazık yazık.
Vermiyorum zaten🙄
Aferin o zaman. 🐍
Kişiye göre değişir. Değer verdiğim kişinin geç yazmasından haz etmem ama tabii işi gücü var yazamıyorsa o ayrı. Benim için öylesine olan kişilerin geç cevap vermesine takılmam, isterse görüldü atsın sıkıntı etmem.
Bir iki kere geç yazarım sonra hiç yazmam herkese hak ettiği 😂
Aynen öylee💅🏻🧚🏻♀️
Valla ben mal olduğum için saniyesinde cevap veriyorum
Kıyamisu
İstediğinde anında cvp verirler idi falan sürekli olmaz bahane. Ve görüldü olduğu halde cvp hala yoksa öncelikler var yani değer vermiyor. Tecrübe ile sabitli.
Taktik falan boş şeyler. Ben tahamul edemedim. Bu saygısızlık bence. Ve hemen cvp vermen canım değil.
Öyle takintilarimiz yok canim ergenmiyiz biz işi varsa ona bakar yoksa yazar yazmasada neden yazmiyor diye aklimiza bile gelmez yeterki o bize demesin yeterli o telefona neden bakilmiyor diye :D
Ben engelliyorum ya. Düşünce olarak benimle aynı yapıda bir kiz arıyorum, sorunları normal yolla konuşabilecegim, baba travması olmayan ve bana kıymet veren biri ancak beni mutlu edebilir.
Bir sinir oluyorum gec yazdılarmı cokmu zor yazmak yazmak istemiyosan söyle beklemeyelim ben onca trafıgın içinde yazıyorum hasbam yazmaya çüreet etmiyo
Cevap yazarken hiç taktik yapmam içimden nasıl geliyorsa ona göre yazarım cevabımı. Ben karşılıklı güven ve samimiyete göre belirlerim.
O kişi ne yaparsa yapsın istek suçlu olsun ama ben dayanamayıp yazıyorum ya en kötü özelliğim bu sjsjsj
Kasıtlı olarak görüldü bıraktığını görürsem veya düşünürsem soğurum ben bu kişiden zaten ve geç cevap verir zamanla iletişimi keserim.
ben bu şekilde karşılık vermem geç cevap yazana
yani geç cevap verilse bile ben cevabımı tabi o an müsaitsem anında veririm
Bişey diyim mi... Soğurum ben. Elimde değil.
Sürekli bi sohbet değilse takılmıyorum da kasıt olduğunu anlarsam geç cevap veririm 🥲
Rahatsızlığımı dile getiririm. Devamında yazmam
Ben her zaman anında yazarım. Yeter ki göreyim.
Geç yazıyorsa meşgul olmadığı halde bitmiştir.. yazarsa dönmem ha önemseyen yazar yazan cevap alır
Beyki işi vaydıy bu yüzden nurmal davyanıyım
Ben normal bir şekilde yazarım ama kasıtlı yaparsa bende geç yazarım.
Bilerek geç yazıyorsa iletişim komple kesilmeli ondan. d
Bilerek yaptığını hiss edersem , birdaha yazmam.
Bir sebep yokken, geç yazarsa noktayı koyarım.
Çok takıntılıydım eskiden, lakin şimdi umursamıyorum
Bn erken cvp veririm ya bekleten aptal havalı saniyo kendisini
Ne geç cevap verilir ne anında cevap verilir. Hiç cevap verilmez.
Mesajları gördüğümde cevap veririm. Karşımdaki kişinin tavrı kendini ilgilendirir. Öyle küçük hesaplara girmeye üşeniyorum.
Bilinçli geç cevap yazıyorsa zaten bir daha benden etkileşim alamaz..
Öyle ayrımlar yapmıyorum.. Gördüğüm zaman cevaplarım
Geç yazılır hatta onunkinden 2 kat daha geç skdldisi
"Müsait olduğunda konuşalım tatlım 💋"
Anında yazsanda karşındaki hanzo olunca bir şey değişmiyor kafama göre takılırım böyle durumlarda
Ergen ergen tavırlar. Hiç katlanamam. Öyle bir tekmeyi atarım ki bir yerine uzaya kadar havalanır.
Bilerek geç cevap veriyorsa üzülmeye değmez yol verin gitsin
Anında yazıyorum da enayi gibi hissediyorum belkide öyleyimdir
gec cevap verilir
O canım taraf bn oluyorum genelde
s*lak yazmistim
Cevap verilmez hatta engellenir bile
Böyle hesaplara girmem, yazarım.
Gördüğüm an yazarım
Geç cvp veriyorsa yazmayı bırakıyorum
Sürekli yaparsa cevap vermem
Kafam nasıl esersa
Hiç verilmez 🤣
Geç yazılır
Hiç verilmez
Anında ver ki utanır belki
cevap verilmez
Ben anında yazarim
Hemen cevap veren işsizdir. Diğeri yorumsuz.
Evet hissederim gerçekten
Geç yazarım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?