Her mesajima 2 3 saat arayla cevap veriyor... Bugun 5 saattir cevap bekliyorum o ayri. 2 3 aydir flort ediyoruz, hep boyleydi. Rahatsiz mi ediyorum diye sorunca asla rahatsiz etmedigimi soyluyor. Hafta ici calisiyor anliyorum ama is cikisi ve hafta sonu da boyle... Muhabbetimiz cok iyi, iyi anlasiyoruz ama insan bikiyor yani. Bilerek yapiyor bence onu bekliyim diye. Siz nasil tepki verirdiniz?
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Arkadaşım Benim Gibi Seven Senin Değerini Bilicek Birisini Sev Ben Sevgilimle Yazışcam Diye Tuvalete Bile Gitmeyen Birisiyim Senin İçin Canını Ortaya Koyan Birisini Sev Herşey Gönlünce Olsun 😊😊😊
İstenmediğini anlaman için direkt söylemesi mi gerekli? 😅
Ya oyle degil cidden bulusmak istiyor benle, hayatimla ilgili sormadigi soru kalmadi, ilgisiz degil sadece gec cevap veriyor. Sen nasil tepki verirdin napiyim onu soyruyorum
Ben yazmazdım. Kendimi rahatsızlık veriyormuş gibi hissederdim.
kes muhabbeti. şu an sana en çok ilgi göstermesi gereken zamanlar.
Direk yüzüne rahatsız ediyorsun demez zaten sen der misin hareketleriyle belli eder geç yazar vs. Konuşmayı kes bence
Ama bulusmak istiyor benle, hayatimla ilgili sormadigi soru kalmadi, ilgisiz degil sadece gec cevap veriyor ve ilk mesajlari o atiyor ben degil
Burcu ne boğa mı
yay :D
en gıcık olduğum insan tipi.. ya istemiyordur başkası vardır ya da egosunu tatmin etmek için geç bakıyodur. bence uyarmalısın.
Istemiyor olamaz bence bulusmak istiyor benle, hayatimla ilgili sormadigi soru kalmadi, ilgisiz degil sadece gec cevap veriyor. Egosunu tatmin etmek icin olabilir ama biktim bende, hoslaniyorum ama 3 saat arayla muhabbet etmek de ne biliyim
ben olsam açık açık söylerdim valla. bu kadar geç bakacaksan hiç yazışmayalım diye nereye kadar sürer ki bu? peki sen hemen mi cvp veriyorsun
Dedim vallahi 2 3 kez dedim ama hic bir sey degismedi. Ben hemen yaziyorum vallah benim hemen yazdigimi gorup ayni yapsin diye ama nafile fjfkd ilk mesajlari da o atiyor bu arada
hayıır o zamaaan 😂 sende geç bak cevaplara en azından 30 dk veya 1 saat o böyle yaptığını görünce seninkilere erken cevap verir
Arada oyle yapiyorum ama anlamiyor mal heralde ya hic bir sey degismiyor boyle kabullenicem
bence kabullenerek yanlış yapacaksın ama hakkında hayırlısı olsun :)
Ama hoslaniyorum :( Ve o da hoslaniyor gibi sadece gec cevap yazmasi sikinti :(
bence o zamn kırılıp üzüldüğünü söyle rahatsiz ediyormuşum gibi geliyor de hoşlanıyorsa zaten kıyamaz biraz daha erken bakar 😊
tesekkurler <3
ne demek 🌸
Flört ettiği kişi ise sıkıntı
Bence de :)
Uzaklaşmak en güzeli :)
Beklemek zorunda değilsin
Yol ver yol ver...
Ama hoslaniyorum :D
İnsan çekecek çilesine aşık olurmuş sjsjsjs
ara ozman
Ağına takılma, biraz açıkta yüz
Sal gitsin.