3 , 4 sevgilimde de aynı sorunla karşılaştım ve bundan nefret ediyorum. Sorun şu ki ilk başlarda ilk aylarda her dk konuşuruz hatta gecenin bilmem kaçında bile ararlardi sesimi duymak icin ama ilişki ilerledikçe yazmazlar artık , ben yazdığımda saatlerce cevap vermezler, aramazlar. Erkekler Neden? Sorun çıkarttığımda da üste çıkmaya çalışırlar.
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Maalesef dostum biz erkeklerde bu durum çoğunda var ki dürüst olmak gerekirse hak da veriyorum sana hac yanıt vermeler mesajları görmezden gelmeler
Peki neden? Bunu öğrenmek istiyorum
Bazı insanlar yanlız kalmayı seviyor aslına bakacak olursan ilişki aşamasında özellikle de belli bı donem geçtikten sonra.. kendisine ilgi gösterilmesi onu yanlizligindan alı koyuyormus gibi geliyor... Ki bu biraz da birlikteliği hak edip etmemesi ile de ilgili bir durum...
Bir açıklama bile yapamıyoraz önce onu engelledim
Yapamıyor*
Aslına bakacak olursan olması gerekeni yaptığını düşünüyorum çünkü hak etmiyor bu tarz insanlar ilişki olayını
Öyle ama hala aklımda sadece yaptığına anlam veremiyorum, sevmelerine rağmen yapıyorlar
Peki bir şekilde bana ulaşmaya çalışır mı?
Belirtmiş olduğum gibi dostum en iyi olanı çünkü daha önce de dediğim gibi yanlız kalmayı seven bir insan belli bir süre sonra ilişki aşamasında ilgiden sıkılır... Bunu fark etmese de, dile getirmeye de hatta kendine bile itiraf edemese de sıkılır net... Ki sıkıldığı içinde geç cevap vermeler başlar (önemli şeyler hariç) ne de olsa dönerim diye düşünmeler başlar vs vs ki bunun da sebeplerini soracak olursan ona da yanit verebilirim
Öğrenmek isterim :)
Bir şekilde sana ulaşmaya çalışır mı boşlukta ise çevresinde kadın yoksa evet... Keza sevmelereine rağmen demişsin sanırım sevgi kavramında yanılıyorsun çünkü seven bir insan sevdiğinin konusuna bile muhtaçtır ki özellikle bu bir erkekse.. her an yanında olmak ister olamıyor mu bı şekilde bunu ifade eder vs vs aslında söylenmesi gereken şey çok
Aslında başka şehirlerdeyiz bu yüzden buluşamiyoruz. Bana demek istediğin sevmiyor mudur artık ya da azalmış mıdır bana olan sevgisi
Sanırım suç biraz da sende neden dersen biz erkeklere ne kadar çok yüz verirsen ya da sevgi verirsen keza bunu ilgi olarak da adndirabilirsin içinde yaşamış olduğumuz coğrafyanin da etkisiyle siz kadınları maalesef kolay görmeye başlıyoruz ve belli bir süre sonra göstermiş olduğumuz ilgi de azalıyor
Aslında bu cinsiyet meselesi değil. Çok yüz vermiyordum onun bana söylediklerine karşılık veriyordum o kadar. Onu engellememe rağmen bana ulaşmasını bekliyorum hala , toparlamamin bir yolu var mı 🥲
Gerçekten seven ki kastım gerçek sevgi ki insan sevgisini ilgi ile gösterir davranışları ile gösterir hareketleri ile gösterir ki ayrı şehirlerde yaşıyouz diyorsun yazar arar sorar adam akıllı zamanında cevap verir veremiyor mu nedenini açıklar işi mi var öncesinde haber verir ve meşgul olacağını ifade eder... Bu tip şeyler yok ise sevgi de azaldı demektir ha bunu söyler mi hayır
Öncesinde veya sonrasında söylüyor şu işim vardı feln filan, yaklaşık bir haftadır böyle. Onun beni sevdiğinden emindim ta ki bu sorun yaşanana kadar şu an şüphe ediyorum ve ne yapmam gerektiğini bilmiyorum, hala aklımda seviyorum maalesef
Var elbette dostum kendini mutlu edecek hamleler yaparak hayatına devam etmek... Yaşam biçimini renklendirmek için hobiler edinmek... Ve önüne bakmak
Sevgisi azalmışsa neden itiraf etmez? Ayrılsın madem sevmiosa. Benimde kafamda soru işaretleri bırakıyor çünkü.
Bir hafta boyunca insanın ne işi olabilir? Söyler misin bana? Gel senle bı empati kuralım... Ki seviyorum meselesine de geleceğiz
Asla yapamıyorum, herşeyden soğuyorum içimden bir şey yapmak gelmiyor ve genellikle etrafa karşıda çok sinirli oluyorum
İnanın bu konuyu sizinle sabaha kadar konuşabilirim 🥲
İşi yok farkındayım. Sadece yanlız mı kalmak istiyor? Seven insan böyle yapar mı?
Gelelim asla yapamıyorum dediğin şeylere kaç yaşındasın dostum ve nelerdir seni mutlu eden şeyker çünkü yaşına göre ve sevdiğine inandığın şeyler doğrultusunda sana çeşitli hobiler armağan edebilirim sana
Teşekkür ederim. Sevdiğim şeyleri biliyorum herşeyin farkındayım, dediğim gibi sadece yapamıyorum. Demek ki beni çokça mutlu etmiyorlar , en çok o mutlu ediyor ve en çok o üzüyor
Onu engelledim ama hala toparlamamin yolu var mı? Yoksa günlük hayatımda yoluna girmio :(
Seven insan dostum başında da belirttiğim üzere sevdiğine onun kurmuş olduğu cümlelere bile ihtiyaç duyar
Sinirli olman konusuna gelince bu iyi bir şey değil işin aslına bakacak olursan fakat biz insanları insan yapan şeylein hatalarımız olduğunu düşünüyorum dolayısı ile o çok dert değil.. senin kafanda kalan soru işaretlerinin de cevabını çözme becerisi istiyorum diyorsan çözüm basit aslında çözüm sadece empati... Nasıl mı empati örnek verebilirim kendine sor mesela sen nasıl davraniyordun ona Karşı? Aynı reaksiyonu alamıyorsan zaten o sevginin içi boştur ki.. dolayısı ile soru işaretlerini silmen kolay bence
Empati kurarsam onu silerim çünkü buraya çıkıyor bütün cevaplar 🥲 böyle olduğunu da biliyorum demek istediğim hala seviyorum
Evet seven insan yapmaz, evet seven insan ihmal etmez, evet seven insan sesini duymak ister, evet seven insan ihtiyaç duyar, evet böyle yapiosa sevmiodur genellikle bunu deriz ama ya seviyorsa? O yüzden bırakamıyorum.
Sabaha kadar kadar konuşma konusunda ise sanırım verebileceğim cevap ne zaman istersen olacak... Ya da ne zaman ihtiyaç duyduğunda olacak... Üzüldüğünü belirtmissin benimse cevabım hak ettiğin yaşamı kendine sor demem olacak.. hak ettiğin yaşamı yaşa
Kimseyi kendimden üstün, keyfimden bile üstün görmüyorum ama bazı konular başımı çok ağrıtıyor. Eğer gelip buraya yazmışsam ciddi bir mesele vardır
Mesajlara part part yanıt veriyorum özür dilerim çünkü kanun sistemi değişmiş epey uzun bir zamandır girmiyorum bu platforma sorsan sistemin bilge üyesiyiz ama senede giriyorum artık ki sistem epey değişmiş o yüzden de mümkün olduğunca herşeye detaylı yanıt vermeye çalışıyorum
Snapchate geçebilir miyiz , Instagram kullanmiom burada bir şey kaçırdım mı diye bakmaktan kaçıracam en sonunda 😅
Sen kusura bakma seni baya meşgul ettim
Ya seviyor ise? Pekâlâ o halde şu sorunun cevabını vermeni istiyorum... Sevgide emek yoksunluğu neye yol açar? Ki emek yoksa belli bir süre sonra sevdiden geriye kalanlar sadece anılar olmaz mı?
Ben kafamda birşeyler kurup düşünmek istemiyorum, sen bana söyle sevmiyor mudur?
Ve hele ki engellemişsem tam bir kenara atar ozmn , öyle düşünüyorum sıkılmışsa
Snap kullanmıyorum maalesef fakat indireyim dostum bı sn gelelim kaçma meselesine ben dostum sözcüğünü kolaylıkla yazmam ki yazdiysam da kacmam ki yorulmam da yorulmayi bırakalı uzun zaman oldu ben... Ha bu süreçte kaybettigim şeyler de oldu kazandığım şeyler de oldu fakat mutluyum çünkü vicanimla baş kaldığım dönem insanlar için yeterince şey yaptığıma inanıyorum bu benim yüzümü gulimsetiyor yeterince o yüzden rahat ol lütfen ve zamanımı aldığını düşünmekten vazgeç
Teşekür ederim. Bende uğraşan bir insanım ve şu zamanda böyle insanla denk gelmek iyi geldi😊
Kenera atmaz değere binersin desem... keza gizliden stalk bile eder... Hayatta insana değerli gelen şeyler insanın zor ulaştıklarıdir... Trajikomik ama gerçek...
Doğru, bu bir gerçek ama ben çok düşünen bir insanım 🥲
Snapchatiniz insin bende namaz kılıp geliom :(
Yanlış emoji pardon ":)"
İndi dostum facetheslayerr nick
Her erkek böyle değil aslında:D
Bana denk gelenler hep öyleydiler