Bir insan kaç defa geç cevap vermişse artık ondan bir halt olmaz deme noktasına geliyorsunuz? Bir iki kere de hemen umudu kesmemek lazım ama sürekli yapıyorsa yol verilmeli diye düşünüyorum.
Geç cevap veren birine ne kadar sabredebilirsiniz?
Şimdi çevremde ki arkadaşlarım, akrabalar veya iş gereği irtibatta olduğum iş arkadaşları görüldü yapıp geç yazarsa, " sanırım önemli bir işin var. Bu yüzden yazmıyorsun" cümlesini mesaj yolu ile aktarırım. Ama görüldü yapmıyor ve geç cevap veriyorsa, bir şey yazmam sorunda etmem. Elbette cevap verecek derim kendi kendime beklerim sadece.
Ama konu sevgili, aşk yaşadığım bir insansa, ve geç cevap verip, görüldüler de atılıyorsa, o zaman bende harekete geçerim. O an ararım ve nedenini sorgularım.
1
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Birkaç defa sabrederim ama sonrasında bana yaptığının aynısını ona yaparım. Önemli gördüğüm bir şeyi ya da öylesine attığım mesajı geç gördü birisi. Çevrimiçiydi ama bana dönmedi. Ben de çok sinir oldum , o kaç saat sonra cevap veriyorsa o zaman yazdım. Test edip onaylandı, ona aynısını ben yapınca kudurdu. Artık hemen cevap veriyor mesajlarıma... 😀😇 {O yüzden siz siz olun her zaman biraz geç cevap verin, kendinizi ağırdan satın, sizi sinir eden birisi varsa o size kaç saat sonra döndüyse siz de ona o kadar süre sonra dönün.}
İnternet & Teknoloji konusunda 894 cevap paylaştı.
İşi vardır, çalışıyordur, arkadaşlarıyladır bu konularda müsade ederim. Ama koyu bir sohbet sırasında herhangi bir işi yokken sürekli geç mesaj atıyorsa bana saygısı yoktur derim. Saygıdan ziyade bana ilgisi de yoktur ki mesaj atmaya o kadar hevesli değildir.
Bir kere yaptı bir kız. Uzun süredir konuşmuyorduk 3 saat önce yazmış. Ben de 1 saat sonra gördüm ve yazdim pek samimi olmadan. Su an hâlâ cevap vermedi. Böyleleriyle uğraşamam ben birazdan yol vericem.
Ben de bazen geç cevap verebiliyorum o anki yoğunluklarımdan sebep. Benim için de mesaj bekletiyor diyenler olmuşsa da farkında değilim. Bence çok takılacak bişey değil, tabi bilerek yapılmıyorsa.
Bende geç cevap veren bir insanım. İnsanın karşımdakine anında cevap vermem gerekiyor veya hemen cevap almam gerekiyor gibi bir ideolojiye girmesi kadar saçma bir şey olamaz. Ne zaman müsait olursa dönüş yapar zaten.
İşi vardır belki. Devamlı alışkanlık haline getirip veya bilerek yapıyorsa aynı şekilde cevabını alır. İki saat sonra atarsa iki saat bekler belki de daha fazla. Tabi işi olan birine bir şey diyemem. Sonuçta bende yoğun olunca dönemiyorum.
Ne zaman müsaitsem o zaman bakarım ve cevap veririm, onun dışında sürekli telefon elimde olmuyor ya da sohbetlere bakmıyorum. Karşımda ki insana da takılmam o kadar, abartı olmadığı sürece…
iyi akşamlar günaydın gibi mesajlara geri dönüş almanıza veya vermenize gerek yok ayrıca ben bir kişiyi sevmiyorsam ona cevap vermemde lütfen sizi cevapsız bırakan veya geç cevap veren insanları bir salın sizi sevmiyor olabiliriz burada sizi kötülemiyorum elbette ama yani elif malı bi bırak peşimi yazma artık bana ya
Bu tamamen karşıdakine verilen değer ve duyulan saygıyla alakalı. Tabi ki her zaman uygun olup veremeyiz ama bunu standart yapan insan bence karşıdakini önemsemiyordur.