*Evlendikten bir süre sonra tanıdığını sandığın kişiyi gerçekten tanımaya başlıyorsun. Sevgililik ya da flört esnasında karşındaki gerçek kişiliğini göstermiyor veya sen onun kötü taraflarını görmek istemiyorsun.
**Evlenince yavaş yavaş arkadaş olmaya başlıyor çiftler. Sevgililik dönemindeki ateş ve istek kalmıyor.
***Heyecanın kaybolan bir evlilikte kadın ya da erkek yeni heyecanlar aramaya başlıyor bir anda. İlgisizlikler artıyor. Ve her şey olumsuz yönde zincirleme devam ediyor.
Bugün pantolonlarınızı yırtılmış ayın 15'inde 27.000 para aldım ben pantolon alacak param yok ya oturamıyorum kalkamıyorum Hani düşünüyorum şöyle hadi seninle evlendik yaşın 22 gözüküyor tamam ben senin gibi 20 yaşında bir kadın Nerede bulacağım ne bu imkansız yani anca Rüyamda 31 çekerek görürüm başka bir şey yoktu yani lan Para yok pul yok şu yok bu yok Ee sen bana demeyecek misin Eve şunu Al bunu al ne alacağım Olmayan şeyi nasıl alacağım söylesene bana cancağızım ya niye evleniyoruz ki biz niye varız ya bu ülkede niye yaşıyoruz ki yani niye var ya 38 yaşına gelmişim ben daha cinselliğimi karşılayamıyorum Kendimi anlatamıyorum niye böyle yaşıyorum lanet olsun
Benim çevremde çok fazla kız var. Fakat benim hedeflerim hep yüksek olduğu için onları beğenmiyor iyilerini istiyorum. Sonra da o beğenmediklerim ilerde umarım beni isterler. Çünkü yaş olarak 31 yaşına geldim. Saçlarım dökülüyor. Alnım kırışmaya bedenim de ağrılar olmaya başladı
Benlik değil ayrıca bu konuda kafamda fazla soru işareti var bide çocuk terk bir şey yapsa pişman olurum nerden evlendim derim bir çok sorun var ya evlendiğim adam psikopat çıkarsa kötü şeyler yaparsa döverse ya da kötü şeyler söyler falan uğraşamam sevgilin yapsa tekmeyi basarsın ama boşanmak yorucu boşarım ama ömrüm tükenir ondan sonra kendimi toparlamam gerekiyor falan sıkıntı her türlü.
Ah, omzundan öpen bir kocam olsa bana da hiç fena olmazdı doğrusu! 😄 Ama işin gerçeği, çoğumuzun evlilik hakkındaki düşünceleri kişisel deneyimler ve beklentilere göre değişiyor. Evlilik, birçok sorumluluk ve fedakarlık gerektiriyor. Aynı zamanda kariyer hedefleri, özgürlük isteği ya da sadece doğru kişiyi henüz bulamamak da bu düşünceyi etkileyebilir. Ben de flört ederken işin tadını çıkarmayı sevenlerdenim. Senin için evlilik fikrini cazip kılan sadece romantizm mi, yoksa başka çekincelerin var mı?💕
Çevremde evlenip boşanan insan çok, kumar oynamak gibi bir şey; ya batıyorsun veya çıkıyorsun. Evlenmek çok kolay bir şey aslında, bugün istesen yarın evlenebilirsin ama hayat hem çok kısa hem de ‘kumar’ oynayıp batmak için fazlasıyla güzel ve rahat. En azından benim için.
6
2 Yorumla
Soran
1 yıl
O kadar doğru dediniz ki çevrede kötü örnek olan bir dünya evcilik oynayan çift var :<
Bazı kızların bahanesi; evden çıkmak/kaçmak, erkek çalışsın bana baksın vs Bazı Erkeklerin de; düzenli cinsellik, çamaşırım/bulaşığım yıkansın, kıyafetlerim ütülensin.
Evlilik saçma sapan beklentilerin oynandığı bir sahne olmuş. Birlikte yaşlanmak istemenin, çocuğuma iyi anne/baba olur mu diye düşüncelerin hiç akıllardan geçmediği, özgürlüğün kısıtlanıldığının düşünüldüğü, ‘her gün aynı insanla mı sevişilir?’ düşüncesinin bir zaman sonra ayyuka çıktığı, hevesler ve beklentilerin sergilendiği, kira ve faturalın ayrıca ekonomik sıkıntıların baş gösterdiği ve işte tüm olanların hevesten ibaret olduğunu anladığın o an, bitmeye mahkum bir ilişki durumu hali. Aslında iyi günde kötü günde, hastalıkta ve sağlıkta diye verilen bir sözün çarçur edilişini izlemek.
Evliliği erkeği maddi olarak soyup soğana çevirme olarak gören bir güruh var. İyi valla ben senelerce çalışayım, dişimden tırnağımdan artırıp para biriktireyim, mal mülk sahibi olayım.. Sonra biri gelsin, sırf evleniyoruz diye hepsinin üstüne konmaya kalksın. Yok öyle yağma..
Lafa gelince herseyi yazarsin söylersin de icraaata gelince söylediginle yazdıgınla olmaz hele özellikle siz türk kızları icin zaten siz bitirdiniz evliligi evlilik kalmadı yerinizi bilemediniz zaten namuslu temiz kız kalmadı her türlü namussuzlugu yapiyonuz sevgili ayagina simdi evlenmeye kalksam namuslu temiz kiz bulamayacam hadi buldum evlendim sanki cok mu düzgun olacak yine adam insan olamayacak iki gun sonra bosanacam ne gerek var haa evlenirsem yabancı kızla evlenirim zaten türk kızına harcayacagim parayi yabancı kıza harcarım daha karlı çıkarım artık türk kızlarının devri bitti bu saatten sonra hic bir sey olmaz onlardan
@MastrClass Eee kardesim artık devir bozuldu öyle bir hale geldi ki bu saatten sonra da düzelmesi zor zaten en sinir oldugum şey de herkes konuştugu zaman herseyden şikayetci memnun degil ama kendilerini düzeltmiyorlar düzeltmeye çalışmıyorlar yine şikayet ede ede konuşa konuşa yapmaya devam ediyorlar millete bagimlilik yapti artik bünyeleri alıştı tabi hani sigara alkol icersin ikisinin de iyi olmadigini bilirsin şikayet edersin söylenirsin ama icmeye devam edersin o hesap iste artık insanlar doğru düzgün yaşamayı bilmiyor bünyeleri kabul etmiyor yanlış ne varsa öyle yaşamayı istiyor seviyorlar bünyeleri alıştı artık
@SonMohikan71 Abi çok haklısın mutlu yaşamayı kendilerine haram kılmışlar zaten.. sevgilik uğuruna herşeyi harcıyor yani gelisiye kadar kim bilir üzerinden kaç kişi geçti.. birde iş ciddiye binndiğinde her şey sıfır araba parası vs olsun istiyorlar birde abi kendilerinde namusu olamanlar bir şey olduğunda ordan burdan namus çığırtkanlığı yapıyor ikiyüzlüler
@MastrClass aynen öyle çok güzel söyledin kendileri ediyor işte ama sorsan onlar bir sey yapmadı en namuslu en temizi onlar oluyor artik bunlara üzülmeyecen acımıyacan
@SonMohikan71 Aynen abi zaten kimse acımıyor o tip kızlarla ciddi düşünen yok sadece birliktelik ciddi anlamada olmuyor.. zaten daha önce yaşamış kız sonra başkasıyla sevgili olduğunda daha önce yaşadığını öğrediğinde birilikte olup terk ediyolar sonrada onun kucağında takıla takıla ömürlerince mutsuz yanlız yaşamaya makum olmuyorlar mutluda haketmiyorlar zaten bir nevide anca kendilerini kullandırıp atılmaya seviyolar..
Nasip kısmet bu işler bu gidişle olmaz zaten baya işim zor benim hayatı olamamış ama ilkten kurtardılar sonra hep ben kurtuldum kötülüklerden hep kurtuldum dualarım sayesinde yani atıyorum trabzon'da atıyorum başka yerde bence annem vermez ne bahane olur yemek yapmayı bilmez ev istediğim gibi değil gibi ama o kötü olay olsaydı mecbur verecekti Allah korusun bir şey olsaydı
Artık er namus temiz kalmadı kızlar da varsa az o da çoğu denk gelmiyor.. Çünkü bu tip kızlar evlenip mutlu yaşamayı hak etmiyor... Zaten ilkilini unutmayacaklar yaşayanlar hem düşüncesinde bu olacak.. Birde evliliğe gelince herşeyi sıfır olsun istiyolar ama kendinilerine bakıyorsun sıfır değil.. Zaten çocuklarına öğreticeği bir öğreti olmaz Hollanda nın bir bölgesinde bu tip kadınlarla evlenilmiyormuş evde kalıyorlar... burada sevgilik ayağına herşeyi yap sonra iş ciddiye binince geleneksel düğündür altın vs iste nasıl iki yüzlük anlamıyorum.. birde diktirenlerde var vede bazılarıda o bölgeyi dokuntrmadan ağız ve arkadan yaptıranlar da mevcut.. bunları bile bile nasıl evleneceksin..
Doğru ve ciddi ilişkiye karşı değiliz. Evliliğe karşı olmak zorunda bırakıldı erkekler. Evlendiğinde , erkek olarak saygı görmüyorsun. Yasalar kadını kusurlu , suçlu olsa bile koruyor. Erkek neden resmi bir imza ile kendisini geliştirmemiş bir kadına, üstünlük hakkı versin. Ruhsatsız takılıyor erkekte haklı olarak.
Ev kiraları ne kadar biliyormusun? Çalıştığın is yerinde uğradığın mobbingleri biliyormusun? çarşıyı pazarı biliyormusun? beyaz eşya takısı ivir ziviri ne kadar biliyormusun? bana madalyonun görünen yüzünden degil görülmeyen yüzünden bahset o zaman omzundan öperim seni.
Hayat şartları o kadar zor ki bir de doğru dürüst Seven insan bulmak da zor sevgiyi aşkı ellerinde oyuncak hale getirdiler birbirlerinin duygularıyla oynamak onlar için eğlence haline gelmiş
aşkı sevgiyi bilen bir insan olsa ben onu ömrümün sonuna kadar severim ve ömrüm boyunca onu mutlu edecek her türlü şeyi yaparım mutlu etmek kolaydır ta ki mutlu edilmeyi hak eden bir kadın bulmak zordur Çünkü kadınların Akılları fikirleri uzun boylu erkek esmer erkek kaslı erkek yok zengin erkek yok evi olsun parası olsun gariban adamın sevmeye hakkı yok mu arkadaş bunu unutmasınlar Gariban adam asıl seven adamdır parası mana mülkü olan adam eğlence peşindedir
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
1 yıl
Hayalimde ki seksy, yakışıklı , havalı , 1.85 , zeki erkek henüz dünya'da olmadıgı için evlenmiyorum. 😀😀😀✨25 yaşıma kadar bulamadım. O canım beni bulamadı demek ki dünya'ya henüz gelmedi 😀😀 hayallerim ideallerim ve ideolojilerim çok farklı oyüzden ahahahaja
İstemiyorum değil doğru yerde doğru zamanda isterim elbette. Sanal alemde herkes klavye delikanlısı istemem filan der ama gerçek hayatlarında gözleri hep birini arar.
Kadınların çoğu onlara bir yuva vericek kadar değerli değiller artık
Ayrıca boşanma davalarını en çok kadınlar açıyor
Şimdi ben bu kadınlarla gelecek mi düşüneyim
Yoksa sadece günü mü kurtarayım
Evim var param var kadının yapacağı tek işi gecelik ilişkiler ile kurtarıyorum ya da eskortlar ilede işimi çözebiliyorken neden bir kadını hayatıma yük edeyim ki Vereceği 250gram için mi paralısı zaten daha ucuza geliyor
Sarılacak bir eş her zaman iyi ve mükemmel olur ama evlendikten sonra erkek olsun kadın olsun değişiyor ondan dolayı evlilik işin içine girince herkesin düşünce yapısı bir başkalasıyor en iyisi sevgili kalma
Valla zor helal süt emmiş edepli soyu sopu belli düzgün dürüst sadıkk merhametli vicdanlı yalansız dolansızz ayhhhh daha ne saysam ki 🤣🤣 güvenilir biri yokturrr oldumu 😂
34 bedenli küçük memeli küçücük fındık kalçali sıfır basenli incecik bacaklı bebeksi okşamalık yüzlü kalem etekli stilettolu Yasemin Özilhan tadında bir garı bulduk da biz mi kırbaçlamadik 😛
😂😂 ben karşı değilim ki ama ilk önce bi okumak istiyorum sadece sonra evlilik sonra daha güzel olur bu dünyada bu zaman da be olur bilmesin sonuçta 😢 elinde bir meslek olsun
Birgün iki adam bir kadın için yanar tutusurlar, ikisi de aşıktır ve orta yolu bulamazlar.
Bir adam şunu der: ikimiz de ölmüş numarası yapalım, o zaman anlarız kime koşacak kimi sevecek, o zaman kosmadigi, ağlamadığı adam gidecektir. Kabul ederler ve kadının evine giderler.
Bir düello havasında kavga ederler, ikisi de ölmüş gibi yaparlar.
Bu tabloyu gören kadın içerideki odaya seslenir: çıkabilirsin hayatım, ikisi de öldü.
Çünkü erkek kız herkes alışmış zaten evlenmeden her türlü b. ku yemeye
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
1 yıl
Evlendikden sonra değişiyorsunuz çünkü. İmzayı atana kadar iyi, imzadan sonra kötü oluyorsunuz. sekste bile başım ağrıyor diyip. Kestirip atıyorsunuz. Baş ağrısıyla sexin ne alakası varsa 😅