Merhaba,
evlenmekden kacinanlarin sebepleri ne olabilir?
evlenmekden kacinanlarin sebepleri ne olabilir?
Sevdiğim ve tanıdığım biri ile isterim. Gördüğümüz ve duyduğumuz evlilikler yüzünden insan küsüyor. Evlenirsem bende mi böyle olurum? Hayır olmayız.
Doğru insanla hayat çok güzel geçer. Bu kişiyi bulmak yıllara mal olsa da, elbet bir gün geliyor.
Bu dünya da sadece mutsuz evlilikler yok. Kendimize her zaman en güzelini örnek almamız gerekiyor.
Teşekkürler
Yalnızlıktan mutludur. Arkadaşları ya da ailesi ona yetiyordur. Bağlanma sorunu vardır ya da karşı cinse guvenmiyordur. Ya da karşısına onu nikah masasına oturtacak biri henüz çıkmamıştır
Cevap
72Cevap
O zaman soruyu şöyle sormazlar mı adama neden isteyelim ki Hadi bakalım bu sorunun altında 1000 tane cevap çıkar 😀😀😀
Evlenince ne olacak yani mükemmel bir şey mi yaşayacağım hayır o yüzden gerek yok
Böyle iyiyim düşünmüyorum bir kaç yol daha
Özgürlüğüme düşkünüm, her ne kadar özgürlük kısıtlamam diyen erkekler olsa da evlendikten sonra karışmaya çalışırlar. Türkiye’de evli bir kadın olmak demek, maaşını ev almak için bir yere bağlamak ya da eşinle ortak borçlarını ödemek demek. Hangi kadın maaşını tek başına yemek varken evlenmek ister? Evlilik aynı zamanda kadının yatakta köle, mutfakta aşçı, ev içinde hizmetçi olduğu erkeğe yemek yapması yetmezmiş gibi bir de üstüne meyve soyup bıçağın köşesiyle dilimi uzattığı bir sisteme dönüşürse niye evlensin bu kadınlar !
Geçim sıkıntısı, yoksulluk yetmezmiş gibi bir de elin oğlu bizden çocuk yapmak istiyor o yarın işe gidecek diye semirtip arkasını dönüp yatacak ben uykularımı heba edip çocuk mu bakacağım?
Şahsen Ben;
İlerde Sevginin Biteceği,
Tartışmaların Olacağı,
Allah Korusun Lakin Sadakatsiz Durumlar İhtimali Sebebiyle Evlilik Düşünmek İstemediğim Zamanlar Oldu.
Ama Kim Bilir Belki Bir Gün Bir Hanfendi Çıkar Ve Tüm İhtimalleri Çürütür.
Ne evliliğin ne olduğunu bilen var
Ne de ne istediğini bilen var bu yüzden insan istemiyor evlenmek bugün tanıştığın insana baktığında imza atana kadar hersey güzel ne zaman o imzayı atıyorsun bütün büyü bozuluyor karşındaki kişi tam zıt bir karaktere bürünüyor ya da gerçek yüzü meydana çıkıyor bu yüzden gerçekten evliliğin ne olduğunu bilip beklentilerini karsiliyorsa evlenmeli
Her çiçekten bir bal almak diye bir tabir varya benim aklıma bu geldi burada da çoğunlukla görüyorum Instagram dan da kız yazıyor erkek arkadaşımla bilmem ne yaptım biz şimdi sevgilimiyiz durum böyleyken neden evlensinler dimi ya da ben mi çok saçmaladım bilmiyorum 😅
Tek bir kişiye ait omak bana tuhaf geliyor sevksiz geçen bir zaman olackmış gibi geliyor. Evlenmeden istediğim an partner değişikliği yapıyorum evlenince bağlanacakmış gibi hissediyorum
Kaynana, görümce, çocuk yap baskısı, aşırı kısıtlanma, sorumluluk yükü, zamanla değişme ihtimali, ilgisizlik sorunları, cinsel sorunlar, aldatılma ihtimali.. Daha sayayım mı? 🙂
Evlilik istemiyorsa istemiyordur. Sebebi olması gerekmez. Herkesin özgür tercihi.
Eğer partneriniz evlilik istemeyen biriyse, bunun tek sebebi sizin onca insan arasından gidip evlilik istemeyen birini partner olarak seçmeniz. 😄
Bence ınsanlar etrafında çevresinde heryerde olan haberlerde bile gördükleri ilişki evlilik hayal kırıklıkları hepsini görüyor aldatmalar yalanlar dovulmeler şiddet cinayet bunları gördükçe soğuyabilir
Belki yanımda biriyle uyanmak istemiyorum veya konuşma modumda degilim sinirim bozuk görmek istemiyorum ama aynı evde olmak zorundayız aşırı sinir bozucu
Evlilikten kaçmamın sebebi, işim ve kendime ait evim olmamasıydı ve şu an çok şükür işim ve evim var. Geriye bir tek eş kaldı.
evlenenlerin şikayet edip mutsuz olması en önemli sebep. iki insanın 7/24 dip dibe aynı ortamı paylaşması bir noktadan sonra tarafların birbirinden rahatsız olmasına sebep oluyor
Düğün denilen gereksiz masraf, görgüsüzlük ve gösteriş budalalığı, gereksiz kıskançlık ve kısıtlamalar, evlendi diye karşı tarafın sahibi olduğunu sananlar bu sebeplerden sadece birkaçı.
Kendi kendime yetebilen bir insanım. Bir kadına ihtiyacım yok. Kariyerime odaklanmış durumdayım. Hayallerim tutkularım, hedeflerim ve isteklerim var. Seksüel anlamdada boş kalmıyorum çok şükür. O yüzden çicekten çiçeğe konmaya devam. Kim bilir? belki hayatımın kadını karşıma çıkar ve bu olayı sonlandırır. Onun haricinde kadınlar benim için hiç bir zaman 1. Sırada değil. Önce kariyerim işim hedeflerim gelir.
Erkek bağlamında düzgün biri çıkacakmı
Kadın bağlamında düzgün biri çıkacakmı
Ancak sadece aklı başında olanlar için geçerli
sira ile degil :) kura ile degil :)
kısmet sans uyum imkan :)
yani siz evlimisiniz mesela neden evlendiniz?
Zor bu zamanda güvenecksin inancaksın bir ömrüne ortak olacak eşin senin için arkadaşın dostun sırdaşı. Sevgilin yoldaşın her şey olacak
ev arabam kariyerim herşeyim var para da var tipte var yerinde boylu poslu çocuğum adam akıllı karakterli kız çıktıda ben mi evlenmedim
En İyi Cevaplar