Lütfen çok acil yardım edin?

Arkadaşlar benim 5 aylık bir sevgilim vardı. Benimle sevgiliyken bir kızla ciddi ilişki yapmış diğer kızla da flört olmuş yani toplamda 2 kişiyle aldatılmışım. Ben ciddi ilişki yaptığı kıza ulaştım onunla konuştum dünden beri onunla konuşuyorum ama kız da birtakım gariplikler seziyorum saatler boyu konuştuk kızla her şeyi SS attım o da bana her şeyi SS attı. Çocuk benimle konuştuğu zaman kızla buluşmuş benimle buluştuğu zaman da kızla konuşmuş ve ayrıca başka kızlar da varmış hayatında.. her neyse kız bana durduk yere bugün yazdı ki WhatsApp'tan "köpek olsun bana inşallah " diye bir mesaj attı kadın dayanışması yapayım dedim bu kızın saf olduğunu anladım.. bu kızla ciddi ilişki arifesindelermiş kız çocuğun annesiyle çocuk da kızın annesiyle tanışmış hem de benimle SEVGİLİYKEN. Kızın asla haberi yoktu benim de asla haberim yoktu dünden bugüne kadar kızla çok konuştuk. Sanki tek o aldatılan gibi"köpek olsun peşimde" demesi beni gerçekten sinirlendirdi. Ve kız ailesine bu çocuk tarafından aldatıldığını söyledi bütün ailesi benim eski sevgilimi engellemiş hala daha çocuğa karşı bir umudu var benim eski sevgilime karşı Yani bu ne biçim bir dünya aldatıldığın belliyken bile sen nasıl bu şekilde gelsin hala köpek olsun diyorsun salmak yerine sizce ne olur
Lütfen çok acil yardım edin?