Bugün hastanede bi yakınımı ziyaret ettim. Üzeri örtülüydü beni görünce elini örtünün üstünden bel altına götürdü düzeltti ayağını falan örtüyü gerdi baya anneside yanındaydı gördü o kişi rahatsız mı oldu veya s*pık mı sizce ve bugün yine bir kez daha uğradım gitmeden bu sefer sonda takılı olduğu halde tuvalete gitmek istediğini söyledi sizce kötü bir şey mi var? Ne anlamalıyım bundan?
Güncellemeler
1 yıl
Bu kişi erkek
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
3-5 saniyelik bir şeyse sorun yoktur.
Ne demek işte ben her gittiğimde böyle tuhaf davranoyor bilinci yerinde olmayabilir desem hayır yerinde
Ablacım yani şöyle iki saniyelik bi hareketle örtüyü düzelttiyse sorun yoktur.
Daha uzunsa sıkıntı var demektir. Sen yinede pek uğrama yanına, özellikle de yanlızken.
Hasta böyle yatıyo zaten hasta yatagında, öyle bile uğrama diyorsun, tuhaf bişi dese sinirlensem beni değil onu kollarlar belki bilerek de yapar sen ne dersin? Yok normalde uzak, durdugum biri zaten.
Birine de anlattım onunla tek kalma demişti. Rahatsız gibi böyle ama çocukça değil s*pık anlamında rahatsız gibi böyle ama bilemiyorum işte. Çok kötü bir durum işte ya nasıl böyle olabiliyor.
Haklısın, bur şey olsa seni suçlu bulurlar. Daha önce çok yaşandı böyle şeyler.
En iyisi sen mümkün olduğunca uzak dur ve asla yanlız kalma onunla.
Evet uzak durmak en güzeli teşekkürler desteğin için 👍💯
Rica ederim
Sapıkmış
Ya, bak, sadece bu da, degil ailemden biri yani çok uzak sayılmaz yani ama böyle nedir bir de ailemden biri degilmiş gibi itici davranıyor kötü hisler hissetmeye başladım ve uzun zamandır da böyle ve birkaç kere a*kol aldıgında, sapık kpnusmstu biraz asılır gibi oldu yanı
demek ki sana karşı cinsel bir istek duyuyor, dikkat et.
Kim, oldugunu söylemek bile çok korkunç yakın biri ya olamaz ya
Ve de böyle annesi varken yapması bir de? Annesi anlamış olabilir mi ve yaşı zaten, bende de büyük birisi bu kişi erkek?
Annesi anlamamıştır, anneler o tarz konularda saftır genelde. Sadece sana bakış şeklinin cinsel olduğundan emin olabilirim anlattıklarına göre.
Ben aşırı rahatsız oldum belli etmemeye çalıştım bu durumu ama başkaları da, vardı yanında onlar çıktılar ben girdim annesiyleydi ben ve annesi vardık başında ve çok kısa durdum belki 5 dk bile değil beni görür görmez birincisinde o düzeltme hareketini yaptı rahatsızmış gibi de değildi ikinci girdiğimde de yine anneside vardı ve her şeyi gördü uzakta da değildi tuvalete gidicem dedi annesine annesi sonda var ya sende dedi sondayı gösterdi onı gördü annesine döndü ona bakıyo bana bakmadı döndü neler oluyor endişelenmeye başladım bana karşı s*pıkça geldi ama dediğim gibi hadi şimdi kendinde diyelim, önceleri de a*kol alıp bir keresinde bana saçma bi ilgiyle (normalde öyle davranmayan kaba birisidir) konuştu tuhaf bi s*rkıntılık yaptı bunu mecbur psylaştım öyle şry olmaz a*kollu oldugu için bilememiştir dediler ve onun kulağını çekeceklerdi ben istemedim yakıştıramadımda ama, o günden sonra eskisi gibi davranamadım uzak durdum o da düzeldi sanıyordum rol yapıyormuş bir gün kötü bir şeyler olur mu sence? Diğer kız akrabam da, var onun küçükken telefondan bacaklarının fotografını çekmiş düşün ya. Başka bi akrabamla paylaştım kabullenmek bile istemedi bu durumu, ama, durum vahim gibi sence?
Bu kişi kaç yaşında? Bu kişi bayağı sapık bitanem ama korkma yani sana ne yapabilir? Sen istemediğin sürece kötü hiçbir şey yapamaz sana. Aynı ortamda bulunmamaya çalış ve uzak dur. Aynı ortama mecburi girersen de yalnız durma.
40 'a yakın veya 41 42 falan o civarda
Annesi yaşlı biri onun elini tutuyo sürekli annesi anlamamış olabilir
Tamam bu eleman sübyancı zaten dediğin diğer kişiye de onu yaptığına göre hatta pedo bile olabilir. Bundan kesinlikle uzak dur. Üstüne saldıramaz ama dediğim gibi yalnız kalma.
Belki akli dengesi yerinde bile olmayabilir anlattıklarına bakılırsa ama senin yerinde olsaydım bu yaşadıklarımı ve yaşananları bile bile ziyarete gitmezdim gerek de yok
Çok doğru söylüyorsun bazen bazı şeyleri akıl edemiyor ve safça vicdanla düşünmeye devam ediyorum. Kendimi başkalarını düşündüğüm kadar düşünsem keşke... Diklat etmeliyim aynen sağ ol. Bir de hayati riski mevcut şu an sen olsan ne yapardın?
Umurumda bile olmaz, zaten hepimiz ölüp gideceğiz kimse hatırlamayacak bir süre sonra. Akraba ilişkilerinden haz etmiyorum o yüzden gitmezdim zaten. Bir kere ziyaret etmişsin yeterli, tekrarına gerek yok.
Bence de doğru diyorsun.