Acil lütfen yardım edin?

Liseye yeni başladığım zaman o 11di ben 9dum başlarda her sey çok güzeldi sonra birlikte olduk tabi o zamanlar ona güveniyordum sonra bana karsı cok değişmeye basladı ufak seyleri büyüterek ayrılıp baska kızlarla konusuyordu. Sonra yeniden bana geri dönüyordu bu döngü haline geldi bu böyle devam ederem 4. senemize girdik benim her seyime karışıyor dısarı cıkmamı bırak kız arkadaslarıma bile numaramı vermemi istemiyordu ama kendisi her seyi yapıyor şuanda üniversiteye gidiyor oraya gittiğinde benim ufak bir hatam yüzünden konu ayrılığa geldiginde kendiside 1.5 aydır sevgilisi olduğunu söyledi bunun üzerine ayrıldık ama benim takıntılılığım yüzünden barısmak istedim ve barıstık. Şuanda her şey için izin alıyorum ailemin izin verdiği şeyleri kendisi izin vermiyor geçen sene tüm yazımı evde geçirdim cünkü dısarı cıkmama izin vermedi kız arkadaslarımla dısarı cıkamıyorum ama kendisine karıştırmıyor aramızda saygı ve sevgi yok onun tarafından bende böyle birinden vazgecemiyorum çok denedik ama ikimizden ayrılamıyoruz. Sizce o seviyor mu yoksa beraber büyüdük diye ve birliktelikten dolayı benimle mi?
Acil lütfen yardım edin?