Acil lütfen yardımcı olun?

arkadaşlar uyanık birileri varsa yazabilir mi yorumlara biraz önce uyku ile uyanıklık arasında aniden yatağımda bir şey hissetmeye başladım gözlerimi açtım kız kardeşim yan yataktaki battaniyeyi almış üstüne kapatır gibi durmuş yanımda karnımla dizim arasındaki mesafe kadar kendini büzmüş yatıyordu yani yatmaya hazırlanıyor gibi bir şeydi kalktım ne oluyor Kübra dedim bi an korkuyla sersemlikle ayağımla itmeye çalıştım kalktı yan yatağın oraya geçti ve aşırı derecede ağzını açarak gülümsedi tüm dişlerini gördüm çok korktum çünkü geceleri kardeşim asla gülümsemez ve çok huysuz olur kapıyı da kilitlemiştim kapıyı kontrol etmeye yaklaştım ve açıldı kilitli değildi arkamı döndüğümde Kübra yoktu gözümü kspattım yatmaya çalıştım korkudan yatamıyorum söylemesi ayıp lavaboya gitme ihtiyacım vardı kalktım ve kardeşim odada yerde yatıyordu olay aklımdan çıkmıyor ne yaşamış olabilirim o kardeşim olamaz kapımı kilitlediğime eminim ve geceleri asla gülümsemez nasıl atlatıcam aklımdan silicem ve uyicam biriniz bir şey söyleyin lütfen..

Acil lütfen yardımcı olun?