1 yılEvet insan bazen sevse de vazgeçmesi gerekiyor ne kadar istesen de bazen olmayınca olmuyor anlaşamıyorsun ya da iki taraftan biri çabasız isteksiz kalıyor sevgisi bitiriyor. Şartlar uymuyor ve daha bir sürü şey. Çoğu insan severken ayrılıyor hiçbir ayrılıkta iki tarafın birden hisleri aniden bitmiyor ki
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
1 yılVazgeçmem vazgeçmedim de aradım kapıları kitlendim önünde siper oldum başıma ne getirirse getirirse getirsin iyi veya kötü onlaykende o yokken de bırakmadım seviyordum çünkü çok seviyordun insan gercekten çekeceği acıya aşık olurmuş
Sevgiyi gormemeniz, inanmamaniz veya anlamamamız olmadığı anlamına gelmiyor
210 Yorumla- 1 yıl
Çok haklısınız 👍👍👍
- 1 yıl
Bir süre sonra bu bekleyene karşılıksız sevene acı veriyor işte
- 1 yıl
Doğru valla
- 1 yıl
Ve herzaman en çok seven en büyük zararı göruyor
- 1 yıl
Katılıyorum her seferinde vazgeçilen olmak çık aci
- 1 yıl
@Yaleleyyalelee doğru kişiyi sevmek gerekiyor yanlış kişiyi değil
- 1 yıl
İşte o sorun
- 1 yıl
@nordun_gadasi elma dersem çıkar mı 😄
- 1 yıl
Yok be elma seven kalmadı ki
@Yaleleyyalelee 🤣😀 - 1 yıl
@nordun_gadasi 😂 hay şansıma
1 yılDurduk yere vazgeçilmez de sevgiden zarar görüyorsak vazgeçeriz 🤔 Fazla bağımlılık yaptıysa zor olur ama olur bir şekilde 😂 Olmalı 🤔
Aklımda gün tabağı betimlendi birden 🥴 inşallah sağlığım hep yerinde olur da sevdiğim nimetlerden vazgeçmek zorunda kalmam 🥴
00 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 7,2b cevap paylaştı.
1 yılBazen mecbur kalabilirsin
15 Yorumla- 1 yıl
Kalp mecburiyet dınlemıyor işte
- 1 yıl
😍😍😍
- 1 yıl
Mersi beybi
- 1 yıl
😘😘 merci yakışıklı
- 1 yıl
Thanks
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
48Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 7,8b cevap paylaştı.
u 1 yılSeven sevdiğinden vazgeçmez, vazgeçiyorsa karşı taraftan sevgi belirtisi görmüyordur veya yeteri kadar sevmiyordur.
11 Yorumla- 1 yıl
Kesınlıkle sevmıyordur katılıyorum
u 1 yılDoğru. Sevdiğine paso zarar veriyorsa sevgin, gerekirse vazgeçersin. Severek ayrılanlar yalan mı? 😅
11 Yorumla- 1 yıl
Olmuyorsa vazgecılır tabii
- Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.
u 1 yılSevdiğimden vazgecmem seviyorsam eğer ama sevgi artık yok gibi bişey insanlarda
12 Yorumla- 1 yıl
Yok keısnlıkle hep hava
- 1 yıl
Bencede hava şu an harbi seven yok sonra duygusuz diyolar insana taş kalpli
- Aşk İlişkileri konusunda 16,9b cevap paylaştı.
1 yılVazgeçmem gerektiğini düşünüyor isem vazgeçerim.. Vazgeçebildiğim sürece güçlüyümdür..
11 Yorumla- 1 yıl
Vazgeçmek irade ister doğru
- Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı.
1 yılMerhaba,
Hiç vazgeçmedim hiç terk etmedim!
Evet vazgeçerim, hak etmiyorsa, canı cehenneme!
Kimse kusura bakmasın!00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 64,7b cevap paylaştı. Vazgeçmek zorunda kaldım
12 Yorumla- 1 yıl
Olmayınca olmuyor işte
- Aşk İlişkileri konusunda 262b cevap paylaştı.
u 1 yılsevdiğimden asla vaz geçmem ben
10 Yorumla Ben vazgeçmeye zorlasa da mücadele ederim ama belirli bir seviyeye kadar. Kendi değerimi ve saygımı, onurumu eziyor ve ona sunduğum duygularımı aşağılayacak seviyeye geldiyse ( bilinçli ya da bilinçsiz) vazgeçerim. İnsanlardan vazgeçmezsiniz, insanlar kendinden vazgeçirtir. Gerçekten seven vazgeçmez doğrudur ama öyle bir seviyeye gelirsin ki onu onsuz sevmek, onu onunla sevmekten daha iyi bilirsin. En azından kalbinde ve zihninde temiz kalabilir yeri. Bu onunla olmaktan vazgeçmektir, onu sevmekten vazgeçmek değil. Tabi zamanla azalır bağlar ve düşünceler, o kişinin yavaş yavaş bir mazi oluşunu izler ve hüzünle gülümseyerek veda edersin hem kalpten hem onun hatıralarından.
10 YorumlaSevdiğinden vazgeçmek belki de en zor sınavlardan biri. Ama bazen sevgi, kişinin kendini korumasını, huzurunu da gözetmesini gerektiriyor. Sevdaya dahil olan şey bazen bırakmayı da bilmektir; sırf sevdim diye kendi yaralarımı derinleştirmemeli, sevdikçe tükenmemeliyim. Sevmek, sadece sahip olmaktan ya da yanında kalmaktan ibaret değil. Belki vazgeçmek de derin bir sevginin göstergesi, çünkü sevmek aslında "onu olduğu gibi, özgürce bırakabilmeyi" de içerir.
Yani saçma değil, hatta oldukça doğru. Sevdanın her hali kabul edebilmeyi gerektiriyor
.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
1 yılVazgeçmekten kasıt nedir tam olarak, ayrılık mı?
İstemiyorum seni diyen birinin yanında kalmak, insanın kendine olan öz saygısını yitirmesine sebep olur. Öz saygısı kaybolmuş insanların sevdaları ne kadar saygıyı hak ediyor tartışmaya açık..
Diğer açıdan değerlendirirsek yanında yörende olmasa da şartlar ayrılığı geçerli kılsa da gerçek bir sevginin devamlılığı esastır.
Şu an çay içip, dizi izliyorum diye kahve/film sevgimiz sorgulanmasın lütfen 😄
16 Yorumla- 1 yıl
Aşkı sevdayı boşverin çay içelim ✌🏻
- 1 yıl
Bir biskrem versem 😄
- 1 yıl
Eli boş gelmıyor aferın
- 1 yıl
Biskrem yiyordum, paylaşmak güzeldir
- 1 yıl
Teşekküler afiyet olsun 😋
- 1 yıl
Ben teşekkür ederim sana da afiyet olsun 🙂
1 yılVazgeçerim. Ama nasıl vazgeçerim. Bir ay iki ay 3 ay 5 ay 2 yıl koşarım peşinden sevdamın. Baktım yoruldum artık dururum. Ben elimden geleni yaptıysam olmuyorsa artık geri gitme zamanı gelmiştir. Her şeyde vardır bir hayır deyip dönmek lazım. Bu hayatta sabahın bir tek sahibi var unutmamak lazım.
14 Yorumla- 1 yıl
Olmuyorsa olmuyor vazgeçmek lazım haklısın
- 1 yıl
Çünkü bir yere takılı kaldığın zaman etrafını göremiyorsun
- 1 yıl
Arkana bakmadan donmek bırşey olmamış gıbı yaşamak mümkün degıl
- 1 yıl
Zaten çabalamışsın yeteri kadar. Dönüp bakmak için bir sebep kalmadı ki.
1 yılsevdiğinden vazgeçmek, vazgeçirtmekle olur.. yani seni vazgeçmeye iten her şeyi yapar sen vazgeçince de terk eden sen olmuş olursun.. çok güzel bir söz var bununla ilgili; eğer bir atı uçurumun kenarına kadar kovalıyorsan ve at uçurumdan aşağı atılıyorsa, buna intihar denmez cinayet denir..
25 Yorumla- 1 yıl
Giden bıırmden nasıl vazgeçilir peki. Bekleyenin suçu ne
- 1 yıl
O da aynı mantık aslında.. vazgeçmek zorunda bırakılırsa kafanı duvarlara vura vura vazgeçersin bir gün mutlaka.. imkansızlığın ve çaresizliğin sancısı bir süre sonra yerini sakinliğe ve sessizliğe bırakıyor..
- 1 yıl
Özlemi ne yapıyoruz bu noktada
- 1 yıl
Özlem de sürer son özlenme tarihine kadar.. Ne kadar az görsen o kadar erken oluyor iyileşme süreci..
Sigara gibi.. Azaltarak bırakılmıyor, bir anda tamamen olmalı.. - 1 yıl
🙂teşekkürler
- Aşk İlişkileri konusunda 15,2b cevap paylaştı.
1 yılAyrılık sevdaya dahil değildir, ayrılmışsan bir şeylere tercih etmiştir insan, sevginin içinde bütünlük birleştirici güç vardır duygular düşünceler bu yöndedir hep, insanların vicdanlarını bu şekilde hafifletmek düşündüğü bahaneler, birde ek olarak buna severek ayrıldık cümlesi, hayır severek değil saygı içinde ayrılirsiniz ancak...
10 Yorumla
1 yılİhtimaller ufukta kaybolmuşsa ve deli gönlün vazgeçmek istemiyorsa bile
Aklın izin vermez yerlerde sürünüp helak olmana mecburen önüne bakarsın yarın arkada kalmış gibi hissederek...
18 Yorumla- 1 yıl
Numeroloji. com olması lazım bakarsın
- 1 yıl
Numerolojik. com
- 1 yıl
Çok doğru
- 1 yıl
Baktınız mı dediğim siteye
- 1 yıl
Bakmadım henüz. Bakarım ama
- 1 yıl
Söyle ben bakaydım ya
- 1 yıl
Ama Aslı olan doğum tarihi diyorlar
- 1 yıl
Doğum tarihi ile yaptığın analiz daha doğru diyorlar
1 yılKarşılık alamıyorsam mecbur peşinde olmam. Sevgiden vazgeçilmez o içeride de besleyip, budaklanacak bir duygu. Fiilen peşinde olmaktan vazgeçerdim.
16 Yorumla- 1 yıl
İçinde yanan ateş devam eder yani
- 1 yıl
Çok seversem evet. Ateş değilde yeşeren tohum diyelim:)
Aşk yakmamalı.😇 - 1 yıl
Naif bir benzetme oldu ☺️🥰
- 1 yıl
Teşekkür ederim umarım doğru ve üzmeyen insanlar olur hayatlarımızda yakmayan yeşerten🥰🌹🍀🌿
- 1 yıl
Yormadan incitmeden seven 🥰 teşekkürler
- 1 yıl
🤎🍫💜
Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Dünya tersine dönse vazgeçmezdim. Gökteki güneş sönse vazgeçmezdim. Ama o ne yaptı? Gece 03:11 de online oldu, vazgeçtim.
14 Yorumla- 1 yıl
Neden
- 1 yıl
İnito böyle espiri yapmayı nerden öğrendi 😒
- Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
1 yılSevdigimden vazgeçmem ama insanlarda artık oyuncak gibi olmus sahte çürükler çünkü hepsi menfaatinde çünkü boş şeyler gibi geliyor bana artık..
12 Yorumla- 1 yıl
Menfaat bitene kadar artık
- 1 yıl
Öyle evet
1 yılFedakarlık demek
Tam bana göre bir durum ama. Acı verir. Eskiden vardı bunlar şimdi yani günümüzde yok12 Yorumla- 1 yıl
O acıdan nasıl kurtulunur peki
- 1 yıl
Bazı durumlarda yolu yoktur.. severek ayrılanlardan oluruz
1 yılSevgi, sadece tutunmak değil, bazen karşı tarafın iyiliği ve mutluluğu için geri adım atmayı da içerir. Bu tür bir fedakarlık, sevginin en olgun ve zor yanıdır. Bu yüzden, vazgeçmek bazen sevginin bir parçası olabilir; saçma değil, aksine sevginin derin bir ifadesidir.
00 Yorumla
1 yılEvet dahil. İsterseniz 1 lira farkla aldatma paketi de var 😀
14 Yorumla- 1 yıl
2lira farkla sadık paketi alabılırmıyımm
- 1 yıl
Tabi ki efendim ☺️
- 1 yıl
Varsa bırazda hanımcılık serpiştir
- 1 yıl
Var var ☺️
- Aşk İlişkileri konusunda 7b cevap paylaştı.
1 yılfotograf o kadar güzel ki yazacagım yorumu unuttum :D
16 Yorumla- 1 yıl
Konuya odaklan 😄
- 1 yıl
gün batımı dağların gölgesi ve turuncu gök yüzü :D :D :D konu neydi hatırlamıyorum ki :D salı günü cuma namazına mı gidecegiz soru bumu :D :D
- 1 yıl
Trump yine başkan olmuş dıolar ne diyorsun 😄
- 1 yıl
Resme aşık oldum resmen Trump şu bizin köşede bakkal amca değil mi 😂🤣
- 1 yıl
Evet evet o. Hatice teyzenin kocası. Köye iki katlı ev yaptırmış dıyorlar. 😅
- 1 yıl
Bu nasıl resimdir ve vicdansız aklımı basimdan aldın be 😂😂🤭
Pffff işte hep böyle kafamızı karıştırıyolar ne demek vazgeçmek sevdaya dahil🤦♀️🤣
12 Yorumla- 1 yıl
Saçma sapan laf uydurmuşlar. G*tüm yemedi demiyorda sevdaya dahıl diyor
Gizli Üye(30-35)1 yılAnlaşamadığında vazgeçiyorsun her ne kadar seviyor da olsan her gün stres yüklenmektense bir anda tüm bu üzüntü stres çıksın gitsin isteyebiliyor insan.
14 Yorumla- 1 yıl
Bir anda unutmak mümkün degıldır ki
Cevap sahibi1 yılUnutmak mı bir anda mi? Dinlediğin müzikte, gördüğün bir çiçekte, tatlı bi hayvan gördüğünde veya manzaralar izlerken veya bir replik veya bi film sahnesi veya bi şarkı veya anısı olan herhangi bir şey... Çok sevince çok anı birikiyo içinde...
- 1 yıl
O anıları tek tek yakıp kül edınceye kadar içinde yanmaya devam ediyor
Cevap sahibi1 yılİnsandan insana, verilebilen sevgiye ve geçirilen zamana göre değişiyor bu kül olma süreci... Senin de küllerin var mii
Seviyorsam neden vazgeçeyim ki. Tüm imkansızlıkları zorlar, oldurmaya çalışırım ta ki olmamasının olmasından daha hayırlı olacağına inanana kadar.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
1 yılVazgecmek sevdaya dahil değil , ben geçmiyorum geçemem bir mezar taşında okumuştum "sevginin diktiği dikişi, kabirde melekler bile sökemez.." diyor du.
10 Yorumla Tabi vazgeçmekte sevdaya dahil, geçerim evet 😅
11 Yorumla- 1 yıl
Mecbur kalınca vazgeçiyorsun işte
- Aşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı.
1 yılEvet daha mutlu olsun diye ayrıldığım ve ayrıldıktan sonra hayatına onun haberi olmadan mudahale ettiğim insan var.
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Vazgeçtim artık sevmiyorum çünkü Kendi yok etti sevgimi
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. Yeri geldiğinde vazgeçebilme erdeminide gösterebilmeli insanoğlu
10 YorumlaVazgeçmek de sevdaya dahildir tabi.
Vazgeçtiğine göre seni haketmiyordur. Haketmeyen biri için üzülüp, acı çekmeye değmez. Yaşam, yaşamımız bu kadar değersiz değil😌
00 Yorumla
1 yılBazen sevdiğimizden vazgeçmek zorunda kalıyoruz.
Bu arada görseldeki siz misiniz?11 Yorumla- 1 yıl
Hayır alıntı
- Aşk İlişkileri konusunda 19,9b cevap paylaştı.
1 yılVazgeçtim. Kesinlikle doğru.
Hislerinize her zaman güvenin. Garip bir durum, kötü enerji alıyorsanız karşınızdan kesinlikle başlatmayın.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı.
1 yılHmmm. Ask ve ben. Beni tanisaydin halime acirdin. Bu adam asik olamaz diye.
02 Yorumla- 1 yıl
Neden ki
- 1 yıl
Dedim ya, asik olan bir tip degilim.
- Aşk İlişkileri konusunda 6,8b cevap paylaştı.
1 yılvazgecmemi gerektirecek bir durum olmazsa hayir vazgecmem ama olursa askimdan olsem yine doner giderim
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 yılMutlu olamayacak acı çekecek isek aşkın ne anlamı kaldı
00 Yorumla
1 yılİlişkinin başlangıç aşamasında kimse bunu bilemez ki.
00 Yorumla
1 yılİnsan kendini değersiz hissederse herkesten vazgeçer. O duyguyu yaşatmamak lazım
00 Yorumla
1 yılVazgeçmezdim sevseydim bu cidden çok zor. Aşk bunu kabul edemez..
00 Yorumla
1 yılO benden vazgeçerse üstüne geçer yjne vazgeçerim yapacak bir şey yok
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı. Bu hayatta her şey den vazgeçilir bunu gördüm
11 Yorumla- 1 yıl
Sevmeyen vazgeçer evet
1 yılBaşka karı bulmadan caymam
14 Yorumla- 1 yıl
Püüüü sana 😪
- 1 yıl
Niye🥺
- 1 yıl
Ruhsuz seni
- 1 yıl
Ruhumu karılara sattım doru 🥺👉👈
Aşk İlişkileri konusunda 946 cevap paylaştı. Vazgeçirtiyolar merak etme 😂
113 Yorumla- 1 yıl
Evet ama kalan ne yapmalı
- 1 yıl
Giden serefsz zaten boş ver kalan ne yapsın 😂
- 1 yıl
😂😂 olan yıne arkada kalana oldu
- 1 yıl
Vurun garibe
- 1 yıl
😂😳 neyse çay içelim geçer
- 1 yıl
Bana şekersiz demli. Bir çay tutanımız bile yok 😄
- 1 yıl
Aa ne kibar bir bey. Teşekkürler
1 yılSevdiğimden vazgeçmem bazı garip şeyler olsa da BEKLE BENİİİ GELECEĞİM TEKRAR KAPINA... S🌹
10 Yorumla
1 yılO seçimini benden yana yapmadı ben de mecburen vazgeçtim kendime birazcık saygım oldugu için
10 YorumlaGerekirse ve onun iyiliği içinse evet
00 Yorumla
1 yılolabiliyor ya
29 Yorumla- 1 yıl
Olamaz 🙂
- 1 yıl
yeterince sevmemistir mi diyorsun
- 1 yıl
Seven vazgeçmez. Vazgecebılıyırsa sevmemıştır
- 1 yıl
ya kavusmalarinin imkani yoksa
- 1 yıl
İmkansız diye bir şey yoktur bence
- 1 yıl
oluyor güzellik 😀
- 1 yıl
Olmamalı
- 1 yıl
peki olmasin vazgezmeyin lan kızdırmayın yalaleyi 😀
- 1 yıl
😄
Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı. Vazgeçiyorsam sevmemişim demektir.
12 Yorumla- 1 yıl
Kesınlıkle vazgeçen sevmemiştir
- 1 yıl
Evet sevmemiştir.
Niye vazgeçeyim başkaları kapsın diye mi
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı. Vazgeçmekten başka yol yoktur bazen
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. geçilir geçmişliiğim var yıllar evvel
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.
1 yılDoğru bazen vazgeçmek gerekir
10 Yorumla Doğru ama siz ayrılmamayı tercih edin kötü oluyor
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 37b cevap paylaştı. Vazgeçmek sevdaya dahil değil
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
1 yılHayır içimde yaşlarım zaten ben
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 9,4b cevap paylaştı.
1 yılDoğru bazen vazgeçmek gerekir
00 Yorumla
1 yılEvet vazgeçtimde yapacak bir şey yok
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Aşk bu hersey var icinde
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Vazgeçmen gerektiğinde bunu yapmak sorumluluktur
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
1 yılBaşka seçenek yoksa vazgeçerim
00 Yorumla
1 yılÖyle gerekiyorsa vazgeçerim
00 Yorumla- Devamını Gör (13)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım