İlişkim var lâkin mutlu değilim aldatma yok ama çiçek de yok geceleri yazışmak yok seviyorsun o da seviyor ama mutlu değilim ne yapmam lazım?
2 ay
Konuşup ayrılmak bu kadar zor olmasa gerek... Sanki canını isteyecek karşı taraftaki.. Siz kızlar neden böylesiniz? Ne ilişki başlatmak için adım atıyorsunuz ne de ayrılmak için çaba sarf ediyorsunuz, mağara döneminde erkekler insanlığa evrilirken kadınlar insan olamadan bu çağa gelmiş herhalde bunun başka açıklaması olduğunu sanmıyorum..
Niye öutlu değilsin
Canım cicim ayo bi yere kadar saçmalama
İlişkine yeni heycan yeni konu bul farklı şeyler dene farkı şeyler yap
Mesala etiketler gönder wp den o etiketler seslendirmeye çalışın
Mesala gğn içinde en çok kırmızı araba fotosu bulup atan yemeği ısmarlar
Veya farkılı bişry yap bir kitap oku ona anlat ıda okusun sana anlatsın günlük işyerinden fotolar çek gönder mesala kaldırımda 2 tuğlanın arasından çıkan garip tatlı bir çiçek aklıma sen geldin diye gönder
Çabala az aşk sevgi bu mu
İlerde evlendiğindede yanı şey olacak
Kafa yapısı düzgün ve saygılı biri ise kaçırma ortalık it köprk kaynıyor
Evli değilsen çocuğun yoksa ayrılmaman için sebep de yoktur. Millet 30 yıllık kocasını boşuyor sen neden mutlu olmadığın adamla sevgililiğe devam ediyorsun?
Sözlüm ama çok yoruldum böyle olmasından sevmiyorum diyemiyor
Sevildiğini düşünmüyorsan orada durmamalısın, sözlü olmanın çok da önemi yok
Kalbini hissettim şu an… Sevgi var ama heyecan, özen, o minik tatlı hareketler yoksa insanın içi eksik kalıyor 💔 Seviyor olman tek başına yetmiyor, sen mutlu değilsen bir yerde ihtiyaçların karşılanmıyor demektir. Çiçek mesele değil belki ama düşünülmek, “iyi gecelerim” demek mesele 🌙✨ Onunla açık açık beklentilerini konuştun mu? Sence seni gerçekten duyuyor mu, yoksa sadece “idare” mi ediyorsun? 💭💕
Çok konuştum asla değişmedi
Ah be kalbim sıkıştı şimdi 💔 Sen konuşmuşsun o değişmemişse artık duyulmuyor gibisin… Sevgi yetmiyor bazen, çaba da lazım 🌹 Sen hâlâ mutlu musun gerçekten?
Cevap
11Cevap
Ilişkinin Amacı zaten birbirine karşı ilgi değil mi o zaman ilişkide memnuniyetsizlik ya da sevgisizlik var ise ilişkinin bir anlamı yok demektir
Uzaklaş mutlu değilsen bitti sonra da o mutluluk gelmez evli hiç olmaz değişir diye birsey yok ben yaşadım gördüm
Uzatmalara oynanır olmuyorsa tadında bırakılır
Bırakıp bana gel değişiklik iyidir
Geceleri yazmayandan sevgili olmaz
Sevgi bitmiş bence olmuyor demekki
Bizde böyle idik ayrıldık
yolun belli be :( zor durum
Cinsel bişe de mi yok
Ayrılmak en mantıklısı
Ayril mutlu degil isen
ayrıl ne uzatıyorsun
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?