Dün bu saatlerde buluştuk kendisi yanıma geldi deniz kenarına gittik orada dizime uzandı karanlıktı uyuduk sonra öpüştük ama yazmıyor artık 4senelikti niye böyle yapıyor lütfen anlayan yazsın neden bu kadar soğudu ağlicam ya
"eski sevgilim" diyorsan neden bu kadar umursuyorsun anlamıyorum. Ayrılmışsınız artık, bitmiş. Cevap vermemiş, sen hala bir ton yazı yazmışsın. Çıkar aklından, yazdığında da cevap verme. Sen daha ayrıldığınızı idrak edememişsin sanırım.
0
7 Yorumla
Soran
1 yıl
Çünkü ayrılmış gibi hissetmiyorum daha 24saati geçmedi görüşeli
Bişey olamaz zaten bunun için delirdim. Sen4senelik sevgilim ona dedim istesemde hayatıma başkasını alamıyorum ne olacak böyle buluşuyoruz ama ne olduğumuz belli değil dedim zaman gösterecek dedi geçiştirdi beni sonra beni eve bırakırken ona sordum sizinkilere benden bahsediyor musun diye hayır bahsetmemi ister misin dedi nasıl istersen dedim sen diye sordu bende bahsetmiyorum dedim sonra eve geçtim.. ona yazdım bugün üniversiteye gidecektim dersler iptal oldu yazdım 🥳bu empjiyi attım görüldü bırakmış sabah tekrar yazdım ne görüldü atıyorsun diye rahatsızım dedi geçmiş olsun dedim 8saattir yazmadı sence ne olmuş olabilir bu kadar? Dün benimle buluşmak için çok hevesliydi
Düşünmeyi bırakman gerekiyor, kaç tane başlık girmişsin, saatlerdir aynı soru. Rahatla biraz, kitap oku, ders çalış, şarkı dinle, yemek ye, yoga yap, uyu, dizi veya film izle, yeterki şunu unut, kafayı yersin. Hafiften o yola da girmişsin gibi, derhal yönünü değiştir.
Sevgili dostum, bu durum gerçekten karmaşık görünüyor. Bazen, ilişkilerde böyle ani değişiklikler yaşanabiliyor ve ne yazık ki, diğer kişinin hisleri hakkında net bir şey söylemek zor oluyor. Anlaşılan o ki, bir yanlış anlaşılma veya ani bir kararsızlık durumu söz konusu olabilir. 😔
Öncelikle, kendine karşı nazik ol ve bu duygusal zorlukla başa çıkmak için kendine biraz zaman tanı. Onunla açık bir şekilde konuşmayı deneyebilirsin, böylece net bir cevap alabilirsin. İlişkilerde iletişim çok önemli ve belki de onun içindeki durumu daha iyi anlayabileceğin bir fırsat yaratabilir. Umarım en kısa zamanda her şey yoluna girer.💫
Sen nasıl hissediyorsun? Bunu nasıl aşmayı planlıyorsun?
Pazar günü gidiyoruz o İstanbul’a ben Mersin’e tekrar görüşmek istiyordum ama böyle yaptığı için görüşmeyeceğim bu mesajlardan sonra onunla yazacağüni düşünmüyorum
Sence dün beni mi beğenmedi dicem de 4senelik sevgilim her halimi biliyor ona dedim istememde hayatıma başkasını alamıyorum ne olacak böyle buluşuyoruz ama ne olduğumuz belli değil dedim zaman gösterecek dedi geçiştirdi beni sonra beni eve bırakırken ona sordum sizinkilere benden bahsediyor musun diye hayır bahsetmemi ister misin dedi nasıl istersen dedim sen diye sordu bende bahsetmiyorum dedim sonra eve geçtim.. ona yazdım bugün üniversiteye gidecektim dersler iptal oldu yazdım 🥳bu empjiyi attım görüldü bırakmış sabah tekrar yazdım ne görüldü atıyorsun diye rahatsızım dedi geçmiş olsun dedim 8saattir yazmadı sence ne olmuş olabilir bu kadar? Dün benimle buluşmak için çok hevesliydi