2.5 Yıllık İlişkim Arabam Olmadığı İçin Bitti?

Selamlar,

Kız arkadaşım ilişki başından beri ara sıra sıkıntılar çıkarıyordu zamanında kendisi 122 kiloydu, kilo vermesini istiyordum bedeni için hiçbir şekilde aşağılama veya zorlama yapmadım. Fakat kız arkadaşım kendi kız arkadaşlarının yaşadığı durumları gördükçe kafayı yedi, bir kız arkadaşı kafede çalışıyor ama sevgilisi yok ve erkekler buna sürekli ilgi gösteriyor, şiir yazıyor, hediye çiçek gönderiyorlar diye kafayı yedi. Ben kız arkadaşıma çiçeklerde aldım, hediyelerde aldım. 2.5 Yıl boyunca yemeğe çıkarmadın diye şikkayet ederdi fakat çıkarmamın sebebi ise yaptığı çok ağır şeyler, beni sürekli aldatmakla tehdit etmesi, hakaretler etmesi, kendisi bir işte çalışmadığı halde sürekli aldığım maaşı, çalıştığım işi küçümsemesi.

Ben bir bilgisayar teknikeriyim, kız arkadaşım kimya mühendisliği okuyor. Ben mezunum işimi yapıyorum, ilerleyen zamanlarda mühendisliğe tamamlama planlarım var sürekli sen yapamazsın, edemezsin, para bulacaksın, bana 1.000.000 TL düğün yapacaksın, iş değiştir, araba al diye darlıyordu.

Şu an benim araba alacak kadar param var fakat paramı büyütüp evimi, arabamı ve en sonunda kendi işimi kurmak gibi planlarım var yatırımlar için bekliyorum arsa hakkım mevcut üzerine müstakil ev inşa edilecek İstanbul içinde bunlara para saklıyorum. Kız arkadaşım yaptığım yatırımları küçümsüyor ve daha doğrusu her şeyimi küçümsüyordu.

Yazın 3 ay ayrıydık, instagramdan bana birkaç kız takip attı sohbet ediyoruz konuşuyoruz falan kızda bana sürekli bakıyordu storylerime falan yüz yüze tanışmadık bile eski sevgilim bunu öğrenince kıskançlık krizlerine girip kıza ana avrat sövdü az kalsın davalık oluyorduk ben arayı toparladım. Bir süre daha sevgilimle devam ettik, onu ziyarete ara ara okuduğu ile tren ile gidip geliyordum. Geçen hafta onu yurduna kadar bıraktım ve şehrime geri döndüm şimdi ise seninle yapamıyorum buraya kadardı diyerek ayrıldı.

Beni her yerden engelledi, yurduna çiçek göndermek için sipariş verdim, hediye kutusu yaptırdım. Yanlış mı yapıyorum kafayı yemek üzereyim? Kızın arkadaşları da bırak diyor kızı bunun dertleri yüzünden ocak söner dediler. Haklılarda.

Ne yapacağım arkadaşlar 24 yaşında genç bir arkadaşınızım akıl almak istiyorum. Yeni bir ilişki başlatmaya çekiniyorum, kız arkadaşım ise bana sürekli ben kafede çalışacağım başka erkeklerden ilgi alacağım sen bana yeterli gelmiyorsun diyordu.

Bu ilişki benim ruhen tüm sevincimi, her şeyimi mahvetti dengemi mahvetti, hiçbir şey yapasım gelmiyor. İçime öküz oturdu resmen.

Fikirlerinizi ve yardımlarınızı bekliyorum ne yapacağım ben?

Güncellemeler
1 yıl
Yazın bana doktoruna aşık olduğunu söyleyip ayrıldı kendisi sonra eylül gibi geri geldi.
Güncellemeler
1 yıl
Bir güncelleme daha 122 kilodan 89 kiloya düştü ve beni terk etti.
2.5 Yıllık İlişkim Arabam Olmadığı İçin Bitti?