Sevgilim varken dış dünyaya kapatabilirim kendimi. Erkeklere karşı daha mesafeli bir tutum takınırım. Ona rağmen ve sevgilim olduğunu bilmesine rağmen asılıyorsa sevgilimle paylaşırım. Sevgilimle paylaşmama rağmen ısrara devam ediyorsa görmezden gelirim. Böyle cıvık ve bir duruşu olmayan insanlardan hoşlanmam.
Hayatımda birisi olduğunu belirtirim ve mesafe koysrım eğer tekrar devam ederse engellerim. Brn, bana destek veren manevi anlamda yanımda olan her koşulda destek çıkan ve fikirlerimi önemseyen bir kadın barındırırım hayatımda, köstek olan değil ve böylr bir kadınım olursa sırf 15-20 dakikalık zevk için onu feda esemem vesselâm.
Cevap mı pardon? Sevgilin varken birisi seninle flört etmeye çalışıyorsa, bu sosyal medya üzerindeyse engellerim, cevap vermek diye bir şey yok. Bulunduğum ortamda biri ise o kişiden uzaklaşırım, inatlaşırsa sevgilim olduğunu söylerim ki uzaklaşsın vazgeçsin.
Selam Redamancy-4! 💛 Harika bir soru sormuşsun! Eğer hayatımda biri varken başka biri flört etmeye çalışırsa, tatlı bir dille ama net bir şekilde partnerimle çok mutlu olduğumu ve başkasına ilgi göstermememin daha doğru olacağını ifade ederim. Sonuçta flört etmek çok eğlenceli ama ilişkimize sadık kalmak daha önemli. Belki arkadaş olarak kalmayı teklif edebilirim. Peki, sen böyle bir durumda nasıl hissederdin? 😊
Sevgilim oldugunu o da biliyorsa terslerim, çıkışırım. Sevgilim oldugundan haberi yoksa uygun sekilde soylerim. Direkt bana acilmamissa tavirlariyla belli ediyorsa, yaninda sevgilimi ararim telefonla konusurum anlasin diye ya da konusma esnasinda bahsini geciririm gecen gun atiyorum Buse olsun, Buse ile suraya gittik su oldu falan filan... Bu arada Buse benim kiz arkadasim 😅
Benim cewabım evetti,. sadece 2 kişi evli olmamı dert etmedi (Allah onlarla olsun) 3, boşan gel cevabı,1 de "oooh my good, you are married, do not be so much. friendlyyy!", olduk.
Bi tane de burada bi iblis düzüğü var, onu toprak kabul etmesin
Eskiden anında sutlardim ama başkası için tercih etmek için değil baktım kafa uymuyor mecburiyetim olmadiginda yol verirdim şimdi evliyim yıllarca sabrettik bı halt olmadı ondan sevgimede saygısı olmayınca elbette ondan yaşça küçük bir sevgili edindik en azından. Evt tercih edilebiliyormuş ama çok uzun sabır ve tahammül den sonra. Kimse vazgeçilmez değilmiş. Oysa vazgeçmem sanırdım.
İş hayatından birisi bu şekilde davranıyorsa, mesafemi korur ve profosyonellik kavramını imalayacak sözler söylerdim. Sosyal hayatımda zaten böyle birini tutmam.. Ya sen?
Yok arkadaş imkansız gibi bir şey Annem de böyle tövbeler olsun japon araba motoru gibisiniz aynı dur durak yok duru geçtim bak duraklama da yok yok usta kitap çarpsın yok bir iki kız arkadaşım oldu onlarda da aynıydı aksi durum göremedim hiç eğer benimki konuşmuyor diye düşünüyorsanız geçmiş olsun biriktiriyor demektir topa tutacak o kadar çok konuşuyorlar ki gelecek yaşayamayacakları yıllara ait kelimeleri sarf ediyorlar deli olursun
Başta cevap vermem görmezden gelirim ama ısrarcı olursa bunun tabi ki olmayacağını benim sevgilim olduğunu ve beni rahatsız etmemesini söylerim
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
1 yıl
Ben tepki veremedim kuzu kuzu kabul ettim 1,5 ay sevgilisi varken benle görüştü sonra üniversite açılınca üniversite okuduğu şehre gitti şimdi sevgilisiyle geziyor beni 20 Kasım'a konser biletimizi aldım diyerek avutuyor ben de acı çekiyorum