Bunu sevgilinize söyler misiniz yoksa gereken cevabı verip gizler miydiniz?
Cevabın nedir?
+1 yıl'' Yarın saat 8' de bizim evde ol eşim gelmeyecek '' derim,
ardından eşime de;
'' Yarın ikimize akşam yemeği yapıcam hatunum 8' i 5 geçe evde ol :) ''
derim.
Ardından akşam 8 olup üçümüzde aynı evde olduğumuzda;
'' ahh.. hatunum unutmuşum bugün sümeyye ile ilk kaçamağımızı yapacaktık, çok ısrar etmişti.. ama salakk kafam işte unutmuşum.. ''
diyip gülerim.
zaten evleneceğim hatun ne anlatmak istediğimi anlayacak kadar mantıklı olacaktır eminim.
mantıksız hatunla asla evlenmem.
sonrası hatunumun kararına kalmış.
kahretsin çok kötü yürekliyim ♥24 Yorumla
Soran+1 yılOneydigıız
- +1 yıl
Strateji iyi 😉
- +1 yıl
@blondewoman
ben seni eski hesabımda engelledim diye hatırlıyodum la.
kesin engeli hak edecek bişi yapmışsındır,
yine engelliyorum o yüzden xD
En İyi Cevaplar
+1 yılSevgilime söylesem kesin 'muhabbeti çok iyi' deyip konuşmaya devam ederdi.
O yüzden kıza ters tepki verip sevgilimden saklardım )=31 Yorumla
Soran+1 yılSoyle sen soyle
Gizlemek doğru olmaz, sevgilinizi durumu açıkça, samimiyetle ve sakince anlatabilirsiniz, belki size kızabilir bir anlık şokla fakat öğrendiğinde ona göre tedbirini alır o arkadaşına karşı, ayrıca en yakın arkadaşının size flört etmek istediğini yazdığı bir mesaj varsa bu mesajı silmeyip sevgilinize kanıt olarak gösterirseniz her ihtimale karşı daha iyi olur.
00 Yorumla
+1 yılUzak dururdum. Sevgilimle ilişkimizin sağlığı için komple hayatımdan çıkarırım böyle birini. Sevgiliminde uyanık ve durumu anlayacak kadar akıllı olup bana inanması gerek tabii. Bir şekilde gerçeği ortaya çıkarırdım.. böyle arkadaş olmaz çünkü.
182 Yorumla- +1 yıl
Maşallah.
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
198
Cevap
201Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 304 cevap paylaştı.
+1 yılÖncelikle sevgilimin en yakın arkadaşının böyle bir tablo ile bana gelmesi kesinlikle yanlıştır. Fakat; duygusal yükler açısından bakarsak bir o kadar da göreceli bir kavramdır. Hoşlanması ya da kendi içinde bir şeyler beslemesi onun açısından kabul edilebilir belki ama bunu bana fiilen yansıtıyor olması çok yanlıştır. Ben olduğum için değil, sevgilimin arkadaşı oluşundan dolayıdır. Peki ya bunun sonucunda yapılması gereken nedir.
Eğer insana insan olarak değer veriliyor ise; kesinlikle bunu deşifre etmeden önce kibar bir dille bunun yanlış olduğunun anlatılıp uzaklaştırılması gerekir. Hem rencide olmaması için hem de karşılıklı güvenin bozulmaması için. Sonrasını belirleyen ise olayların akışı olacaktır. Ama sonuç asla değişemez. Her halukarda red alacaktır.10 Yorumla Öncelikle ona böyle bir şeyin asla olamayacağını söylerim. Aynı ortamlarda bulunmamaya çalışır, mesafeli yaklaşırım. Sevgilimden saklamak isterim, onların aralarını bozmak istemediğim için. Ama en doğrusunun söylemek olduğunu düşünüyorum. İlişkide gizli saklı olmamalı. Bir şekilde güzelce anlatmaya çalışırım. Zaten o yapması gerekeni iyi bilir.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Zamanında sevgilime söylediydimde o çocuk öyle biri değil sen bir şey yapmışsındır dedi teppiği vurdum. Şimdi o çocukla kanka olduk, eski sevgilimde özür diledi etti geri döndü ama hala inanmıyo, sen yanlış anlamışsındır diyo. Neyse ikisininde artık pek değeri yok gözümde
00 Yorumlaherkes kendi açısından bakmış ama bir kere de empati yapmak lazım, ben aldatmaya meyilli olsam da bu işi bu şekilde yapmazdım, o insana yaşatacağım acıyı düşünüp aynısını ben yaşasam diye korkmaktansa bence hiç olmamalı. ayrıca sevgilimin bana hazırladığı bir tuzak ta olabilir belki güvenini sarsmışımdır. aklı başında olan her sevgili bu duruma karşı bir çözüm bulabilir
00 Yorumla
+1 yılBuluşacağımızı söyleyip sevgilimi de buluşmaya çağırır arkadaşının hareketlerini izlemesini isterdim. Ne söylerseniz söyleyin kendi gözüyle arkadaşını o halde görmesi en etkili yöntem olacaktır.
Özet; kız arkadaşınız gördüğü için inanacak, arkadaşıyla bir daha konuşmaya dahi tenezzül etmeyecek hatta azıcık sinirli ise arkadaşının saçını başını herkesin ortasında yolacaktır.
Saygılar01 Yorumla
+1 yılTakıldığım birinin arkadaşıysa eğlenceme bakarım. Sevgili olmak apayrı bir boyuttur, çoktan teklik gibi bir varlık olursun, ondan birşey gizlemek kendinden gizlemektir.
dürüstlük bazen diğerleri için seni patavatsız, küstah, kötü, kargaşa çıkaran biri yapar, ama dürüstlük, dürüstlüktür, kendine kanıtlamış olursun...00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAyni sey hemen hemen basima geldi. En yakin arkadasi degildi de tanidik eski bir arkadasiydi utanmadan bile bile boyle bisey istedi ben sevgilime anlattim hemen tabi gidip cocugun agzini burnunu kirdi fakat benden de ayrildi neymis efendim bir sekilde pas vermismisim. Inanmadi guvenmedi bana iftiraya ugramis gibiydim olan olmustu tabi herne kadar pismanlik yasadiysa da artik olamadik basarmisti yani bir teklifle ayirdi bizi.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKötü bir durum... İlkinde kesin bir dille reddeder, bir daha böyle bir şeyle karşılaşmak istemediğimi ifade ederim ve konuyu kapatırım. Ama bir dahası olursa iş artık uzamış olur, eğer sevgilim dediğim kişi, kişiliği sağlam biriyse olanları söylerim, kan çıkmasını istemem :D Arkadaşı çirkeflik yapıp suçu bana atabilir de, o zaman sevgilim bana inanmazsa inandırmaya çalışmam. Arkadaşınla sonsuza kadar mutluluklar derim çıkar giderim, ikisi de suratımı göremez bir daha... ;)
00 Yorumla
+1 yılBöyle bir ışık mı verdim diye kendimi sorgularım önce / vermemişimdir ve onun ağzına mıçarım, sonra sevgilime söylerim ve bundan sonra hayatımıza giren "arkadaşlar" ile mesafemi daha iyi ayarlamaya 38 kat dikkat ederim.
00 Yorumla
+1 yılElbette sevgilime söylerim çünkü ben söylemezsem elbet o arkadaşı olan güzel kardeşim bunu fırsat bilir ve bize karşı kullanır. Böyle sevgilisinin arkadaşına sarkacak kadar düşmüş bırınden herşey beklerim
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Mesele ikisinin de çekicilik seviyeleri. Kız cinsel yönden çekici ise emin ol erkeklerin çoğu gizli ilişki yaşar. Hele güzel, bakımlı, sıcak ve güvenilir ise vs. Burada hepsi iyi aile çocuğu modunda. Olsa affetmezler.
00 Yorumla
+1 yılBuna benzer birsey yasiyorum ama yakin arkadasim sevdigim erkekle flortlesiyo cok kiskaniyorum ufak ufak sakalasmalarmi olsun dokunmacalarmi instadan takiplesmelermi olsun ne yapmaliyim hatta gecen yilda aynisi oldu yakin arkadasimla arami bozdum o geldi benimle konusdu ozur dilerim falan yine barisdim uzuldum acidim simdi yine donduk basa
00 Yorumla
+1 yılBen olsam söylerdim çünkü zaten sevgilim ve karşıdaki de onun en yakın arkadaşı yani eğer söylenmeseydi başka bir yerde öğrenseydi hem arkadaşlıkları hem de ilişki hasar görürdü. Ama söylersen belki arkadaşlığı bozulmuş olabilir ama sen dürüstçe bunu söylediğin için sana güven duygusu artabilir
00 Yorumlaböyle bir olayla karşılaştım ve inanır mısın dürüstlük yapıp söylediğimde (ki kız sevgilimin yanında resmen benimle cilveleşiyordu ve sevgilim tepkisizdi) senin de onda gözün var demek ki dedi ve ayrıldık. İşte bu kuş beyinlilerle ne kadar olursa...
00 YorumlaHaklılığımı ispatlayacağım bir durumda direk sevgilime söylerdim. Hayatından çıkartırsa yoluma beraber devam eder, çıkarmazsa ikisinide ben çıkartırdım
00 YorumlaHem gereken cevabı verir terslerim hem de sevgilime söylerim nasıl bir arkadaşı olduğunu bilmek hakkı bugün burdan sırtından vuran yarın başka şekilde yoluna çıkar
00 Yorumla
+1 yılÖnce bu düpe düz kahpeliktir onu belirteyim bu nasıl arkadaşlık sende böyle birşeyi gizleme söyle hayatından cıkarsın delice birsetlwr yapmasina izin verme
00 Yorumla
+1 yılbu soruyu cevaplamak için bir sevgili bulmama gerek yok :) sevgilim ile bu konu ile konuşur tatlı dille arkadaşını uyarmasını olmadı arkadaşı ile tüm ilişkisini kesmesini söylerim mutluluğuma engel ve taş koyacak kimseyi hayatımda istemem
00 Yorumla
+1 yılBir tane suratina patlatir bir de sevgilime soylerdim o patlatirdi. Haha dalga gecip ezerdik onu. Hicbir yerde barinamazdi. Herkes suratina tukururdu. Yasasin adaleeeeeeett
00 Yorumla
+1 yılİlk olarak bir şaşırırdım sonra katiyen olmaz derdim ki kimse bence bana bunu teklifi bile etmeye cesaret edemez sevgimden dolayi sevgilimede güzel bir dille anlatırım sinirini yatistiririm
00 YorumlaÖnce bir guzel agzinin payini verir sevgilime de soylerim kimlerle arkadaslik ettigini bilsin me malum baska türlü de sirtindan vurmayacagi
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı. Mermi manyağı yaparım :D sadaDSd Bir daha böyle bir şey ağzından duymayacağım benim yarim var dilini kopartırım deyip tepkiyi koymak lazım :S onun dışında bir daha sana bir şey demediği sürece sevgiline bahsetme
00 YorumlaBana arkadaşını söyle sana kim olduğunu söyliyeyim demişler ben sevgilimden şüphelenirdim niye böyle ahlaksız birileriyle takılıyo diye. Sonra eğer sevgililikten ilerisiini düşünüyorsam uygun bir zaman bulup söylerdim
00 Yorumlaİlk önce gereken cevabı verip yanımdan uzaklaştırırım, daha sonra sevgilime söyler hayatımızdan tamamen çıkarırız.
20 Yorumla
+1 yılSevgilime soylerdım kavga ederlerdı artık sevgılımın en yakın arkadsı olmadıgı ıcın flort ederdım ;)))
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı. Çenesini kapatmasını, birdaha bu konuyu açmaması gerektiğini söyleyip def ederim. Kız arkadasima da bundan bahsetmem.
00 YorumlaKesinlikle söylerdim çünkü hem onu ne kadar sevdiğimi anlardı hem de arkadaş seçerken biraz daha dikkatli olurdu.
00 Yorumla
+1 yılBen gereken cevabı verip akabinde sevgilime söylerdim.
Çünkü böyle insanlar benden /bizden uzak durmasını isterim ilişkimizin saadeti bakımından00 Yorumla
+1 yıldirek söylenmesi gereken bir durum bence bu sevgiliye. O karakterde biriyle sevdiğim insanın arkadaş kalmasını istemezdim
00 Yorumla
+1 yılGereken cevabı verir net tavrımı koyar, sevgilime söylerdim başkasından duyacağına benden duysun... hiç bir şeyi gizlemediğimi bilsin
00 Yorumla
+1 yılsevgiline söyleyecek ve gereken cevabı birlikte vereceksiniz. yoksa bu Erol TAŞın ayırma senaryolarına kadar gider.
00 YorumlaGizlemem. Mesajla söylerse saklar sevgilime okuturum. Yüz yüze bir şekil de söylerse yine sevgilime söylerim. Her şekil de söylerim yani
00 Yorumlao insandan en yakın arkadaş olmaz bikere, Aşk-ı Memnuya çevirmeyin ilişkileri sonra herkesin elindeki değer yine kendi elinde patlıyo, iyi insan olunda verelim birilerine..
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılMuhtemelen söylemem. bir şekilde önce ben iletişimi keserim, daha sonra sevgilime görüşmek istemediğimi söylerim.
00 Yorumla O nasıl en iyi arkadaş be süpriz yumurtadan çıkan türden galiba
2. olarak böyle bişi düşünüp yanıtlamak bile cazip değil00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,1b cevap paylaştı.
+1 yılSöylemek gerekir diye düşünüyorum, gizli saklı işi sevmem, hımm inanıp inanmamakta ona kalmış olurdu..
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. Gereken cevabı verip olan biteni uygun bir dille hayatimdaki kişiye anlatirdim. Arkadasini tanimasi acisindan gerekli bu bence
00 YorumlaSevgilimi o cocuktan uzaklastiririm eger gercekten iyi biri olsa arkadasini sevgilsine o gozme bakmaz ve o cocugu her yerden engeller sevgilimle bir sekilde arasini kotu yapardim bir sey cikarip
00 Yorumlakendi kız arkadaşımdan saklardım çünkü arkadaşlıkları bozulsun istemem onun dışında kendi kız arkadaşımla devam ederim tabi
00 Yorumlayok bir de saklayacaktım!
tövbe tövbe tabi ki sevgilime söylerim, o kişiye de gereken cevabı veririm!00 Yorumla
+1 yılyemin ederim aynısını ben yaşadım ve beni herseyden sildi cok ağladım dedim ki arkadaşlığımızı bitirme bari 1 ay gecti beni merak edip sormuş :/
00 Yorumla
+1 yılÖnce gereken cevabı veririm baktım laftan anlamıyor söylerim. Onun yüzünden sevgilimle aramı bozamam.
01 Yorumla- +1 yıl
@anonimyazar pişti olduk seninle
+1 yılKabul eder ve buluşmaya davet ederim ve oraya sevgilim ile birlikte giderim.
40 Yorumla
+1 yılGereken cevabı da verirdim sevgilime de söylerdim caps bile yapardım fotoğrafıyla. Pişman olurdu tiiiii namıssızz
00 Yorumla
+1 yılgereken cevabı verir sevgilimi de arkadaşı konusunda çaktırmadan uyarırım :)
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSevgilime söylemezdim çünkü gider vurar direk açık net. Ben gereken cevabı verip gizlerdim aynı ortama da girmezdim. Sevgilimi yavaş yavaş çekerdim çocuktan
10 YorumlaÖyle arkadaşı olmaz olsun. Yerin smdibine sokmazsam kookie değilim😂
10 YorumlaHer kuşun eti yenmez. 😀 Her geleni kabul etseydik münübüs şöförü gibi agzı tıkabasa dolmuş olurduk 😀 Ayakta giderdik oturacagımız yerde. Demek istedigimi sen çöz
00 Yorumlaİnsanca böyle birşeyin asla olmayacağını açıklardım ona ardındanda sevgilime herşeyi anlatırdım ki doğru olan bu bence dürüst olan her insan böyle yapar, ilişkide güven çok önemli
00 Yorumla"Duymamış olayım bu isteğini olamaz böyle bir şey ne yaptığını sanıyorsun" cümlelerini söylerken kaş göz yapar eline kalem kağıt tutuştururum numarasını yazsın kız yanıyor belli ki söndürmek lazım
00 YorumlaOnun. ğzına burnuna tuvalet terliği sokar sonra da kendi kusmuğunda boğarım
10 Yorumla
+1 yılGereken cevabı verirdim ve kesin bu için içinde bir şey vardır beni denemek için yapmışlardır
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBir güzel ağzıma geleni sayarım (sevgilimin arkadaşı olduğu için başkası olsa sakince reddederim) sonra sevgilime söylerim ama yüzyüze. Sakinleştirebiliyim en azından diye 😬
00 Yorumlaburası amerika mı ya da en yakın arkadaş sevgiliyken gelip flört etmek istesin :)
00 Yorumlasevgilimin en yakin arkadasi bana boyle bisey soyleyemezdi.
00 Yorumla
+1 yılben yaşadım bunu ve reddettim sölemedimde sevgilime
00 Yorumla
+1 yılGerçekte iyi bir arkadaş olmadığını, hatta onun bunun çocuğu olduğunu sevgilime ispatlardım.
00 Yorumlahem gerekli cevabi verirdim hemde sevgilime soylerdim. onunda bilmeye hakki var.
00 YorumlaBenden uzak durmasi gerektiğini söylerim
İsrar ederse sevgilime de söylerim00 Yorumlaflört mü? Tanışmaya çalışmak mı? Tanımaya çalışırım şahsen sadece kim olduğunu ilk
00 Yorumla- Devamını Gör (339)
Devamını Gör(384)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Sevgilinin en yakın arkadaşı seninle flört etmek istediğini söylerse, ne yapar-nasıl tepki verirsin?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım