AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
203Cevap
Sevgilim varken başkasıyla flörte izin yok.. Ama kaçamak olabilir.
Söylerim tabii ki böyle ibişleri arkadaş diye yanında tutmasın diye.
Sevgilime söylemeden reddeder ve uyarırım. Zaten sonra insansa daha bişey demez)
öncelıkle sevgılıme soylerdım. Daha sonra bırlıkte gereken cevabı verırdık.
Söylerdim. Sevgililer ayrılır kankalar kalır derler ama böyle arkadaş kalmasa daha iyi ;)
Bence hem gereken cevabı vermeli hemde sevgiline bu durumu anlatmalı
şerefsizlikten başka bişey değil. söylerdim gizlemem dürüstlük önemli ne olursa olsun
Valla ben sevgilime söylerim o ne tepki göstericek onu düsünmek lazim :D
Söylerdim, sonra ortalık karışırsa al başına belayı.
Ona karşılık veririm. Güzelce gözlerine bakarım ve siktiri çekerim.
Gereken cevabi verip üstünü örterdim gereksiz gerginlik yaratmak istemem
Ne diyorsun sen lan
Deyip sopa atarım.. Gözüme gözükmesin!
ılk once cocugu guzelce rezıl ederım daha sonra sevgılıme ondan uzak durması gerektıgını soylerım
Sevgilimin arkadaşı olmasın bence , arkadaşı olsa iki kişi arasına girmeyecek kadar erkeklik olur , ne olursa olsun sevgilisi bir kere seversem asla başka erkekle arada kalmam. :)
gereken cevabı veririm. Baktım devam ediyor söylerim
Söylemedim cevabını verir uzak dururdum halen yazıyorsa soylerdm
Gereken cevabı verip sevgilime de söylerim. Nasıl bir arkadaşı olduğunu bilmeli
Sevgilinle ileriye dònük ciddi düşünüyosan söyle ilerde basina bela olur böyle tipler...
agzına tuvalet terlıgıyle vururum :( sevgılıme de soylerım tabi
Sevgilime soylerdim. Ayrilsam bile arkadasina guvenme karaktersiz derdim. Asla kabul etmem.
Basima geldi, ama kirmizi karti gösterip direk oyun dışı biraktim.
Sevgilime söylerim gezdirme böyle yavşakları yanında derim.
Önce tepki veririm sonra mutlaka ilk fırsatta sevgilime söylerim, o gerekeni yapar zaten.
Söylerim. Sahsa da gereken cevabı veririm. Çok maceraya gerek yok.
önce gereken cevabı verir daha sonra olanı doğru şekilde anlatırdım
Çok güzelse kuma olarak flörtleşirim, 3-4 tane hakkimiz var nasolsa shshs :D :P
Strateji iyi 😂
Pardon yanlış oldu.
Kabul etmezdim tabikide boyle birseyi. Sevgilimede soylerdim. Sonra cocukta agiz burun kalmazdi zaten.
sesini kayda alır sevgilime söylerim.. böyle şerefsizlik olmaz. ayrıca kendim de ağzının ortasına iki tane çakardım
sevgilimle aramdaki bağa bağlı sadece sevgili olsun diye yanımda duruyosa çokta önemli dğeil ne düşündüğü seviyosam çok güzel planlar yaparım
Ona diyiceğim şey sen arkadaşının sevgilisine bu gözle bakıp yavşıyorsan sen ne onun dostu ne benim dostum olursun hadi ordan gid kardeşim gibi bişi
Eskiden olsa sevgilime filan söylerdim de şimdi olsa ya annesi güzel olsun ona bile yürürüm ya babaannesine kadar yolu var ya ksjsns
reddederim, sevgilime soylemem ki aralari bozulmasin. ama uyarimi yaptigim halde rahatsiz ediyorsa sevgilime soylerim
Tokati gecirirdim. Agzima geleni sayardim sonra tabiki sevgilime soylerdim arkadasinin ne mal oldugunu bilsin uzaklassin diye
Direk saniyesinde gider sevgilime söylerdim sonra da o kişiyle hiç bir şekilde bemimle iletişime geçmesin diye engellerdim
boyle bırsey basıma gelmıs olsa gereken cevabı ona soyler sevgılımede onunla arkadaslıgını bıtırmesını soylerım
ne yapardım düşüneyim. En başda sen nasıl arkadaşsın derdim. yarın bu gün başaksı için benide tereddütsüz terk edersin der etrafımda istemedim.
Cevabı verir gizlerdim, daha sonra tekrar flört etmekte ısrar eder veya rahatsız ederse sevgilime söylerdim
böyle yaparım
En yakın arkadaşı değil arkadaşları ile yaşadım bu sorunu. sevgilime anlattım arkadaşlarını seçerken biraz seçici davran diye anlamış olacakki sorun çözüldü ;)
Sevgilime söylerim çünkü bu kişiye karşı susarsam daha da zorlayacaktır ..
sevgılınle paylaş tabıkıde ondan saklama nasıl ınsanlarla arkdaslık kurdunu oda öğrensin
sonuçta onunda ilgiye şefkate ihtiyacı var. kıyamam :)
Benim sevgilim olcak ve arkadaşımı flört edecek yok daha neler :D
Sevgilimin arkadaşı kaşınıyorsa kaşırdım sevgilimide o kişiden uzak tutardım. çünkü kaşar arkadaşlarınıda kaşarlaştırır.
Ya yagli yedin dilin kayayi ya da mermiden hizli koşeysun 😂😂
Sevgilim zaten yok, olsa da öyle bir duruma asla gelinmez..
EX'in yakin arkadasi olsa seve seve intikam icin takilirdim. Ama sevgilim iken boyle bir yaklasim kabul edilemez, direkt soylerdim sevgilime.
arkadaşı zaten benim kumam gibi gözü bende değil sevgilimde =) =)
bir cevap vermem bir tane tokat yapistiririm artik anlasin o
Gereken cevabı verirdim. Anlayıp anlamak ona kalmış
gereken cevab?
@LeventGNGR selam
@LeventGNGR Konuşurdum işte ya o ana bağlı
Terslerdim sevgilime söylerdim. Bana güveniyorsa inanır zaten
Reddederim ve kesinlikle sevgilime söylerim başkalarından duyup yanlis anlayabilir olayi cunku siz ona hayır dedikten sonra o sizden intikam almaya calisacaktir sevgilinize soylemezseniz onun ekmeğine yag sürmüş olursunuz
ooo bitaneyle uğraşamıyoruz bide kankisi bize yazacak yemez anam git kendine sigortalı bir iş bul derim bu beden iki domatesi kaldırmaz.
Hem cevabı veririm hemde sevgilime söylerim ki oda yanında adam diye gezdirdiği insanları iyi seçsin..
Tartışırım ne diyon lan sen falan bunu sevdiğim adama soyleyemem bilmiyorum naparim ancak o pisligi bizden uzaklastirmaya çalışırım
O anki tepkim.
Kabul ederson aynı zamanda ikisiyle de olursum zamanı gelince ikisine de verirsim yani ne varki bunda
Ne kadar genişsin yaa
@Love88 yaaani
Hoşuna gitmedi mi :))))))
Yani biyerde normal ama bilgilendirilmeli
öncelikle çok güzel bir soru sormuşsun var öyleleri en yakın arkadaşına ihanet edenler ona haddini bildiririm :D
S git derim simit sattik bilet sattik ama adam satmayiz derim. net sevdigime de soylemem duyar ustelerse onada s. tiri cekerim.
senın annanı avradını yedı sulalenı ceddını cibiliyetını senı kundağa sarıp sarmalayanın sana meme verıp emzdurenun olusunu dırısını her gun bırısını derdımmmm