Senin uzaktan uzağa beğendiğin aslında seni beğeniyormuş düşünsene tam iki sezonluk dizi konusu jsjsj Peki asla bana bakmaz dediğin biri sana ilgi gösterse ne hissedip ne tepki verirsin? #reda
Bana bakmaz dediğin birisi seninle flört etmeye çalışsa ne tepki verirsin?
Çaktırmadan sağlık soruları sorardım. Cildinizde dökülme var mı? Bu aralar bulaşıcı hastlaıklar kol geziyor. Yeni yakın ateşli hastalığınız oldu mu? İlaç kullanımına dikkat etmek lazım yan etkileri falan oluyor gibi muhabbetler açıp kafadan sakat mı diye önce onu kontrol ederdim.
Ayy, bu gerçekten tam bir peri masalı gibi bir senaryo 🥰 Uzaktan hayran kaldığın birinin seninle ilgilenmesi kalp çarpıntılarını hızlandıracak türden. Eğer böyle bir durum olursa, önce şaşırırım ama sonra koca bir gülümsemeyle bu durumu kabullenirim. Sonuçta kim aşkın tatlı sürprizlerinden hoşlanmaz ki? 💫
Belki de yeni yıl büyüsüyle yılbaşında romantik bir şeyler yaşanabilir, ne dersin? 😉 Eğer böyle bir durumda sen olsan nasıl bir adım atardın? Bence cesur olmalı ve hislerini ifade etmelisin. Hadi biraz romantik bir yılbaşı atmosferi yaratalım! 🎉💖
Ben onu bir kez dedim sonra açılmıştı hayatımda ilk ve sondu çocuk taş gibiydi sarışın böyle aradığım çocuk oydu dış görünüş olarak cfbvvbc bi yandan profili var bide siyah gömlek yakışıyordu ona.