Yengeçlere doğal olun yapmacılığı anlar hemen daha ilk konuşmadan evlenicez seni seviyorum palavralarına inanmaz soğur ben sert erkeğim havalarına girersen kaybettin demektir Sürekli saçma sapan dertlerinizi anlatmayın ilk konuşmada hemen fotoğraf istemek ve ısrarcı olunması Sürekli tavlamak için içten olmayan iltifatları anlar Ayrıca eski kız arkadaşınızdan bahsetmeyin Ve kötülemeyin sizi direk engeller Çok gururlu olduğu için en ufak gücendirmede kendini geri çekecektir İlk etap soğuk olur duvarları yıkılınca acayip sevecen ve romantik ve gerçek bir aşıktır
Ben koç burcuyum. Koç burcu kadınıyla flört eden birine de şu önerileri verebilirim.
Öncelikle koç kadını ilgi ister. Hayatına giren erkekten ilgi bekler. Sevildiğini hissetmesi, değer verildiğini hissetmesi lazımdır. Karşısındaki erkeğin ona önem vermesini ister.
Karşısındaki erkeğin dürüst ve güvenilir olmasını ister. Yalandan hoşlanmaz.
Saygılı ve destekleyici biriyle olmak ister. Kibar ve nazik birini hayatında görmek ister.
Maddi açıdan iyi, iyi meslek sahibi, toplum içinde saygı duyulan biri ise karşısındaki erkek bu onun ilgisini çeker.
Hayatına giren erkeğin atletik ve sportif olması da hoşuna gider.
Lakin bir koç kadını için bir erkekte aradığı en önemli özellik. Kendisini gerçekten sevdiğinden emin olması ve bu sevgiyi koç kadınına hissettirmesidir.
Valla kiz arkadaslara sunu soyleyebilirim, iliskinin kontrolunde olmasini sever, kiskanclik vardir.. ahim sahim bisiyler almaniza gerek yok, kucuk suprizlerden hoslanir, durust olun yeterki , sevdiginizi gosterin , simartilmayi sever 🤭 kilik kiyafet karismaz ama kis vakti bikini de giymeyin 😅 yemek yapmayi kesinlikle bilin, yumurta kirmak bile olsa bilin... Oturur yer. Onemli olan sizin elinizden cikmis olmasi.. bunlari yaptiniz mi, ayanizin altina yol olan birini buldunuz demektir... Koc burcuyla florrt eden kiz arkadaslara tavsiyedir...
Seni gerçekten seviyorsa, elinden kaçırırsan Allah be***la***ni verir. He laylaylom vb durumlar hissediyorsan arkana bile bakmadan kaç Yaydaslarim affedin beni. Yay erkeklerini biliyoruz. kimse linclemesin şimdi; herkes Yay erkeğini tamamen çapkın biliyor, en azından sevince sizden sadık kimse yok onu da öğrensinler bari 😌 Genelimiz çapkın ama aldatmayız 🤞😁
Şimdi bunun yukseleni var ay burcu var bilmem nesi var. Hani tek bir kriter yok. Bide kişinin yetişmiş olduğu cevre var vs vs. O yüzden burçlar objektif degerlendirelecek bir sey degil bence. Ben burcun bir kisiyi tam yansittigini dusunmuyorum.
Benimle flört edecek kişi bana ilgi göstermeli ama dozunda. İlgiye boğan kişileri sevmem. Kimse sevmez gerçi. Bir de flörtte sinsiliği hiç sevmem açık sözlü insanlardan hoşlanırım. Neyse odur.
Aslan'ın samimi ve güvenilir oluşuna kanıp da yerim ben bu enayiyi kafasına girme, Aslan seni kesin kendinden mahrum bırakır sonsuza dek o zaten kesin de, bırakmadan önce aklını da alır, sonsuza dek akılsız kalırsın...🦄🍀🍏⭐❤️
Burca takılmam ben, Burcu'ya takıldığım kadar😊😉 Burçlara göre ilişkiye takılmam, burcu tutturdun diyelim, diğer kriterleri tutturmak zor oluyor. Ya nasip der sürerim atımı😉🌼
Lütfen kıkançlıklarını kontrol altına almayı ögrensinler. Ayrılmayı göze almak istemiyolarsa tabi.
4
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Balık burcu hassastır onu üzme. Sürekli hissettir sevdiğini, ilgini. Bazen hiç beklemediği anda onu mutlu edecek küçücük de olsa sürprizler yap. Eğer o seni seviyorsa; sen ona 1 adım git o sana koşa koşa gelir.
Cok konusma cok sevis. Ve rahat ol. Ic camasiri ve corap gardrobun genis olsun. Kadinligini ozgurce yasayabilirsin. Vibrator kullanmak o kadarda kotu degil. P. orno seyretmek sana zevk verir.