Aşk İlişkileri Gözlerini kapattığın an ilk kimin yüzü düşüyor zihnine? u lotus-patra Takip Et Master Yaş: 42 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 510 Yapay Zekaya Sor music.youtube.com/watchGözlerinizi kapattığınız an aklınıza gelen yüz kimin yüzü?Kimin yüzü ezberinizde? Gözlerini kapattığın an ilk kimin yüzü düşüyor zihnine? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 15 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 262b cevap paylaştı. Kimsem olmadığı için kimse gelmiyor zihnime maalesef. ama kendimi sevdiğim için kendimi düşünüyorum şu an. 1 0 Yorumla
nordun_gadasi Takip Et Efsane Yaş: 36 , eic 31% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 43b cevap paylaştı. Eşimin tabiki başka kimin düşecek gadası 🙃 1 0 Yorumla
johnyx Takip Et Master Yaş: 48 , eic 32% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 8,8b cevap paylaştı. Duygu durumuna göre değişir ama en çok benim sıpalar 😃Ve elbette hatun..Ama az kaldı. 1 1 Yorumla u lotus-patra 1 yıl 🌸 Yorumla
вуηαяcσѕ Takip Et FenomenMentor Yaş: 38 1 yıl Recep Tayyip Erdoğan 1 1 Yorumla u lotus-patra 1 yıl Bay be narkosun zihnine bakın millet 😂 Yorumla
Eğitilme Takip Et Master Yaş: 34 , eic 48% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 12,4b cevap paylaştı. Hüseyin abinin. Sabah kahvaltı ismarladi diye halen çalışıyorum. Bitmiyor bu adamın işi 1 0 Yorumla
yeterhayeterhayat Takip Et Master Yaş: 28 , eic 67% 1 yıl Kredi kartının ön yüzü 2 1 Yorumla u lotus-patra 1 yıl 😂 Yorumla
_ALCHERA_ Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı. Denedim Atatürk geldi direk. sjsjsİlginç 1 6 Yorumla u lotus-patra 1 yıl Neden bu sayılar çıkıyor ya herkeste Yorumla _ALCHERA_ 1 yıl Sitede sorun varmış bende anlamadim saçmalık. Yorumla u lotus-patra 1 yıl Bende olmuyor hiçBirsey mi kopyalayıp yapıştırdın peki? Yorumla _ALCHERA_ 1 yıl Hayır, sebebini bilmiyorum. Yorumla u lotus-patra 1 yıl Teşekkürler Yorumla _ALCHERA_ 1 yıl Aa sen ubersin bu sorunu çözebilirmisin ben cidden çok rahatsız oluyorum damgalanmiş gibi bu nedir böyle Yorumla
Yecüc_Mecüc_7991 Takip Et Master Yaş: 46 , eic 100% 1 yıl Valla kapadım ama hiçkimse gelmedi zihnime🤷🏻 1 8 Yorumla u lotus-patra 1 yıl Ne güzel ya zihnin boş 😀 Yorumla Yecüc_Mecüc_7991 1 yıl Çok şükür karanlık olduğunda o bakımdan iyi ama gözüm açıkken aklıma gelenlerin haddi hesabı yok ne yapayım hafızam çok kuvvetli Yorumla u lotus-patra 1 yıl Bunun bir ameliyatı olsa keşke 😂 Yorumla Yecüc_Mecüc_7991 1 yıl Aa Allah korusun ameliyat deme 🙉 Yorumla u lotus-patra 1 yıl Cümleyi okurken sesin kulaklarımda çınladı resmen😂Bak düşünsene duyguları aldırma ameliyatı olsa çok güzel olmaz mı istemediğimiz her duyguyu aldırır rahat ederdik 😀 Yorumla Yecüc_Mecüc_7991 1 yıl Bir psikolog olarak hipnoz yeteneğimi kulanıcam hahaaha, dediğin gibi olsa da süper olabilir tabi😅 Yorumla u lotus-patra 1 yıl 😂 Yorumla Yecüc_Mecüc_7991 1 yıl 😅 Yorumla
Hayatgibibirsey Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl Bugün en çok kime baktıysam onun 😊 2 0 Yorumla
ɱαѵเεℓɱαร Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Hiç kimse müziği dinlerken uykum geliyor.. 1 0 Yorumla
tıme-traveler Takip Et Guru Yaş: 45 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. İçimdeki küçük çocuğun. 1 0 Yorumla
Wantutriforooo Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 97% 1 yıl şu an kimse düşmüyor ya akşam bı daha deniyim 1 0 Yorumla
djfurkan13 Takip Et Master Yaş: 35 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 7,5b cevap paylaştı. Hoşlandığım kızın yüzü geliyor. 1 0 Yorumla
m MarllboroRed Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 14,6b cevap paylaştı. Onun 1 0 Yorumla
Mandarinia Takip Et Master Yaş: 41 , eic 50% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 6,2b cevap paylaştı. Hiç kimsenin. 1 0 Yorumla
İndeepth Takip Et Master Yaş: 48 , eic 67% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 7b cevap paylaştı. Söylemem. 😅 1 0 Yorumla
SheWolfWoman Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% 1 yıl En iyi kedi dostlarımın güzel yüzleri.. 0 0 Yorumla
CausaSui Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Özellikle düşünmeye çalışınca olmadı 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
21Cevap
Kimsem olmadığı için kimse gelmiyor zihnime maalesef. ama kendimi sevdiğim için kendimi düşünüyorum şu an.
Eşimin tabiki başka kimin düşecek gadası 🙃
Duygu durumuna göre değişir ama en çok benim sıpalar 😃
Ve elbette hatun..
Ama az kaldı.
🌸
Recep Tayyip Erdoğan
Bay be narkosun zihnine bakın millet 😂
Hüseyin abinin. Sabah kahvaltı ismarladi diye halen çalışıyorum. Bitmiyor bu adamın işi
Bitter çikolatam 😏
Kredi kartının ön yüzü
😂
Denedim Atatürk geldi direk. sjsjs
İlginç
Neden bu sayılar çıkıyor ya herkeste
Sitede sorun varmış bende anlamadim saçmalık.
Bende olmuyor hiç
Birsey mi kopyalayıp yapıştırdın peki?
Hayır, sebebini bilmiyorum.
Teşekkürler
Aa sen ubersin bu sorunu çözebilirmisin ben cidden çok rahatsız oluyorum damgalanmiş gibi bu nedir böyle
Valla kapadım ama hiçkimse gelmedi zihnime🤷🏻
Ne güzel ya zihnin boş 😀
Çok şükür karanlık olduğunda o bakımdan iyi ama gözüm açıkken aklıma gelenlerin haddi hesabı yok ne yapayım hafızam çok kuvvetli
Bunun bir ameliyatı olsa keşke 😂
Aa Allah korusun ameliyat deme 🙉
Cümleyi okurken sesin kulaklarımda çınladı resmen😂
Bak düşünsene duyguları aldırma ameliyatı olsa çok güzel olmaz mı istemediğimiz her duyguyu aldırır rahat ederdik 😀
Bir psikolog olarak hipnoz yeteneğimi kulanıcam hahaaha, dediğin gibi olsa da süper olabilir tabi😅
😂
😅
Bugün en çok kime baktıysam onun 😊
Kimsenin düşmüyor
O an kimi düşünürsem o belli biri yok
Hiç kimse müziği dinlerken uykum geliyor..
İçimdeki küçük çocuğun.
Fantezi olarak bir üçlü geliyoe
şu an kimse düşmüyor ya akşam bı daha deniyim
Hoşlandığım kızın yüzü geliyor.
Vefakar annemin ve annannemin
Erdoğanın 😂
Görsel hafızam iyi herkesi
Kimsenin
Annemi dusunuyordum o geldi
Onun
Hiç kimsenin.
Karanlık dmmska