Selamm🥳🥳
Gözlerinizi 30 sn kapatınca aklınıza ilk gelen özlemini çektiğiniz o kişi kim?

Selamm🥳🥳
Gözlerinizi 30 sn kapatınca aklınıza ilk gelen özlemini çektiğiniz o kişi kim?

Sevdiğim tabi ben aşktan yana hep şansı olmayan üzülen taraf oldum 😔😥 onun için aşık olmak istemiyorum ama aşk bu kalp her an ne zaman geleceğini bilemiyor insan ki bu aşkım yeni değil çocukluktan geliyor başta geçici bi heves geçer ya diye düşündüm ama her gördükçe o güzel masum yüzünü daha çok bağlandım biliyorum imkansız birine aşık oldum hem de çok nedeni yılların uyumsuzluğundan dolayı benimkisi de aşk işte kalbimden gönlümden yüreğimden tam sevgi bu yüz sürekli aklımda gözüküyor kapatıyorum aklımda şunu söylemek istiyorum Rabbim karşılıklı sevgi aşik olanlara mutluluk huzurunu daim eylesin amin
Benim aklıma gelmiyor biraz dusunce olsaydı zaten suana kadar bir bakmak lazım olsaydı yanımda olurdu yardımcı olurdu o yuzden gerekte yok biz insanların yazıyla degil sevdiğimiz insanların daima yanında oluruz ne olursa olsun ama bakıyorum sadece gülücük 😅 sevgide emek vardı ama bakıyorum yok artık yanımda görmek istediklerim hep karşıma geciyorlar buda hiç hoş bir durum degil
Valla anlaticam. 5 ay once bir olay yaşadım hala unutamıyorum. Gozlerimi kapatmaya ihtiyacim olmadan da hatırlıyorum. kafam nasil cakir keyfi anlatamam çok mutlu bir anı yasadik 3 saat aklima cok gelir
Cevap
13Cevap
Sadece aklıma ben geliyorum :D
Sjjs o da güzel
Son zamanlarda gozumu kapatinca pennywise i goruyorum sadece
Korkunc palyaco 🤡
Biri varda sinirliyim kendisine şu an aklıma getirmek istemiyorum
1 gün 12 saat saat önce yazdığım mesaja bakmadı. Ve arada cevrimici oluyor. Kısacası görüldü yedik.
Sevgilim...
Hiç ordan çıkmadığı için gözümüde kapatsam yine aklımda o var 😄
Kapattım sadece karanlık oldu başka bişey olmadı aklıma ne gelrn ne giden yok
Öyle maalesef
Öyle biri varda bugün sinir etti 😡
İnşallah
Soruyla alakasız ama bu sitede denk geldiğim en etkileyici kadın sensin. Farklı bir şey var sende bilmiyorum. Rabbim bahtını güzel eylesin.
Sağol be amin inşallah
Rica ederim be
Kendim geliyorum. En karanlık ve acımasız halim ile.
Ne oldu ya, üzülecek bir durum yok. Yaşlandıkça sen de böyle olacaksın. 😂
10 15 yıl sonra görüşürüz umarım. 😂
Duygusal olarak yok öyle bir kişi ama köydeki anlarım geliyor bazen gözümün önüne
Canlarını, mallarını benim için bu ülkenin gençleri için feda eden Atalarım...
Bir arkadaşım, gözlerimi kapattığım anda bile huzur veriyor.😌
Gözlerimi kapatmama gerek yok her an Fatih'i özlüyorum.
Sadece wekek kardeşimi çok özlüyorum, aklıma ilk gelen sadece o...
Tuhaf bir şekilde var olmayan birinin özlemini çekiyorum.
Çocukluk aşkım
Mustafa Kemal Atatürk ❤️❤️
Var biri de, öylesine var işte..
Boşverrr yaa olmayacak iş işte..
Önemli biri değil o kadar ya..
Eski prime dönemimdeki halimi özlüyorum
Vardı birileri :D
Tek bi kişi var
Kimseyi özlemem duygusallık zayıflıktır
Arkadaşım var
kimseyi ozlemiyorum 😂😂😂
Nur isminde birisi
Çöp şiş
Ospik
Kedim
Çocuklarım.
Çocukların mı hmm dulsun yani
Kendimizi kandırmayalım dul hitabında kabalık görmüyorum, bekar anne ne demek çocuğu olmayıpta evlatlık edinen bekar kızlara denir. Buda Türkiye'de çok nadir görülür.
Dul zaten evliye denmez ki, dul kelimesi niyeyse bende o kadının hamarat ve şehvetli olduğu hissini uyandırıyor buda olumsuz bir şey değil,
Açık kapı olayı başka, nikahsız bekaretini verenede açık kapı diyorlar o çok daha genel bir terim,
Tamam geçeriz @Yaban00 bekliyorum
kimse
olmadı işte vurma yüzüme
üzülüyorum zaten
boş ver
sülemem
nolmaz
:/ :/
Okaaannnnnnn
İtinbiri
🤣🥰🥰🥰🤣🤣
Hep itti