Hani derler ya feminizm kocayı bulana kadar derler ya... feminist bir kızın üstünde otorite kurduğunuz oldu mu?
Bunu nasıl yaptınız?
Hani derler ya feminizm kocayı bulana kadar derler ya... feminist bir kızın üstünde otorite kurduğunuz oldu mu?
Bunu nasıl yaptınız?
Soran sadece erkeklerden cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Erkekler Ne Diyor
Sonunda kurmadigim olmadi ki daha
Bazilari basta bazilari sonda ams hepsi ole oldu
Öncesi sonrası fotoğrafı çeker gibi anlatsana eskiden feminist iken şöyle idi ama sonunda bu hale geldi gibi
Yorumda nasil anlatim onu ya uzun uzun
Gizli olmasan iyiymis aslinda ama
Özet mesela izin almadan yapamadığı şeyler
Tek ornek verim ozman ilgini cekerse bana gelirsin anlatirim
Mesela latin dansina giderdi dans ederdi zamanla kizkizaya dondu
Zamanla cok dikkat cekiosak kizkiza senle yapalim demeye basladi
En son dansi birakti izlemeye gider oldu sadece
Bunun feminizmle ilgisi yok ki...
Otorite kurmak öyle olmaz... sen izin vermediğin takdirde gidemeyeceğini kabullenmiş hale gelmesi gibi bir durum olsa ona otorite denir...
Feminist biri ilişki içine girince başka erkeklerin dokunmasına sınır koyabilir.
Sen de bunu yaoabilrsn illa kılıbık olman demek değil bu
Benden izin almadan yapamadigi bisi istedin
Ben kizin elinden dansi aldim
Kizda acemi dans egitmeni belgesi vardi halkegitimde usta egitici olmak istiodu
Yani ciddi ciddi onu o bazen dar bazen minicik olan o elbiseyle dans edebilmesini aldim
Haaaa sen istiosan ki basks ornek ver onuda veririm
Mesela sen ne olursa buna ornek olur aklinda ne varsa sor yaptim yapmadim diyim
Belli saatten sonra dışarıda olmak için izin almak zorunda olması mesela
Belli saatten snra bi yere giderken izin alinir zaten
Hatta bazen ben almaya giderim donuste nereye gitmis bi gozumle gorim diye ve onlarda bunu bilir acik acik ima ederim oncesinde cunku
Hatta artik erkek arkadasinin oldugu bi evde gece kalamaz bile kizkiza anca o kizin sevgilisi bile varsa o evde hemen vaktinde geri donmesi gerekir
Yok ben kendimi korurum erkek arkadaslarimdan ya da yoldaki yabancilardan yok bana guvenmio musun dialoglarini sevmem
Kafam rahat olcak benim
Ama gerçek anlamda izin... ve içinde izin kelimesinin geçtiği şekilde...
Haber verir modda değil izin vermezsen gidemeyeceği açık şekilde...
Mesela ben izin vermiyorum dediğin ve onun gıcık olmasına rağmen itaat ettiği bir durum oldu mu?
Naz icin mi yapiolardi ya da cidden bozuluolar miydi bilmem ama ya of neden vermiosun ya da o kadar buyutulcek ne var gibi tepkiler gosterenler oluo muydu oluodu ama benim klasik lafim bellidir "Ben esek mi osurtuorum burada uzatma lafi" dedigim an konu kapaniyordu.
Ve evet izin kelimesi geciodu
Evvelinde feminist olup sonrasında bu hale gelmiş olmaları dolayısıyla eski feminist arkadaşları alay eder aşağılarlar
O tip arkadaslari zamanla ben varken gelmemeye basliodu zaten
Haaa bazilari siki arkadasti gelmeye devam ederlerdi ama ben arkadasliklarini bitirmelerini istemezdim isime geliyordu onun beni sectigini gormeleri hosuma gidiodu 😋
İyice ezmişsin egosunu... Peki içten içe bir yandan sana gıcık olup diğer yandan gücün karşısında çaresiz olduğunu mu hissediyorsun yoksa "oh be eşitlik de neymiş gerçek bir erkeğin koruma şemsiyesi ve otoritesi altında olmak ne güzelmiş" mi diyor sence içinden de olsa. .
Yani elinde bir sihirli değnek olsa seni feminist kılıbık bir erkeğe döndürmek ister mi yoksa böyle kalmanı mı tercih eder
Bence ezilmenin tadini aldi hosuna gitti yuzundeki minik ifadelerden belli oluodu ama kendi istemeyip ben o hale getirdigim icin isine geliyordu o yuzden bence elinde bi degnek olsa kilibiga donusmem icin degilde hayatina daha erken girmem icin kullanirdi
Cunku bircok yonden rahatligada kavusuo kendi yapmasi gereken isler azalio sorumluluk azalio dikkat etmesi gereken seyler azalio karsiliginda yapmasi gereken tek sey var ve onuda zevk icinde yapio zaten
Bence hicbiri o halinden pisman olmamistir ayrilinca
Fark etmez her hatun benimleyken sahibiyimdir
Öyle bir şey oldu mu?
Onu soruyorum
Olmasa yazmayiz
Yaparım demek başka yaomış olmak başka
Ma l misin ze kan mi geri.
Oldu ama bende baskın karakterim