Hayatinizda benim kadar kadin düşkünü adam girdunuzmu biyolojik erkeklerden daha cok kadın düşkünü biriyim kadinlari simartirmi?

bir trans erkek olarak babamda sorsa kadinlari seviyorum annemde sorsa kadinlari seviyorum kiz kardesimde sorsa kadinlari seviyorum polisde savcida hakimde kim sorarsa sorsun gazeticide sorsa kadinlari seviyorum kadinlari seviyorum kadinlari seviyorum benim kadar kimse sevemez kadinlari yedi cihanı cumle alem dünyadaki bütün insanlar duysun ben tek bir cinsiyete ölene kadar aşık olacam oda kadinlar toplumda gelse 7 cihan gelse tum dunya birlessesiniz bir aren kocagin bir trans erkegin kalbinden kadınları söküp atamassiniz ömür boyu konussaniz yapamassiniz keske kadınlar ülkesi olsada orada yasasam ben sadece kadinlarla dolu bir ulkede yasasam ben dunya alem biliyor dunyada ben kadar kimse kadın düşkünü degil bana sadece kadinlarla dolu ülke lazim ben hayatimda bir trans erkek olarak hicbirseyi bu kadar cok sevmedim benim en zayif noktam bir trans erkek olarak kadinlar benim en büyük zayif karnim kadinlar dunya yansa umrumda degil kadınlara bişey olmasin herkes kadinlarsiz yasar bu dunyada ama ben asla yasayamam kurur giderim ölürüm bir trans erkek kadinsiz yasayamaz solarim yapraklarim dökülür herseyimi alsalarda kadinlari benden alamazlar
Güncellemeler
+1 yıl
allaha burdan yalvariyorum ilk defa yalvariyorum bak nolursun şu erkekleri yanina al hepsini bir trans erkek olarak gerekirse ayaklarina kapanirim dunyada bir tane erkek birakma hepsini al yanina kadinlar kalsin dunyada sadece ben bir tek kadinlarla yasamak istiyorum
Güncellemeler
+1 yıl
allahim sana yalvariyorum seni bir tek şartla severim allahim madem ben yanlis bedende dunyaya geldim erkek olarak dogacagima kiz olarak dogdum madem boyle oldu tamam olabilir isyan etmicem ama erkeklerin hepsini yanina al lutfen sevmiyroum varliklari beni rahatsiz ediyor sadece kadinlar kalsin dunyada kulub kopegin oluyum allahim ozaman seni çok severim
Hayatinizda benim kadar kadin düşkünü adam girdunuzmu biyolojik erkeklerden daha cok kadın düşkünü biriyim kadinlari simartirmi?