Yani böyle bir şeyi deneyip başarılı olanınız veya yakın çevresinde böyle bir şey gören şahit olan var mı? Yani özgürlükçü ve eşitlikçi bir kadına sizin erkek olarak onun üzeründe sorumluluğunuz olduğunu ve dolayısıyla da sözünüzden çıkamayacağını göstermeniz durumu...
Oldu mu böyle bir şey?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Erkekler Ne Diyor
Feminist kadinlar dusundugunuz kadar zor degildir. Hatta sagladiklari, erkek-kadin takilmaca oyunu icin bol bol malzeme yaratirlar.
Ama ters psikoloji uygulayip, onun deger verdigi seylerle zekice dalga gecip hem eglenmen hem de onun seninle iyi vakit gecirmesini saglaman gerekiyor. Dalga gecme durumu rencide edici hakaretler veya kucumsemeler degil, daha zekice takilmalar ve espriler olmali.
Feminist kadinla, ben de feministim diyerek ilerleyemezsin. O zaman kadinin alanina girip, kadin bakisina sahip olmaya calisan feminen erkek olursun. Tamamen onun degerlerini kucumseyip, damarlarina basarak da ilerleyemezsin. Olay biraz ince cizgide. Ama isin sirri takilmak, eglenmek ve kadin feminist olsa bile seninle zaman gecirip seninle uyumlu olmaya istekli hale gelmesinde gizli.
Ben böyle bir deneyiminiz oldu mu onu merak ettim. Ama feminist ile ilişki yaşamak anlamında değil. Onu hizaya getirmekten bahsediyorum. Yani senin galip onun mağlup olduğu bir durum... küçümsemek değil ama bu erkekle eşitlik çerçevesinde değil onun egemenliğini kabul etmek zorundayım dedirtmekten bahsiyorum
Kadinlarin ne dedigine degil, davranislarina bakacaksin. Bir seyi sozlu ifade etmesini istersen genelde bunu basaramazsin. Kendisi davranislariyla itaat eder veya isterse ifade eder. Ama yok soyleyecek veya duyacam diye kasarsan, seni kompleksli ve sorunlu bir erkek olarak gorup, inatla soylemez ve uzerine senden sogumasina neden olursun. Bir kadindan gercekten itaat ettigine dair sozler duymam istiyorsan, kadin altindayken ve tam da iliski sirasinda soylemesini isteyebilirsin. O zaman zaten sana tamamen kendini birakmis oluyor.
Normalde nefret ederim ama sırf feminist diye ayaklarımı yıkatmışlığım oldu.
Nasıl yaptın bunu?
Kendine bağımlı hale getirirsen aşkından geberirse sende yaparsın
Peki ayaklarını yıkarken "ben hala feministim ama ilişki içinde icap edince ayak da yıkanabilir adamın buna ihtiyacı var benim ihtiyacım olsa o da benimkini yıkar" diyebileceği bir durumda mıydı yoksa "demek ki erkek güçlü ve kararlı olduğu zaman bize de dize gelmekten başka çare kalmıyor adama bakar mısın bana neler yaptırıyor ve daha da nasıl hizmet ettirecek kimbilir" diyebileceği bir durum mu vardı?
Yani rızasını kazanarak seve seve mi yıkamasını sağladın yoksa gücün sende oldupunu ona da itaat etmek dışında seçenek bırakmadığını göstererek mi?
O kendi rızasıyla yaptığını zannediyordu ama aslında manipüle ediliyordu 😉
Yani ona kibarca rica mı ettin yoksa hadi bakalım tatlım çıkar şu çoraplarımı da ayaklarımı yıka mı dedin? Hangisine yakındı bu
İkincisine taha yakındı
Bence asıl en bariz zafer anıtı akşam bir yerlere gitmek için senden izin istemesi ve o izin kelimesini de kullanması olurdu...
Hatta bu kelimeyi feminist arkadaş grubundaki kızların yanında söyleyecek :)
Onlar kolay işler benim bütün ilişkilerim öyle
Bunu yapmak zorunda kaldıktan sonraki hali çok şirin olurdu :) böyle süt dökmüş kedi gibi, yenik, boynu bükülmüş ve çaresiz
Öyle kadınlarla iletişim kurmadığım için hayır
Söz dinleyen itaat eden kızları mı tercih ediyorsun?
Hayır, ama feminist kızlarıda tercih etmiyorum
Feminist değilse erkek sözü dinler sonuçta eşitlikçi değil demek ki