Sevgilim eski sevgilisine döndü?

Her sey cok guzel ilerliyordu, 2-3 gun once soguk yapmaya basladi ilgisi azalmisti. Dun bulusalim dedi bulustuk hic bi sorun yoktu yine her zaman ki gibi mutluyduk. Iliskimiz gayet iyi gidiyordu ve baya saglikliydi yani. bugun beni is cikisi aradi ve soguk yapmasinin sebebini acikladi

1 sene onceki, 3 ay ciktigi kizi ozlemis. Kiz bunu zamaninda aldattigi icin ayrilmislar (onunlayken baska bi adamla date yapmis).

benden ayrilmasini beklerdim ama bu nedenle ayrilmasi gercekten sok etti beni cunki hicccc kotu bisey yasanmadi. bana deger veriyodu benim icin her seyi yapiyodu, ve nasil onu aldatan bi kizi ozleyip ona donmek ister anlamiyorum. ilk defa boyle guzel ve yakin bi iliski yasadim. eskiler hep kavgali gurultuluydu.

bunu nasil atlatirim hic bir fikrim yok acikcasi, onu anlamaya calisiyorum ama olmuyor daha dun benimle sarilip opusurken nasil bugun eski sevgilisini ozler ya.

sizce pisman olur mu ve o kiz onu tekrar ister mi? karakter olarak da zayif bi insanim bunu atlatmam baya bi zaman alicak eminim. icimden keske o kiz istemese de pisman olup bana donse diyorum.

Sevgilim eski sevgilisine döndü?