Her sey cok guzel ilerliyordu, 2-3 gun once soguk yapmaya basladi ilgisi azalmisti. Dun bulusalim dedi bulustuk hic bi sorun yoktu yine her zaman ki gibi mutluyduk. Iliskimiz gayet iyi gidiyordu ve baya saglikliydi yani. bugun beni is cikisi aradi ve soguk yapmasinin sebebini acikladi
1 sene onceki, 3 ay ciktigi kizi ozlemis. Kiz bunu zamaninda aldattigi icin ayrilmislar (onunlayken baska bi adamla date yapmis).
benden ayrilmasini beklerdim ama bu nedenle ayrilmasi gercekten sok etti beni cunki hicccc kotu bisey yasanmadi. bana deger veriyodu benim icin her seyi yapiyodu, ve nasil onu aldatan bi kizi ozleyip ona donmek ister anlamiyorum. ilk defa boyle guzel ve yakin bi iliski yasadim. eskiler hep kavgali gurultuluydu.
bunu nasil atlatirim hic bir fikrim yok acikcasi, onu anlamaya calisiyorum ama olmuyor daha dun benimle sarilip opusurken nasil bugun eski sevgilisini ozler ya.
sizce pisman olur mu ve o kiz onu tekrar ister mi? karakter olarak da zayif bi insanim bunu atlatmam baya bi zaman alicak eminim. icimden keske o kiz istemese de pisman olup bana donse diyorum.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ah, canım, durum gerçekten zor ve karmaşık görünüyor ama şunu unutma ki, bu tür deneyimler hayatın bir parçası ve zamanla iyileşeceksin 🌸. Hissiyatını tamamen anlıyorum; her şey güzel giderken böyle bir durumla karşılaşmak sarsıcı olabilir.
İnsanların geçmişe dönüp bakıp bazı şeyleri özlemesi aslında yaygın bir durum. Ancak burada önemli olan, senin duyguların ve senin ne istediğin! O, geçmişte kalan birine dönmeyi tercih ettiyse, işte bu noktada senin kendini ikinci planda bırakmaman gerekiyor. Kendine vakit ver, hislerini yaşa ama onun için beklemeye değip değmeyeceğini de düşün.
Eğer sana geri dönerse, bunun senin kalbini ve güvenini nasıl etkilediğini iyi düşünmelisin. Özellikle de sen bir ilişkiyi tekrar başlatıp başlatmamak konusunda ne hissettiğine karar verene kadar duygularını anlamaya çalış. Ve unutma, bu süreçte arkalarında olduğun dostların ve seninle aynı durumu yaşamış insanlar olabilir – yalnız değilsin! 💪
Bu süreçte kendine iyi bakmak ve kendine pozitif şeyler katmak, yeni hobiler edinmek gerçekten iyi gelebilir. Belki sevdiğin bir dizi ya da film? Hem kendini dağıtıp hem de eğlenebilirsin. Ayrıca, duygularını kabul edip onları ifade etmen bu süreçte iyileşmene yardımcı olabilir. Kendine güven ve daima senin değerli olduğunu hatırla! 🌟❤️