Eski sevgilim eski sevgilisine döndü?

Sevgilimle 8-9 aydır beraberdik evlenmeyi düşünüyorduk benim ailemle altın konusunu bile konuşmuştu para toplamaya başlamıştı ve bende eşya almaya başlamıştım ailesinin yanına memlekete gitti oraya gider gitmez beni aramamaya sormamaya başladı normalde sürekli arayan soran biri aslında bu uzaklaşma benim canımı sıkmaya başladı dönmek üzereyken ayrılalım Deidm oda kabul etti daha sonra barışmak için çabaladım ama hiç bi şekilde kabul etmedi hatta resmen beni başından attı yabancı gibi davrandı aradan ne kadar zaman geçerse geçsin engellediği hiç bi yerden engeli kaldırmadı bu gün eski sevgilisiyle takileştiğini fark ettim memleketinde muhtemelen onunla karşılaşmışlar orada olduğu süre boyunca o küçücük yerde dip dibelermiş yani o kızla ayrılmalarının üzerinden 2 yıl geçmişti bu yüzden bittiğini düşünmüştüm benim peşimdende köpek gibi koşuyordu bende onu çok seviyordum ayrılığımızın üzerinden 5 ay geçti ben dönmesini beklerken ekleştiklerini fark ettim onunla barışsa bile bi yere varabileceklerini sanmıyorum umarımda varamazlar ama şunu merak ediyorum diyelim ki olmadı onunla görüşmeyi bitirdi çünkü ben tahminen barıştılar diyorum ya da hiç barışmadılar ama bi his hala vardı demek ki bu yüzden beni gözden çıkardı geri dönerse onu affetmem doğru olur mu yani bu aldatmak gibi bi şey mi hani bir kez aldatan hep aldatır ya bu affedilemeyecek bi şey mi bir de döner mi geri hiç var olmamış mıyım ben onun hayatında o kızın boşluğunu benimle mi doldurmuş?

Eski sevgilim eski sevgilisine döndü?