Güncellemeler
+1 yıl
bana birkac kere yazdi. sonra ben cevap vermedim. sabah geri aradigimda bana hep soguk yaptı. esyalari almaya gittigini soyledi. ben de tepki verdim. aylardir asla yapmamasini, hassas oldugumu biliyordu. gidiyor musun cidden dedigimde hala 'evet cevabını aldim. eski sevgilin orada olacak mi dedigimde hayir dedi. annesi ve ablasi olacak dedi. alip gidecegim dedi.
Güncellemeler
+1 yıl
hep yazdim aradim. cok kizginim yaptigim icin. cok seviyorum. Spotify üzerinden gordum, eski sevgilisiyle takiplesmisler. sonrasinda aradım. sıkıştırdim. kız da oradaymis. kafede oturmuşlar. bana seni seviyor muyum bilmiyorum dedi. o dedim peki. onu da bilmiyorum dedi. kizla gece 11e kadar konuşmuşlar. sohbet ediyoruz dedi. başka bir şey yok dedi. ona da sana da karsi de hissettigimi bilmiyorum dedi.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Hak etmişsin. Ona yaz ne dicek merak ettim ne ya, sana ne? Onla onun arasında oldu bitti gitti hem kendin açtırmis yazdirmissin hem de gelip burada agliyosun.
kiz cok ulasmaya calisti. her yerden yaziyordu. en son ben de yaz derdi ne dedim.
E öyle anlat bari gece gece deli ettin beni. Çocuk bilerek söylememiştir seni karşısindaki ne kadar ex de olsa bir geçmiş yaşanmışlık var.
ne yapmalıyım.. teselliye ihtiyacim var. beni sevdiginden emin olmadigini soyledi. bana soguk yapiyor. beni sevmediğini dusunuyorum. sadece elinde tutmaya calistigini. bir dakika bile geciktirmeyen mesaji, artik saatlerce cevap vermez oldu. onunla takiplesti. gorecegimi bile bile. bir hic oldum. o benim her seyimdi
Karma döner elbet.. daha kendinden emin olmayan biri için neden üzülüyorsun kuzum manyak mısın, sen kendini sev gerisi gelir cidden, birinde bulduğun sevgi elbet bitmeye mahkum oluyor bu yüzden lütfen bunu kendine yapma kendini sev ve ona yol ver. Ben yanımda ağlayıp 'yapamam onsuz yaşayamam' diyen arkadaşımın ayrıldıktan birkaç hafta sonra çok daha iyileriyle tanıştığına şahidim
o kiz yuzunden cok sorun yaşamıştık. ben her seye ragmen devam ettim. hallettik. bir gecede her sey yerle bir oldu. onu goremeyecegimi, sarilamayacagimi düşünmek bile beni öldürüyor. o kizla konusmasi belki onu sevmesi. sabahtan beri 160mg dideral almama rağmen hala krizlerim devam ediyor. soktayim
Valla değmez bak, o perde kalktıktan o aydınlanma geldikten sonra 'ben cidden bunun için mi bu kadar kendimi yipratmisim' düşüncesi gelecek.. kimse vazgeçilmez değildir girl toparlan kendine gel sen cidden bunu yaşayacak kız misin¿ Bunu bir sor kendine kalk bir aynaya bak ve kendine bunu yaşattığın için özür dile
nasil atlatacagim bilmiyorum gercekten. cok teşekkür ederim yardimlarin icin..
Rica ederim. Atlatacaksin inan bana, şu an bile nefes alıyor bir şekilde dakikaları saniyeleri atlatiyorsun bunu mu atlatamayacaksin.. kimse o kadar değerli değil
Yanar döner birdahaki seferede sana döner üzülme
boş ver salla gitsin
ama benim telefonlarimi acmazken kizla konuşuyormuş. arkadaslar ne yapacağım ne dusunecegim bilmiyorum. sabahtan beri tek yaptigim sey aglamak. yarin gelmek istedigini soyledi yanima. ben ilk defa birini sevdim gerçekten. bunu biliyordu. bu aralar hassas oldugumu da biliyordu. bana tek tük döndü. onlarda da bu oldu. ne yapacagimi bilmiyorum. sanirim teselli istiyorum. (guncelleme yapmadı yoruma ekledim.)
Üzücü bir durum😑
nasil atlatacagim. cok asigim. bana sarilamayacagini düşünmek bile ağlatıyor.
Anladım bitanem evet zordur ama aşman gerekli seni daha çok sevecek birisini bulursun eğer yapabilir sen git soyle ya beni seç ya da onu
beni isteseydi onunla degil benimle konusurdu. bana cevap vermezken o kizla konusmaya başlayıp, takiplesmis. yarin buluşmak istediğinde' yalnizca arkadaş olarak olur senin icin ne anlam ifade eder bilmiyorum ama o kizin hayatında olmamasi lazım ' dedim. goruldu atti. aramadan sonra yazmıştım bu mesaji. yarin da biliyorum ki beni gormek bile anlam ifade etmediği icin gelmeyecek. onunla kalacak.
Anladım canım hem seviyorsun hem kiziyorsun sende kararsızdin anladığım kadariyla
artik ne sevmem de kizmam ise yarar. bana karsi uzak ve soguk. paramparcayim yalnızca
Anladım canım ben olsam hiç dayanamadım sen en azından dayanıyorsun😑😐
Evet kötü olmuş
Seni yedekte kullanmış
Boşber o xaman