Sevgilim eski sevgilisine döndü?

merhaba arkadaslar. ocak ayinda biriyle tanistim. birkac gunde cok samimi olduk. hizli basladik. eski sevgilisi vardi. eskiden onu cok sevdiğini biliyordum. kiz bunu üzmüş çok. biz beraberken ilişkinin ilk 2 haftasi bu kizla flortlesti. bana soylemeden. sonra ben yakaladim ki bana konusmayacagini soylemisti. ben bu cocugu cok seviyorum. cok iliskim oldu, ama herkesten soğuyorum. ilk defa birinden istikrarliydim. cidden asik olmustum. bana aciklamalar yaptı'cok hızlı basladik, ciddiyetinin farkina varmadim.' dedi. cok tepki verdim. sonra dusununce ben de yapardim dedim devam ettim. sonrasi mukemmeldi. her gunumuz beraber. her seyimi onunla yasadim. daha bir hafta once ilk iliskimi bile onunla yaşamıştım. annesi, babasi, tum akrabalariyla tanistirmisti. kardesimle vs. tanistirmistim ben de. inanin oyle asigim ki.. ilk defa boyleyim. cocuga birkac gun önce eski sevgilisinin annesi yazdi. birbirlerinde kalan esyalar hakkinda. ben ona aylardir sen gitme, başkasını gonder demistim. o da annesine beni dinledi başkasıni gonderirim yazdi. annesi'baskasini gonderme' tarzi cevaplar yazdi. kizin ablasina yonlendirdi annesi. o bulusmak istedi. ben yanindaydim o sira oyle kotu hissettim ki kendimi. ona da ayni sekilde birini gonderirim yazdi. dun gece, sevgilime eski sevgilisinin arkadasi yazdi. sana donmek istiyor, affet yaz tarzi. ben de dedim ki ona yaz ne diyecek merak ettim dedim. kiza yazdi, Instagram hesabinda ben de vardim goruyordum. kiz buna sevgilim diye hitap ediyor. cocuk istemiyorum dedi fakat kız ona 'bana donmeme sebebin bana guvenmemen' falan dedi. beni biliyordu. beni bile bile beni sevmesini bile eklemeden yalnizca aralarındaki engelin güven oldugunu vurguladi. cocuk onunla' sen bana bunu bunu yaptin' tarzı geçmişi acti. beni uzdun, görmemezlikten geldin tarzi. ben de sinirlendim. neden eskileri aciyor, ben olsam acmazdim cunku umrumda olmazdi dedim. beni sevdiğini bile soylemedi kiza. ben de cok sinirlendim ayrildim. kelimeler eklenmiyor tekrar 2. yi gonderecegim.
Güncellemeler
+1 yıl
bana birkac kere yazdi. sonra ben cevap vermedim. sabah geri aradigimda bana hep soguk yaptı. esyalari almaya gittigini soyledi. ben de tepki verdim. aylardir asla yapmamasini, hassas oldugumu biliyordu. gidiyor musun cidden dedigimde hala 'evet cevabını aldim. eski sevgilin orada olacak mi dedigimde hayir dedi. annesi ve ablasi olacak dedi. alip gidecegim dedi.
Güncellemeler
+1 yıl
hep yazdim aradim. cok kizginim yaptigim icin. cok seviyorum. Spotify üzerinden gordum, eski sevgilisiyle takiplesmisler. sonrasinda aradım. sıkıştırdim. kız da oradaymis. kafede oturmuşlar. bana seni seviyor muyum bilmiyorum dedi. o dedim peki. onu da bilmiyorum dedi. kizla gece 11e kadar konuşmuşlar. sohbet ediyoruz dedi. başka bir şey yok dedi. ona da sana da karsi de hissettigimi bilmiyorum dedi.
Sevgilim eski sevgilisine döndü?