Sevgilim eski sevgilisine geri döndü?

sevgilimle ilk konuşmaya başladığımızda sevgilisinden ayrılalı çok olmamıştı ve hala unutamamisti seviyordu ve bu yüzden ona karşı hep mesafeliydim bir gün ona geri döner diye ama bana sonradan beni sevdiğini ciddi olduğunu söyledi hemen inanmadım ama hep bunları söyleyince şans vermek istedim ve sevgili olduk farklı şehirlerdeydik ama buraya gelecekti 2 gün sonra beni görmeye dün içime bir kuşku düştü ve yürümediğini söyledim normalde olsa yalvaran çocuk hemen kestirip attı ve en sonunda dayanamayıp onu unutamadığını söyledi ve beni resmen kandırdığını kendi ağzıyla söyledi o kadar kırıldım ki daha sonra saydım sövdüm karaktersizligine kadar fakat hala pişkin pişkin davrandı ve gram umursamadı ve birde vicdanıni rahatlatmak için sen ayrıldın şu an benden senin yüzünden vs diyip suçu benim üstüme atmaya çalıştı ama tabi ki yemedim bunlari şimdi gördüm ki eski sevgilisiyle barismislar meğerse bu yüzden bitirmiş beni gerçekten şaka gibi ben ona eski manitan geri dönerse barisirsan benim duygularım ne olacak ya sana bağlanırsam felan dediğimde asla böyle birsey olmiycak diyen çocuk beni pat diye sildi heryerdende engellemiş gerçekten o kadar sinirlendim ki resmen yara bandı oldum ve o şu an hayatına kaldığı yerden devam ediyor umurunda bile değilim sadece içimi dökmek istedim ve tek merak ettiğim şey yaşattığını yaşar mı arkadaşlar ya gram sevmemiş mi beni ya
Sevgilim eski sevgilisine geri döndü?