Nolur yardım edin? Fikir verin bana?

Eski sevgilimle 1 ay önce ayrıldık ve beni heryerden engellemisti.2 hafta önce wp den engelimi kaldirdi. Onun youtube da kanalı var. Birlikteyken arkadaşlarıma destek olmalarını söyledim. Onlarda yorum filan yapmislardi. Ayrilmamiza ragmen Aynur adında arkadasim oraya yazmaya devam etti. Ama benim arkadaşım olduğunu söyledi ona.1 aydır kanalına yazıyor. Dun "Kardeşim bana instadan yazar mısın?"demiş. Oda faceden yazmış. Arkadasima senin gulsah olmandan şüphelendim, o yuzden yaz dedim demiş. Oda Gülşah arkaadsim, niye korkuyorsunuz bu kdr demiş. Korkmak değil, ayrı olduğumuz dönemde aileme kadar araştırmış. O yuzden yapma potansiyeli var demiş.(ailesiyle ilgili yalan soylemisti)1 saat sonra ben yazdım. Sen benim arkadasima böyle soylemissin dedim. Yok aklindaki kadin gibi cikmamisim filan dedim. tamam tartışmak istemiyorum, keşke bi * kadar karakterli olsaydın dedi. Beynim yandi oyle söyleyince. Bende ona "Tabi senin isteklerini yapmadığım için karaktersiz oldum, benim karakterime laf söyleyinceye kadar kendine bak.2 lafından biri yalan"dedim. Yalansa yazma bana daha, istemiyorum seni dedi. Kalbim çok kötü atıyor? Lütfen yorum yapın?
Nolur yardım edin? Fikir verin bana?