Bana akıl fikir verin?

Selam direk konuya giricem köyde merkezde yasıyorum yenı evlıyım kaynanamla altlı üstlü oturuyorum, evlenmeden önce kıskanc degildim evlenınce koca manyagı oldum, her adımını her hareketini takıp etmessem rahat edemıyorum, kaynanamdan nefret ediyorum, kıskanc fesatın teki, tek oglu var birde kızı, kayınpederimin ehlıyeti yok heryere kocam götürüyo, sırf kaynanama inat olsun diyw sevmedigimden eşimi kısıtlar oldum bırakmıcaksın götürmiceksın binsinler gitsinler istiyorum kocama böyle diyorum kavga cıkıyo, kaynanamda anlıyo alınıyo, benım ailemde burada yakınız babamın ehlıyetı yok , ama otobus kullanmasını bıliyo annemıde alıyo gidiyolar, ama bunlar illla kocam bıraksın istiyolar, bende varlıgımı bellı etmek için göndermıyorum kocamı, kocam artık bekar degil ve kapıaı ayrı kım nereyw gidicekse ayakları var gider, psıkolojım cok kötü kendımi hiç iyi hissetmiyorum, cıkamıyorum işin içinden, bırde su var kocamı ailesinden uzaklaştırmak istiyorum, kendı aileme yakınlaştırmaya calısıyorum, bazen oluyo bazen olmuyo, bana ne iyi gelir bilmiyorum şeytan aklımdan cıkmıyo,

Bana akıl fikir verin?