Bana akıl fikir verin nolur?

Düğünüme 2 ay kaldı erkek tarafı her şeyi yaptı düğünü bekliyor ama biz alicak çok şeyimiz var düğün salonuna 1000 lira verebildik sadece koltuk takımı halısı ankastresi bunlar daha alincak 2 sene nisanli kaldım kız tarafının yani benim ailemin maddi yetersizliginden dolayı mayısa karar verdik annem tamam dedi ama şimdi nasıl yapicam diyor çok düşünüyorum çok stresliyim Şubat ayında bi küçük büfede calisiyordum patronumun beni taciz etmesinden dolayı işten çıktım annemde düğününe 3 ay kaldı girme artık işe dedi girmedim ama şu an nasil yapicam kınayı koltuk takımını nasıl alicam diyor nisanlim elinden geleni yaptı çoğu ceyizimi o aldı durumumuzu anlattım ben senin hep yanındayım o düğün illaki olucak koltuk takımımız olmasın huzurumuz olsun diyor ama kendimi çok mahcup hissediyorum bekarken çalışırken 20 bin liralık ceyizimi aldım anneme sadece koltuk takımı ve kınayı bıraktım zorluk olmasın diye ama şu an nasıl yapicam diyor herkesten borç istiyor ama kimse vermiyor sürekli iş değiştiriyor babamı sorarsanız günlük yaşayan bir insan günlük 100 lira para buldumu ondan iyisi yok calismiyor yani ne yapicam bana bir akıl fikir verin bütün akrabalarım durumumuzu bildiği halde susuyor ananem düğünde bana tam altin takicakmis onu istedi annem kızımın koltuk takımını alicam diye ananem vermedi şu an çok zor durumda hissediyorum kendimi suçlu hissediyorum herseyin sorumlusu benmiş gibi çok psikolojim bozuldu bana akıl fikir verin nolur
Bana akıl fikir verin nolur?