Nolur bana bir akıl verin?

Nasıl anlatınca bilmiyorum. Benim babamın okur yazarlığı yok. Doğal olarakta çalışmıyor annemde çalışmıyor. Düzenli bir gelirimiz yok. Evimiz çok eski. Neye dokunsan elinde kalıyor. Babaannem 82 yaşında bir halam var babamı hiç takmıyor bütün babaannemden arsa tarla ne varsa satıyor ve babama hak vermiyor. Mesela babaannem pislik içinde yaşıyor. Ama hala akıllanmıyor hep halama veriyor her şeyi. Annemi kovdular beni bakım evine yollamak istediler. Bir yok söyleyin ne yapacağız? Yoruldum artık annem 55 yaşında babam 62 inanın yaşamak istemiyorum artık yoruldum gücüm kalmadı. Şimdi babaannemin evini de satıp kendileri 1.300 trilyon para alı bize 600 milyar vericeklermiş. Çok az bizim için annemi emekli yapmak için yetmez. Ev alsak ev zaten 500 milyar burada. Annem için yaşamadı annemi babama bir dana için satmışlar. Annem için yaşamadı doğru düzgün evimiz dahi olmadı yağmur yağdığında akıyor. Allah korusun ölüp gitseler insan içine çıkabileceğimiz bir evimiz yok her şey eski. Nolur bana bir akıl verin.
Nolur bana bir akıl verin?