AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
267Cevap
şu an herkes korkuyor evlilik için burada kesin bulursunuz ama 😂
İnşallah birini bulursun
Insallah saolasın kardeşim
benim kuzenler 30 32 de evlendi 35e kadar yolu var
Allah nasip eder inşallah...
Arama işi değil nasip işidir
İNŞALLAH ALLAH Gönlüne göre verir nasibine kavuşursun
Kolayı var çık İstiklal 'e " Ben koca istirem" diye bir pankart yaz otur orada olmaz mı?
Isi gucu yorum yapan hatunlarin altina damlayan sülükleri gorunce siteden fenalik geldi. Her soruda da yurunmez yaa yavas.. ornek @bjkandahmet
Bende arıyorum ama bulamadım henüz. Üstelik her anlamda kendimi korudum. Eşime sakladım ama bu çoğu insan için değersiz gibi görünüyor.
Yaşın büyük olmazsa tanışmak isterdim Allah gönlüne göre versin inşallah rabbim bana da hayırlı birini nasip eylesin
Bu işte acele etmemek gerek doğru kişilerle olmak için. Ama tabi sosyalleşmek çevre değişikliği yeni insanlar yeni şanslar demek.
Neden bu kadar çok evlenmek istiyorsun? Çalışmak zor geliyor da kocayı bu yüzden mi istiyorsun?
O isler hic belli olmuyo bi ara yurtdisinda (hangi ulke hatirlamiyorum) 70 kusur yasinda evlenmislerdi. Ki evlenmek o kadar da gerekli bi sey degil.
Ben de daha önce hiç evlenmedim, aynı durumdan muzdaribim.
Evde kalmış değilsin zaten denemişsin olmamış çokta acele etme derim
Nereden çıkacağı belli olmaz, iyi biri çıkar umarım
Kısmet hala bekarız akışına bıraktım
Abla pubg oyna çok duydum pubg den nasibini bulanalrı evlenenleri bile duydum yani benim tavsiyem pubg başla
marketten nasip bulunmaz da neyse. biraz sosyalleşmen lazım. biraz yeşil ışık yakman lazım. erkek arkadaşlar edinip onlara bu konudan bahsetmen lazım.
Bacım dikkat et kendini sevgi dolu sözcüklere kandırıp oynamalarina izin verme erkekler tehlikeli genelde evlenmiş ayrılmış kadınlara bakış açıları çok farklı oluyor
Zaten bir kere hata etmişsin niye bir daha istiyorsun 🤣
Kadınların birini bulamaması bana saçma geliyor.
Çevrendeki güvendiğin abla ve teyzelere niyetini söyle. Onların size uygun gördüğü birileri mutlaka vardır.
Çok kısı çıktı görücü usulü tanışmak isteyem vesıle ıle.. kımısını ben beğenmedim kımısı benı beğenmedi
Aklıma başka türlü bir yol gelmiyor. Nerelisiniz?
İki kez nişan attım 23 yaşıma gircem ama evlilik düşünmüyorum boş ver büyük boş anlamsız bi hayat olucağına deli gibi bi gençliğin olsun ♥️
Delı gıbı genclık ne kız. avrupaı sözler. evlenmek sunnettır. ölup gideces üç günlük dünya
senınle aynı yasta evlenıp basanmıs bır kardeşim var görüşmek istersen mesaj at bana kardeşimle konusturayım seni belki anlaşırsınız cok ciddiyim oda ynlız senın gibi
Tanışalım, görüşelim uygun bulursak ve nasip olursa neden olmasın?
Evet ben de nasibimi arıyorum ama böyle düzgün birisi yok İstanbulun her yerini gezmek istiyorum hemde çok mutlu huzurlu sevmek sevilmek istiyorum çok mu ya
Şans işi maalesef bende 27 yaşındayım 1 tane bile kız arkadaşım olmadı ama hiçte aramadım.
Görmek tanımak tanışmak istesek sana nasıl ulaşabiliriz?
Abla aynı sen ben ben 22 yasındayım nasibim kısmetim yok bende işe girdim gratise beni bulsunlar diye 6 ay calıstım bi tsne yazan eden olmadı kekoluk teki gördü yazdı o bile nişanlı çıktı burnundan kıl aldırmadı bi yazmadı ilgi vermedi a koyim
bu devırde evlenmek ısteyen erkek kalmadı sahsen bende bosandıktan sonra asla evlenmeyı dusunmedım dusunmemde sevgılılık ıyıdır
Çevrenden bulacaksın.
O gelir bulur seni elbet yeterki sen sabret güven
Kuzum Allah gönlüne göre bir nasip verir inşAllah.
sosyalles arkadas ortamını genislet biraz yeni insanlar tanıdıkca illaki bulursun birini ama cok da acele etme acele ise bok karısır bacım
Buraya tevekkül kokan bir söz bırakayım nasibin için telaşlanma; nitekim vakti geldiğinde Rabbim, nasibini fizan'dan alır, yolcu eder kalbine..
Nasip olmayan her şeyden mahrum değil de muhafaza edildiğine iman edince kalbine olan eziyetin de bitiyor...
O dert bende de var lakin insanlarında durumunu görünce uzak durmak gerekiyor lakin yanlizlikda hiç cekilmiyor
Ben de evlenmemek için evde çalışıyorum. Bir medya şirketinde çevirmen (Home office) kimse görmüyor. Ölsem haberi olmaz kimsenin
Evlilik pişmanlıktır ya bende evliydim boşandım 3 yıl önce
Evlılık kötü bırsey degıl , yanlış insanla evli olmak kötü bırsey
çocuk var mı? evlenip boşanmışsın öyle hissetmemen gerekir
Çocuk yok 9 ay evli kaldım
Evde kalmak diye bişey yok. neden boşandın
ekleyen sen miydin
tatlım bıyerden denk gelırsın belkı burdan o beyenmeyıp yazısmadıkalrından bırı olur bellımı olur ..
Bazen aceleyle yalnis kararlar aliyosunuz birakta hayati kendi akisina gitsin elbet bir gun cikar hayirlisi bu seyler aramakla olmuyor
Ah kuzun ah markete bunun ıcınmı girdin yoksa çalışmayacaksın yani :)
Hayır normalde çalışıyordum kapalı bır yerde fabrika tarzı ama hep bayandı
Sımdı biraz ınsan ıcıne çıkayım dedım yıne aynı durumdayım
Tanışmak lazım böylede olmuyor kimsin nesin
21 yasindayim koca buldum kocam da kocam djcieifi saka maka koca demek dert demek kiz ne evlenecen daha hayatinda eglence mi ariyon
Belki vardır ama çok takma kafana bence
Tâ-hâ suresini okuyabilirsiniz
Sevgiye aç olduğunu bu kadar belli etmek iyi degl
Hacet namazı kıl istediğini söyleyip niyet et içten yaparsan olur
Nerdesin bacısını sevdiğim nerdesin 🥲
Kendin gibi çocuksuz birini bul
bulamayacaksın zaten ve evet evde kaldın maalesef
Evlenmek zorunda değilsin hayatın tadını çıkar o seni bulur fakat bulmasına gerek yok
İndir bı tanisma uygulaması 100 den fazla abaza talip bulursun sen duzgun birini bulamıyorsun
Bir kez boşanmışsın neden tekrwrdan evlenmek istiyordun
Nasibin neyse gelip seni bulur zaten , nasibin yoksa 100 takla atsan da bişey olmaz 👍🏻
Her insan bir ruh ikizi vardır ama her şey zamanla taşlar yerine oturur
Ben de aynı soruyu soruyorum kendime umarım cikacak Bir gün
Bulursun biraz atılgan ve cesur olman lazım ama
merak etme bende 27 yaşındayım bende bulamadım çok kafana takma
Sevgili ol 40 yaşına kadar takıl ayrıl 40da evlen birini bulup