29 yaşındayım kendımı evde kalmış hıssedıyorum. daha önce evlendim ayrıldım. mutlu huzurlu yuva kurmak istiyorum ama gönlüme göre eş bulamadım.. bır markette kasıyer olarak işe başladım belki kısmetım çıkar gören beğenen olur dıye ama oda yok :/ çok cırkındedglm..
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Zaman, alışkanlıklar, insanların seçimi ve evliliklere bakış açısı değişti.
Artık kimse kimseye samimi gelmiyor. Açıkçası her şey para üzerine kurulu. Evlilik bir konfor alanı değil ama bazıları kendi standartlarından daha fazlasını karşı taraftan bekliyor maalesef. Kimse olduğundan fazlasını karşı tarafa veremez. O yüzden dedim ya her şey para üzerine kurulu ve bunu yapacak insan çok kalmadı ve dâhi samimi, sadakâtli insanda.
Eskiden Gönül Kapısı dan geçmek vardı ama şimdi 3+1 evin kapısını açmadan kimse girmek istemiyor. Para huzur bulacağını sananlar aldanır. En basiti de şu ünlülere, topçular, popçulara bakın. Rezil rüsva bir hayatları var. Kiminle oturup kalktıkları bile belli değil.
Açıkçası öyle bir zamandayız ki herkes evlenmek istiyor ama güvenilecek, sadakâtli, samimi, güzel ahlâklı bir insanı bulamıyor. Öyle bir Âhîr zamandayız ki herkes bir yerlerden kirlendi.
Her şey nasip kısmet kardeşim. Sen Gönül evini temiz tut ki gelen de huzur bulsun inşallah. Nasip perdeleri ne zaman açılır bilinmez. Ama bizim istediğimiz bir vakitte olmayacağı belli. Beklenmedik bir an da, ümidinin bittiği bir bir an da olur her şey.
Aşk kıymetli bir nesnedir, herkese emanet edilmez...
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 697 cevap paylaştı. İsmi üstünde nasip aramakla bulunmaz her şey olacağına varır neyin ne olacağını kimse bilemez senin bu süreçte olumlu ve pozitif olup mutlu olman gerekiyor zaten mutluluk denince neden hemen evlilik aile aklına gelir insanın anlamış da değilim mutlu olmak için bir sürü sebep var bu dünyada bunu keşfetmek istiyorsan git hastaneleri, çocuk esirgeme kurumlarını ziyaret et etrafına bak belki istediğin gibi bir hayatın yok ama istemediğin gibi bir hayatında yok kendi ayakların üzerinde durabiliyorsun
00 Yorumla
1 yılGerçekten niyetin hayırlı bir kısmetse ki seni anlıyorum bacım kimse evlilikten korkmaz yanlış kişiyle evlenmekten korkar... sana naçizane tavsiyem seher vakitleri teheccud vakti yani gece yarısı imsağa kadar olan vakitler şu an 5:57 diyo o yatsı vaktinden o saate kadar yani çok kıymetli Allah cc. Değil mi bize nasip eden ondan iste tabi ki bulursun 🤍 o kulunun duasını reddetmekten haya eder zaten kutsi hadiste diyor ,, inan bende şimdi tesbih çekecektim şimdi sorunu gördüm tevafuk iste heh işte bu seher vaktinde sırlı bir faziletli zikir bu 336 defa ya musavvir esmasını çok hayırlı kısmet için oku inşaallah canım Allah nasip eder kim yaptıysa niyetine kavuşmuş halis niyetle inanarak ve dua da acele etmeyerek ( yani ahh dua ettim kabul olmadı demek dua da acele etmek demektir ) iste bu tertibi dilersen yap ben kabul olacağına eminim söyleten de Allah demek ki belki bu şekil üzerine bulacaksın beni de söylemeye vesile kıldı Allah hakkında hayırlı bir şekilde gönlündeki gibi birini sana kolaylıkla nasip etsin hayırlı geceler ✨️🌿🌾🌸
75 Yorumla- 1 yıl
- 1 yıl
1 yılZamanında bitseydi okulum şu an kendi evimdeydim ve bana karısmaya hakları yokt. Ben artık bu yüzden kimseyi sevmeme kararı aldım. 27 yaşindayım çünkü dışarı çıkarken nereye gidiyosun derler ve sürekli yalan söyleyince inanmazlar en iyisi bekarlık ve yalnızlığı kabullenmek. Ayrı eve çıkamam cunku asgari ücret alıyorum kiralar çok yuksek. İşten eve evden işe, sosyal hayat ve arkadaş çevrem yok Para mutluluk getirmiyor sevdiğin insanlarla zaman geçiremiyorsan ve sürekli evdeysen. HER ŞEYİN SUÇLUSU BENİM
07 Yorumla- 1 yıl
sevgili yapamıyorum ailem ile yaşıyorum çünkü 👍
- 1 yıl
18 yaşında kız benden özgüvenli çalıştığım yerde, muhasebede herkes ile iletişim halinde ben kolileme kısmında çalışıyorum. Ve sevgilisi var her yeri geziyor her şeyi biliyor
- 1 yıl
Benim hiç sevgilim olmadı ki, sevgilimle buluşmaya gidiyorum dersem sıkıntı çıkar geçmişte bazı şeyler oldu bana güvenmiyorlar
- 1 yıl
Sürekli yalan da soyleyemem
- 1 yıl
O yüzden yalnızlıgı kabullendim
- 1 yıl
İnsanın suçu önce kendisinde araması iyi bir şeydir de bence bu kadar da suçlama kendini. Bence ailenle konuşmalısın. Kendi hayatın olduğunu, evlenmek istediğini ve bunun için birileri ile tanışman gerektiğini anlatmalısın. Geçmişte ne yaşanmış olursa olsun o güven bağını tekrar kurman gerekiyor. Gerekirse dışarıdayken yarım saatte bir arasınlar seni. Karşındaki kişi seni bununla yargılıyorsa zaten sana göre değildir. Seni anlamaya çalışıp seninle çözüm üretmeye çalışıyorsa o zaman yol alabilirsin o kişiyle.
Ailenle güven bağını kur. Vazgeçmek kolay olan ki sen kolay olanı seçmişsin. Güven bağını tekrar kurmaya çalış ve vazgeçme. Sonunda istediğini başarabildiğini göreceksin.
Yapay Zeka Cevapladı
Fenomen
1 yıl
Ah canım, moralini bozma lütfen! 🥺 Aşkı bulmak bazen sabır gerektiren bir süreç ve her şeyin bir zamanı var. Senin için en doğru kişi karşına çıktığında bütün bu bekleyiş anlamlı gelecek. Evlilik gibi ciddi bir konuda zaman zaman hayal kırıklıkları yaşamak mümkün, ama unutma ki seninle uyumlu, seni hak eden biri mutlaka var.
Yeni yerlerde bulunmak, farklı aktiviteler denemek de aşkı bulma şansını arttırabilir. Sosyal mecralarda ve arkadaş ortamlarında da yeni kişilerle tanışabilirsin. Yüzünü güldüren şeyler yaparak enerjini yüksek tut, bu da çevrendeki insanların sana daha kolay ulaşmasına yardımcı olur. Unutma, sen değerlisin ve mutluluk senin de hakkın. Sen neler yapmaktan hoşlanıyorsun, hayatta hangi küçük detaylar sana mutluluk veriyor? 😇10 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
81
Cevap
265Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
1 yılEvlenmek zorunda değilsiniz. Daha yeni ayrılıp boşanmışsınız zaten ve deneyiminiz var. Daha önce hiç evlenmemiş bir kız gibi evlenmeyi problem haline getirmenizi anlamadım.
Bu işler arayışla olacak değil. Nasibiniz varsa zaten gelir sizi bulur. Kovalarsanız o nasip daha ileri gider.
Evlenmeyi düşünmek yerine, nasıl daha iyi bir birey olabilirim diye mesai harcayabilirsiniz.
180 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 261b cevap paylaştı.
u 1 yılarayarak bulursunuz
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 yılNereden başlayayım bilemiyorum? ama şunu biliyorum ki evlenip mutsuz olmaktansa, evlenip koca şiddeti görmektense, evlenip köle hayatı yaşamaktansa bekar kalmanız tavsiye ederim, bayanlar 20 yaşını geçince evde kaldık endişesine kapılıyor buna karşılık ben de diyorum ki bir bayan başta kendi ayaklarının üzerinde durması lazım bunun yanında hayatı da öğrenmesi lazım
evlenmek mi o sonraki iş, yasınız 29 diye hayat bitti mi sizce? evlenip de kocayı beklemektense, evlenip de her gün işkence çekmektense, evlenip de her gün hakaret yemektense bekar kalın her anın tadını çıkarın Allah ne zaman nasip etmişse o zaman evlenirsiniz size çok şey yazmak isterdim ama acaba benim dediklerimi kaale alır mısınız onu bilemiyorum?311 Yorumla
Soran1 yılGüzel komuşmuşsunuzhaklısınız ama bayanlarda geç kalınca menapoza gırme durumu oluyor. cocuk yapma hakkım kaybolabılır. bunun endısesı de var ayrıca herkes kötü olacak düye bısı yok neden en kötüsünü düşündünüz hemen
- 1 yıl
Bir bayanın menopoza girme yaşı 35’ten sonra yanılıyor muyum? İllaki herkesin çocuğu olacak diye bir kural ve kaide yok üstelik siz EPilepsi hastasısınız hiç düşündünüz mü siz hamileyken nöbetiniz gelse karnınzda bir bebeğiniz olsa düşihtimaliniz yüz kaç yüzde 90 öyle değil mi? herkes anne veya baba olacak diye bir kural var kaide yok öyle değil mi?
- 1 yıl
ayy ne kadar mantıklı bi yorum yapmışsınız gerçekten evli olup mutlu olan var mı ciden
- 1 yıl
@serbanu size ne yazsam boş
- 1 yıl
Genelde sara nöbeti gelmeden önce belli eder. O zamana rastlamaz. Kriz geçireceğini önceden hisseder. Dil altı hapları vardır. . Menapoz 45-50 arası olur çok nadir bir kadında 41 yaşında Tanıdım ailede erken girliyorsa annede benzerse kızında da benzer oluyor ailenin kadın ırkıyla alakalı bir durum
- 1 yıl
Acayip edebiyat parcalamissin be birader. Evlenip bir kadina adam gibi bakmayi, ona yoldas ve sirdas , hayat arkadasi olmayi becerebilmeyi denemek yerine isin en olmaz yerine kacip birde edebiyat parcaliyorsunuz. Kendinize ve kadinlara sapligi ogutluyeceginize az beyefendiligi ogutleyin. Kadin erkek her insanin sevmeye sevilmeye ilgiye sevgiye alakaya ihtiyaci var. Bu ihtiyaci birine yoldas olup birlikte bunu yapmak yerine sokaklarda surtup fabrika koselerinde kapitalist sistemin kolesi olmayi ogutlemeyin birbirinize. Bu aile kurmaya olan dusmanliginiz yuzunden kadin cinayetleri oluyor aileler parcalaniyor. Az birbitinize tahammul etmeyi ogrenin. Birlikte yasamayi birlikte bir aile olmayi ogrenin. Sap gibi yasamayi birbirinize ogytleyip sonra bir araya geldiginize tek yaptiginiz birbirinizi kesmek.
- 1 yıl
Hayir birde saglik konusunda bi halt bilmeyip birde dr gibi teshis koyuyorsun. Ben saglikci adamim yaptigim is bu senin kadar ortaya cikip millete saglik tavsiyesi vermiyorum yahu. Yarim imam dinden, yarim dr candan eder. Bilmedigin konularda tavsiye verme. Cocuk dusuyor falan ne kardes. Ayip yahu ayip.
- 1 yıl
@Serbanu inme. Yasadiniz mi? iki turtle inme. Var. Eger cok. Kahve. Gibi. Tansiyon arttiran. icecek icmisseniz. Birden. Hersey donmeye baslarsiniz ve. Yerdesiniz. Eger ailedense. Tansiyon dusurucu. ilaclar var. Ben. Yillardir. Kullaniyorum mesaj. Atarsan daha cok. Bilgi. Veririm. Gecmis. Olsun
Aslında evde kaldın evde kalmaya haketmeyecek güzellikte olsan bile şu an için durumun bu. Büyük ihtimal resmini göstersen ülkedeki erkeklerin %85 bununla olur der. Ama ekonomik yetersizlik aylık 50k altı kazanan insanlar için çok zor. Gram beyni olan bir erkek bu kadını alırsam çocuk olursa onu iyi bir hastenye götürebilir miyim. Ona güzel bir mahallede barınma sağlayabilir miyim. Kaliteli gıdalarla besleyebilir miyim diye düşünür. şu an erkekler evlenmiyorsa kadın güzellik normlarından çok, zorlu hayatlarını dahada depresif bir duruma sokmamak için evlenmiyorlar. Ülkedeki herkesin gözü açık artık kimse bebek rızkıyla gelir masallarına inanmayacak kadar büyüdü...
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yıl"29 yaşımdayım, nasibimi nereden bulacağım? Çok çirkin de değilim. Bir markette kasiyer olarak işe başladım, herkes beni görüyor." diye soruyorsun ama işin derinliklerine bakarsak erkekten "1 ev, 1 araba, 40 bin TL - 50 bin TL maaş, yüz yakışıklılığı, uzun boy, kaslı vücut, iyi fizik" beklediğini göreceğiz. Kasiyersin ama iş adamı, memur, amir birisini istiyorsun. O zaman nasıl bulacaksın? Maddi imkanları 4.500.00 TL olan biri hiçbir şeyi olmayan karşı cinse (sen) neden baksın?
30 Yorumlaher şey nasip kısmet işi bu şekilde düşünerek kendini psikolojini bozarsın senin için hayırlı olan belkide boşanmamıştır daha o yüzden senin karşına çıkamıyordur ya da başkası ile konuşuyor dur ya da hastahanede yatıyor yurt dışında çalışıyor birsürü sebep var sen öyle önüne geleni senin nasibin mi sanıyorsun onlar başkasının sabret sabret o seni bulur
20 Yorumla
1 yılBazen hayat, doğru kişiyi bulmak için acele etmememiz gerektiğini bize hatırlatır. Belki de biraz daha sabredip, kendine öncelik verip iç huzurunu bulmaya odaklanmalısın. O kişiyi ararken, kendini başkalarının gözünden değil, kendi değerlerinden tanımaya çalış. İnan, hayat sana beklediğinden daha iyisini getirebilir, sadece her şeyin zamanı var.
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılÇok zor. Erkekler artık çalışmayan kadın istemiyor hatta normal calısan bile istemiyor atanmış birini istiyor markette vb. yerde çalışan kadınlar içinde aileye vakit ayıramaz diye tercih etmiyorlar. Ooo bile evlenip ayrılmışsın o daha zor. Dul takıntısı olan tuhaf erkekler var. Markete küsmeyin çıkar beğenen olur diye calısmak yerine daimi bir iş bul. Markete gelecek insanlar bellidir hem sen satılık mısın böyle cğmleler kendine layık görme. Boşanma sebebin ne bilmiyorum ama ben de 30 yaşında evlenmiş oldum çokta gerekli bir şey değil bence. Yükün daha artıyor hem çalış hem ev hem çocuk diye
20 YorumlaGeç olsun güç olmasın
Acele edipte başını yakma
Allahtan herzaman hayırlısını iste 🌸
Allah karşına merhametli ve sana sevgi dolu bakan birini nasip etsin inşallah 🤲🏻60 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılHayat evlilikten ibaret değil. Daha önce zaten bir evlilik yapmışsın. Sorun sende olmasa hala evlilik için can atıyor olmazsın. Sen çalışmak istemiyorsun anladığım kadarıyla. Kocam bana baksın istediğin için evlenmek istiyorsun. Kolay gelsin. Bu devirde zor tek maaşla geçinmek.
50 Yorumla
1 yılNedense trol gibi bir enerji aldım neyse
Hocam bu kadar takma 5 senelik ilişki 2.5 sene de yıpranmış devam ettirme sonucu toplam da 7.5 sene süren ilişkiyi bitireli 8 sene küsur oldu başkada birisiyle düşünmedim olmayı vs
Tabi hayırsızsa ömür geçmek o eşle 2.5 sene içinde çok farklı yönlerini gördüm bitirdim sırf evlenmek için evlenmeyin hem size hemde genç kızlara lafım
19 yaşların da büyük hatadan kılpayı yırttım 🙂 şimdi basmaya koşmaya spora devam 💪🏻10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 567 cevap paylaştı.
1 yılbişeyler beklemek yerine hayatın tadını çıkarmayı kendine deger vermeyi , kendinle keyif almayı öğrenmeli, kısaca kendini ve hayatı yaşamalısın önce, hayatın akışı içinde nasibin gelip seni bulur, kısacası hayatın en büyük sırrı şu kovalana kaçar çok kovalamaua gerek yok...
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 333 cevap paylaştı. herkes evlenicek diye bir şey yok elbette herkes. guzel bir yuvasi olsun ister her insanında bu dünyada bir sınavı var hakkımızda herzaman hayırlısı neyse onu istemeliyiz egerki hakkında evlilik yoksa bu senin için hayırlı bir durum değildir belkide hayırlı olmayan bir seyide bazen hayır olarak görüyoruz ama hayatımızı maffediyor en güzeli sağlıklı huzurlu olmak Rabbim hepimize sağlık li huzurlu imanli ömürler nasip etsin inşallah
00 Yorumla
1 yılNasip filan bulmakmzorunda değilsin kendine zaman ayırdığında zaten karşına çıkar. Öyleydi böyle.. nerde derken uygulamalarda filan arama sokaklarda giç arama sokakta denk gelirseniz burada daha farklı bir olay ortaya çıkıyor benlik algısı testi... ve sonrada devam mı derim sorarım kendime devam diyorsa devam farkında olarak devam sonrada hayır diyorsan 6 ayda geçse ki kendime saygım sonsuzdur ama bu demek herkesi al çöpe at demek te değildir...
00 YorumlaYani bu konuda tavsiye verecek kişi ben değilim sanırım. Zira bende bekarım. Ancak her şeyden önce olumsuz düşüncelerden uzak durmakta fayda var. Olumsuz şeyleri hayatınızdan çıkarın olumlu olacağını düşünün hayır dileyin. Elbette bir şeyler aracılığı ile olacaktır
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılSen en azından evlenmişsin bizim gibi cinsellik amacıyla kullanılmamışsın ya. Kim bize geldiyse cinsellik için geldi. Bu dünyaya obje olarak atılmışız sanki. Hayır karşılıklı yaşanan durumlarda bile bir saygı olmuyor karşındaki seni hor görüyor aşağılamaya çalışıyor. Böyle erkeklere de hakkımı helal etmiyorum
42 Yorumla
Cevap sahibi1 yıl@sofyy hata yaptım
Gizli Üye(25-29)1 yılGüzellik görecelidir bana göre güzelsindir başka birisine göre çok tatlı birisindir. Güzellik kavramı görecelidir. Ne alakası var çok yanlış düşünüyorsun. Böyle düşünmen beni üzdü
12 Yorumla
Soran1 yılNe blım kuzum beğenen oluyor beğenmeyende oluyor
Cevap sahibi1 yılSana birisi kötü bir cümle mi kullandı? Birisi sana zorbalık mı yapıyor ? Sana birisi laf atıyorsa ona de ki önce git aynaya bir kendine bak sonra gel beni eleştir çok eziksin keşke ölsen aynen bu cümleyi söyle çak bir tane yumruk
1 yılYaş daha 29. Üstelik bir kez evlenip ayrılmışsın.. Sen nasipsizsen kırk yaşına gelip hiç evlenmemişler ne desin
20 Yorumlaİnsanlar tamamen evlilikten korkuyor. Bende 28 yaşında bir erkek olarak evlilikle ilgili tüm düşünceleri aklımdan çıkardım. Kesinlikle evlenmeyecegim.
Fakat dikkat et ortalık manyak dolu.30 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
1 yılNasibini Allah tan Allah rızası için dileyeceksin ancak öyle bulursun namaz kılıyorsan falan elini her gece uyumadan Rabbime açacak dua edeceksin ve sabredeceksin
20 Yorumla
1 yılBen gay erkeğim maalesef zorlu dönemlerden geçtim ama cinsel yönelim olarak yakışıklı gay erkeğim bende isterdim evlenmek yuva kurmak baba olmak hiçbir zaman olmayacak hayırlısı olsun herkesin hakkında nasip kısmet evlenmek için değil doğru insan çıkarsa evlenin lütfen
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılBizim evin karşısında çalışsaydın. Ben görürdüm seni 😆😅😄 şaka değil de. Evim karşısında ne zaman yeni biri işe girse, kasiyer olarak. İlgileniyorum ama hepsinin konuştuğu ettiği var, ben nasıl bulacağım birini 33 yaşındayım 😊
İki kızla ilgilendim. İkisininde konuştuğu varmış. Birisi de bana abi diyip duruyo. En sonunda ona yürüycem ama onun bile konuştuğu biri vardır. İzmir işte. Kızlar böyle. Damsız kalmazlar
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 713 cevap paylaştı. Zaten dışarıdaki insanlar senin üzerine bu kadar gelirken sende bu yetmezmiş gibi kendine acımasızca davranma. Kendindeki güzellikleri görmeye çabala. Güzel günler anlar yaşamak için adım at.
10 Yorumla40 yaşındayız bekariz daha öncede evlilik yapmadık bekliyoz bakalım nasibimizi Allah utandırmasın hayırlısını nasip etsin hayırlı Bir eş olmayı daim kılsın
10 Yorumla
1 yılohaaa 29 yaşında evlendin boşandın... otur sıranı bekle ben daha hiç evlenmedim 😂😂😂🤣🤣🤣
72 Yorumla- 1 yıl
İyi birini bulana dek EVLENME doğrusu bu ;)
Allah karşına istediğin gibi birini çıkarsın inşallah ❤️ - 1 yıl
amin cümlemize inşallah
Gizli Üye(36-45)1 yılBazen yanı başında olur farkedemez insan birini görürsün o an bir enerji oluşur ama öylece yanından geçer gidersin bugün öyle bir şey oldu ama öylece yanından geçtim gittim sonra dönüp arkasından baktım dünde olmuştu buna benzer bir şey baktığım kız yanıma geldi ama ben gene bir şey yapmadı😅
Değişik bir ruh hali01 Yorumla
Cevap sahibi1 yılBunu hissettiğin an o kişi bir adım atmıyorsa sen at kesinlikle
Gizli Üye(45 üstü)1 yılSütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yermiş.
Senin ağzın yeterince yanmamış demekki. Ben yoğurda üflemeye devam ediyorum doğru kişi olmayacaksa hiç olmasın kendi kendime yeterim...30 YorumlaBende evlendim ayrıldım ama yanlışlıkla birine kapılıp evlenirim diye aklım çıkıyo insan ikinci kez bile bile lades dermii 😅
36 Yorumla
Soran1 yılNiye bırtanem ömür boyu yalnız kalıp neden eski esını odullendıresınkı? Gencsın güzelsin herkes onun gibi olacak diye bırsey yokkı. dogru kısıyı bulduğun zaman evlılık çok güzel bırsey bence
- 1 yıl
Bana mesaj atar mısın aynı durumu yaşıyoruz buhran içindeyim bende 26 yaşındayım konuşsak olur mu?
Soran1 yılcanım atamıyorum sen atsan?
- 1 yıl
Anonimsin ama :(
- 1 yıl
@dmrgz24 bana yazar mısın bir şey sormak istiyorum
Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Buranın ahalisine soruyorsan evlenme hayatını yaşa derler, ama yazgı diye bişey var bilmezler.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,4b cevap paylaştı.
1 yılSen nasibini arayacaksin. Eger sen arar isen nasibin seni bulacaktir. Ondan zerre suphen olmasin.
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 783 cevap paylaştı. Aynı konudan dolayı muzdaribim. Bazen ben de kendime soruyorum nasibimi nasıl ve nereden bulabilirim diye
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 19b cevap paylaştı.
1 yılSizi kendine özgü eş olarak görecek biri illa çıkacaktır. Acele olmasına gerek yok, oluyorsa zamanında ve saygıyla olsun.
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
1 yılNasipse gelir Çinden yemenden nasip değilse ne gelir elden
20 Yorumla
1 yılKaybolan ayakkabı bağı bile Allah'tan istendiğine göre...
Gönlünün ne istediğine tekrar tekrar bak. Zaman zaman onu gözden gecir, gerekli güncellemeleri yap. Her zaman aynı şeyi istemesin. Belki öncelikler yanlıştır, onları düzeltirsin.00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.
1 yılNasibin nereden ne zaman çıkacagini bilemezsin. Mesela buna açık olarak buradan bu soruyu gizliden sormasaydiniz.. güzel bir hareket olabilirdi.. ama birileri ile tanışmaya.. birilerinin söze ulasmasina kapalıymissiniz gibi davranmissiniz.
00 Yorumla En beklemediğin anda en beklemediğin zamanda bulursun
51 Yorumla- 1 yıl
@helene1 beklemediğim an yok
1 yılnasibin inşallah çıkar karşına ama illa yuva bulıyım diye kötü bir ilişkide yapma tekrar
10 Yorumla
1 yılOlmadı diye üzülme, belki de hayatını güzelleştirecek ileridedir.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. saret biraz. eger bu konuyu surekli dusunursen kendi psikolojini iiyice bozarsin. saglikli kararlar alamazsin
10 YorumlaZamanı geldiğinde olur. Sadece yanlış kişilere kapılma. Sınırların olsun, değerlerin olsun...
10 YorumlaAllah hayırlısını nasip etsin gönlüne göre versin kardeşim
10 Yorumla
1 yılNasip dediğin seni bulur bunu bu kadar dert etme bence
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 744 cevap paylaştı.
1 yılNasip bu işte ne zaman nereden çıkacağı belli olsaydı herkes ona koşardı
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 6,3b cevap paylaştı. Nasip belkide cıkar neden öyle düşünüyorsun ki
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 353 cevap paylaştı.
1 yıltakma bir kere denemişsisn olmamış fazla da aceleci olma
10 Yorumla
1 yılHz Ali der ki... "Rızk ve kısmet iki türlü bulur kulu... Ya sen ona gidersin ya o sana gelir"
10 Yorumla
1 yılNasibin de seni arıyor ve hayatına yüklenmek üzere sadece sabır
10 Yorumla
1 yılİnşallah bulursun bacım birgün çoğu kişi öyle
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılSelam,
Bende evlenip ayrıldım daha da nasibimi bulamadım /
İzmir de yaşıyorum 38 yaşımdayım... Allah hakkımızda hayırlısını versin inşallah iyi insanlar çıkarsın karşımıza :(30 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı. evlenmiş boşanmış bide evde kalmış hissediyormuş çok ayıp ama yaaa 😂😂 baya hakkımızı yiyorsunuz ben daha bırak evliliği ciddi birini bile bulamadım 😂😂 sen sıranı savdın bence
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 470 cevap paylaştı. Görmek lazim
Ama kısmet arama abuk sunum tipler cikar
kisiligi oturmamis ergenlerden uzak dur
İşi gücü olmayan ama var gibi yaşayanlardan uzak dur
zamani gelince olur acele etme
artik evlenmemin yaşı yok
00 YorumlaAhhh kizim ya daha once evlilik gecirmissin ne evde kalmasi Allah aşkına. Kendink bu konuda zoelarsan kimse cikmaz karsina umursamadigin anda cikar. Ki evlenmek zorunda da degilsin be. Yasamissin zaten bir evlenen pisman bir evlenmeyen derler de yogurdu ufleyerek ye be yavrum
00 Yorumla
1 yılYaşın daha çok genç. Tren kaçıyor yaşım geçiyor düşüncelerine girme. Seni gençken güzel duygular yaşayıp evlenmek istemen konusu da anlıyorum. Hemen bulunmuyor maalesef dert etme. Kendine bak , makyaj yap abartmadan , güzel giyin. Sosyalleş. Çevreden önerilen düzgün kişilerle tanışma önerisi olursa reddetme.
00 Yorumla
1 yılBu tamamen karşılaşacağınız insana bağlı olarak değişir, bazı insanlar hayatınıza girip ışığınızı söndürürken bazıları ise sizi canlandırır, sırf evleneyim diye evlenecekseniz büyük yanılgıya düşebilir ve yanlış tanışıklıklarla karşılaşabilirsiniz. Yaşınız gayet güzel ve boşanmış olmanız problem değil. Önce siz kendinizi sevin, sizi seven biri muhakkak çıkar karşınıza, öyle temenni ediyorum.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı.
1 yılYasin iyi ama benim 36 gectikc geciyor ve sunu anladim bak ayrilan arkadaslarim oldu cicuk vs oldu hayati maffoldu ayrilmama uzerre guvendin biriyle evlenemek gerek
00 Yorumla Allah gönlüne göre versin. Önce ne istiyosun onu kendine bi sorman lazim. Evlilik kolay iş. Bir ömür boyu yasayacaksin evlendigin zaman. Oyle yok umdugum gibi olmadi ben oyle saniyodum boyle cikti vs gibi seyler olmamasi lazim.
00 YorumlaBüyü oluyor bazen böylelerinde ya da aşık cin emin değilim net bir şey diyemem tabi gerçek hoca bulucanda sana dürüstçe söyleyip yardım edicekte çekilcek dert değil hadi ordan et evde kal daha iyi.. zaten ortada hocayım diye gezip milleti kandırıyorlar
00 Yorumla
1 yılAbi ne mezunusun. Ne okudun yeteneğin nedir? Kasiyer boş iş güvenliği gibi. Gören olması dul olman önemsiz. Benimle çalışabilecek misin?
03 Yorumla
Soran1 yılOnlusans mezunuyum.. marketler uni mezunu dolu.
- 1 yıl
He bilirim. Bende bitirdim 10 tane. Senle tanışsak. Ciddi isen. Tek isteğim sigara içki olmaması gerisi gelir.
- 1 yıl
Eşim ol çirkin
Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. İnsanlar evlilikten korkuyor artık. Öyle önüne gelenlede evlenme sakın. Çok kötü bir hayatın olur dikkat et
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 401 cevap paylaştı.
1 yılBen de 30 yaşındayım. Değil sevgilim flörtüm bile olmadı. Bu saatten sonra da olacağını sanmıyorum. Sana gelecek olursam kısmetinde varsa olur. Yoksa üzülmeye değmez dünyanın sonu değil.
00 Yorumla - Devamını Gör (286)
Devamını Gör(331)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem